App SUPERCASA
Descubre tu nuevo hogar
Obrir
61.570 Immobles per a
Filtres
Xalet / Torre 2 habitacions
Polop, Alicante
Nou · 107m²
Amb Garatge
comprar
380.000 €
MODELO ROMA. CASA INDEPENDIENTE ESTILO IBICENCO. EN UNA PLANTA . 107M² CONSTRUIDOS Y 509M² PARCELA.2 DORMITORIOS , 1 BAÑOS,SALON, COCINA, LAVADERO Y PARKING. OPCIONAL OTRO DORMITORIO Y BAÑO, PISCINA, ESTUFA DE PELLETS,ETC.. VISTAS DESPEJADAS.
Contacte
Habitatge adossat 6 habitacions, Duplex
Las Lomas-Las Yucas, Águilas, Murcia
En bon estat · 160m²
Amb Garatge
comprar
335.000 €
Ubicada en una apacible zona residencial de Águilas, esta espaciosa y elegante casa de dos plantas ofrece un estilo de vida cómodo . Al ingresar, te recibirá un garaje privado que proporciona espacio para dos vehículos, asegurando comodidad y seguridad.

La planta baja se destribuye un amplio salón , lleno de luz natural, diseñado para ser el corazón del hogar. La cocina,totalmente equipada, con un cuarto lavadero y despensa. Un dormitorio doble , ideal para personas mayores, y cuarto de baño completo
Al subir la escalera a la primera planta, cinco habitaciones bien iluminadas . Estas habitaciones ofrecen un refugio tranquilo y personal, con espacio suficiente para la creatividad en la decoración.
La joya de la corona de esta propiedad es su amplio espacio exterior. Ya sea para disfrutar de cenas al aire libre, relajarse en el jardín o simplemente disfrutar del clima soleado de Aguilas, este espacio ofrece oportunidades infinitas para el entretenimiento al aire libre.
Con su ubicación estratégica , esta casa combina la tranquilidad de la vida suburbana con la conveniencia de acceder fácilmente a servicios locales, escuelas y áreas de recreación. Esta propiedad es una oportunidad única para aquellos que buscan una residencia que equilibre el lujo con la comodidad en uno de los destinos más codiciados de Murcia.
Realmente es necesario ver la casa , estaremos encantados enseñarsela
Contacte
Xalet / Torre 7 habitacions
Bellver, Vilobí del Penedès, Barcelona
En bon estat · 300m²
Amb Garatge
comprar
850.000 €
Masia rural en venta Bellver, Vilobi del Penedes, Barcelona.


DISFRUTA DE ESTA VIVIENDA POR UNA CUOTA MENSUAL DE 1258.12 EUROS AL MES, A 30 AÑOS. ¿Quieres saber cuánto dinero puedes ahorrar al mes si te conseguimos nuestra mejor hipoteca?. No te preocupes. Nosotros lo haremos por ti. Contacta con nosotros y te haremos un estudio gratuito.

DE ESTA PROPIEDAD, DEBES CONOCER...

-Estupenda oportunidad de compra en Bellver, Vilobi del Penedés, Barcelona.
-Comercializamos este precioso conjunto residencial, en una zona exclusiva, rodeada de viñedos y en un marco incomparable.
-Construida sobre una parcela de 1400 metros cuadrados, en una finca rehabilitada recientemente, con excelentes acabados y diseños.
-Dispone de diferentes edificaciones (2), casa principal, zona polivalente y de ocio.
-En la zona comunitaria, podremos disfrutar de una gran zona ajardinada, con una gran piscina, zona de barbacoa, y sala de máquinas.
-La casa principal, se encuentra llena de carácter y todo tipo de detalles; dispone en planta de baja, gran salón comedor, sala diáfana, dos aseos, baño, lavadero, cocina independiente, cocina office, y amplia zona de aparcamiento.
-En planta primera, zona de noche, disponiendo de tres habitaciones tipo suite, salón comedor; vivienda tipo loft (totalmente amueblada y equipada), y habitación tipo suite.
-En planta segunda, terraza con amplio mirador a la zona comunitaria, y habitación doble.
-La vivienda se encuentra llena de todo tipo de detalles: dos chimeneas, hilo musical en toda la vivienda, fibra óptica, calefacción de gasoil y por Split, etc.
-En la segunda edificación, disponemos de una gran zona polivalente de 400 metros, ideal para cualquier tipo de uso ( sala de fiestas, gimnasio, despacho profesional etc).
-Ideal para alojamiento rural, vacacional, etc.

TE SORPRENDERÁ POR....

-Su excelente ubicación, donde podrás disfrutar de todos los servicios, etc.
-Excelentes comunicaciones.


SOBRE NOSOTROS....

En PLUSVILA Real Estate, somos Agentes de la Propiedad Inmobiliaria, que ofrecemos al propietario todos los servicios necesarios para que pueda vender su propiedad con el mejor servicio Inmobiliario del mercado. Plan de Marketing personalizado, la más avanzada tecnología del sector y los mejores profesionales, al servicio de nuestros clientes. Para más información, visítenos en plusvila.com
Contacte
Casa 6 habitacions
Codeso (Santa Baia), Boqueixón, A Coruña
En bon estat · 405m²
Amb Garatge
comprar
155.000 €
Descripció de l’ Immoble

Es ven una casa de segona mà al barri de Codeso, a l’ajuntament de Boqueixón, en una zona no urbana. La casa va ser construïda el 1990 i té una superfície construïda de 445 m2 segons el cadastre. L’ alçada a sostre és de 2,53 metres i la casa es distribueix en 3 nivells.

La casa està en estat de reforma i compta amb bona il·luminació. La façana principal està orientada a l’ est i l’ estructura de la casa és de formigó. No disposa d’ ascensor ni d’ accés per a persones amb mobilitat reduïda.

La fusteria exterior és d’alumini d’obertura de corredissa amb trencament de pont tèrmic de color verd alumini, i vidres tipus Climalit. La fusteria interior és de fusta envernissada en to fosc. La casa es ven amb mobles i compta amb armaris encastats. Els sòls són de terrat i rajola.

La casa té calefacció de gasoil i aigua calenta sanitària independent. La certificació energètica està en tràmit.

Equipament

La casa està equipada amb porter automàtic, portal motoritzat i accés a internet. La cuina està equipada amb nevera, forn, rentadora, rentaplats i campana extractora. La casa compta amb llit doble, llit individual, sofà i taula de menjador.

Estades

La casa consta d’ un rebedor, passadís, distribuïdor, saló menjador, cuina, sis dormitoris, dos banys, terrassa i garatge.

Serveis Pròxims

A prop de la casa hi ha un centre de salut, l’ajuntament, una farmàcia, un supermercat, una cafeteria i aparcaments.

A destacar

La casa té bona il·luminació, és molt assolellada i compta amb un ampli saló, àmplies habitacions i una àmplia cuina. Les vistes són a cases, carretera i muntanya.

A la nostra pàgina web podrà realitzar una visita virtual en 360 graus de l’immoble.

Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris en els números de telèfon o visítens a Santiago de Compostel·la en l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo en la recerca.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació pot posar-se en contacte amb nosaltres.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Imatges d’ Òptima immobiliària protegides per drets d’ autor. Tots els drets reservats.

#españa #galicia #coruña #boqueixon #casa #casas #vivienda #venta #inmobiliaria #optima #compraventa #inmueble #bienesraices #inversion #familia #vacaciones #hogar #habitaciones #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Pis 2 habitacions
Benalmádena Pueblo, Málaga
En bon estat · 90m²
Amb Garatge
comprar
295.000 €
Descubre tu hogar en Benalmádena Pueblo.

Con una ubicación privilegiada cerca de la Estupa y con vistas al mar, esta propiedad ofrece un estilo de vida único. Consta de 2 dormitorios luminosos, 2 baños completos, un acogedor salón comedor y una cocina independiente totalmente equipada. Pero lo más destacado es su terraza que te permitirá disfrutar de impresionantes vistas al mar mientras disfrutas de momentos de relajación y ocio.

Además, esta propiedad se encuentra en una urbanización con todas las comodidades que puedas desear: piscina para refrescarte en los días soleados, pista de pádel para mantenerte activo, parque infantil para que los más pequeños se diviertan y un pipican para las mascotas. También incluye una plaza de garaje para tu comodidad y seguridad.

No dejes escapar esta oportunidad de vivir en un entorno privilegiado con todas las comodidades. ¡Contáctanos hoy mismo para más información y para visitar este maravilloso piso en Benalmádena Pueblo!

En cumplimiento del decreto de la Junta de Andalucía 218-2005 del 11 de octubre, se informa a los clientes que los gastos notariales, registrales y I. T. P. no están incluidos en el precio. Le recordamos que como consumidor tiene derecho a que se le informe y entregue la documentación informativa que corresponda, según el caso, en base a lo dispuesto en el Decreto 218/05 de 11 de octubre que regula el Reglamento de Información al Consumidor en la compra-venta y arrendamiento de viviendas en Andalucía.
Contacte
Casa Triplex 4 habitacions, Triplex
Las Molinetas, Las Majadas-Las Molinetas-Labradorcico, Águilas, Murcia
En bon estat · 199m²
Amb Garatge
comprar
155.000 €
Verisur gestión inmobiliaria pone a la venta estes amplio triplex situado en Las Majadas, en una zona tranquila y con amplia oferta de establecimientos y servicios.
La vivienda se encuentra en perfecto estado de conservación y destaca por la amplitud de sus estancias y posibilidades.
Al entrar al inmueble nos encontramos un gran garaje con capacidad suficiente para 2 vehículos y en el que se tenemos también un trastero de aproximadamente unos 7 m2.
Mediante escaleras accedemos a la 1ª planta de inmuebles que se distribuye en salón comedor, cocina, lavadero, baño, 1 dormitorio y terraza. En la 2ª planta encontramos 3 dormitorios dobles, baño y desde el dormitorio principal tenemos acceso a una terraza.
No pierdas esta oportunidad y agenda con nosotros tu visita!
Contacte
Sòl urbà
Luou (Santa María), Teo, A Coruña
En bon estat · 3.318m²
comprar
120.000 €
TIPUS D’IMMOBLE
Tipus Immoble: Solar

BARRI I ZONA
Ajuntament: Teo
Zona: Extrarradi

CARACTERÍSTICAS DEL TERRENO
Superfície de la parcel·la: 3.318 m2
Front principal de la parcel·la 110 metres
Classe: Urbà
Ús: Sòl sense edificar
Orientació façana principal: Oest
Qualitat d’il·luminació: Molt bona

EQUIPAMENT
Serveis de clavegueram de sanejament i aigua
Accés a internet: Sí

SERVEIS PROPERS
Centre de salut
Església
Farmàcia
Supermercat
Cafeteria
Parada d’autobús

A DESTACAR
Molt assolellat
Terreny pla
Vistes a: Cases, camí, muntanya i vall

A la nostra pàgina web podreu fer una visita virtual a 360 graus de l’immoble.
Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris als números de telèfon o visiteu-nos a Santiago de Compostela a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo a la recerca.
Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.
Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.
Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.
#espanya #galicia #coruña #teo #solar #parcel·la #habitatge #venda #immobiliària #optima #compravenda #immoble #bienesraices #inversion #família #vacacions #llar #habitacions #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Xalet / Torre 5 habitacions
Sa Coma, Sant Llorenç des Cardassar, Mallorca
En bon estat · 322m²
Amb Garatge
comprar
850.000 €
Chalet con piscina en zona residencial tranquila cerca de la playa. Con 5 dormitorios y un amplio sótano de 141 m². Disfruta de la vida junto al mar en paz.
Contacte
Villa 3 habitacions
La Molineta, Frigiliana, Málaga
En bon estat · 147m²
Amb Garatge
comprar
550.000 €
Descobreix aquest radiant i acollidor refugi, ubicat a la prestigiosa zona de Cortijos San Rafael, situat entre les pintoresques localitats de Nerja i Frigiliana. Aquesta vila enlluernadora et seduirà amb la seva combinació harmoniosa de comoditat i estil.

Distribuïda en dos nivells, aquesta propietat ofereix una vida còmoda i sofisticada. En ingressar a la planta baixa, et rep una sala d’estar encantadora amb xemeneia, complementada amb una cuina totalment equipada. Aquesta sala d’estar flueix cap a una terrassa impressionant, vistes al mar, oferint un accés directe a l’exuberant jardí amb una piscina privada.

La planta superior alberga tres dormitoris espais amb armaris encastats i dos banys elegants, un dels quals és en suite amb dutxa, mentre que el segon està equipat amb una banyera. Tant la sala d’estar com els dormitoris estan equipats amb aire condicionat, garantint el confort durant tot l’any.

L’àrea exterior és un somni fet realitat per als amants de l’aire lliure, amb un jardí vast i meticulosament cuidat, una piscina privada de gran mida, envoltada de palmeres i amb vistes panoràmiques a les muntanyes i al mar. Al capdavant de la casa, hi ha una terrassa acollidora amb barbacoa, ideal per a reunions familiars i esdeveniments socials. La propietat també compta amb un safareig/traster, un garatge tancat i espai per estacionar dues actuacions.

Si desitges experimentar aquest remans de serenitat i bellesa per tu mateix, no dubtis a contactar el nostre equip a Stela Mare Luxury Real Estate per organitzar una visita.

Per favor, recorda que les despeses associades a la compra no estan incloses en el preu. T’esperem a Frigiliana!
Contacte
Casa 2 habitacions
Muros (San Pedro), A Coruña
En bon estat · 84m²
comprar
89.000 €
Encantadora casa de pedra ubicada a l’ajuntament de Muros, a una zona urbana que captura l’essència i l’encant de la regió. Aquesta residència, perfecta per a aquells que busquen un refugi tranquil per gaudir de l´estiu, ofereix una combinació única de comoditat i autenticitat.

En entrar a aquesta casa, seràs rebut per la calidesa i la sensació acollidora que només una estructura de pedra pot oferir. El saló, lluminós i espaiós, convida a relaxar-se i gaudir de moments de convivència amb familiars i amics. El disseny tradicional es complementa amb tocs moderns per garantir el màxim confort.

El menjador, amb el seu encantador ambient, és el lloc perfecte per gaudir de deliciosos menjars casolans preparats a la cuina totalment equipada, que compta amb tots els electrodomèstics necessaris per satisfer les necessitats culinàries més exigents.

Aquesta casa disposa de dues habitacions àmplies, cadascuna dissenyada per oferir un refugi de tranquil·litat i descans. Els dos banys, elegantment decorats i equipats amb instal·lacions modernes, proporcionen comoditat i funcionalitat per a tots els residents i visitants.

L’exterior de la propietat és igualment impressionant, amb un encantador pati on podeu gaudir d’agradables vetllades a l’aire lliure o simplement relaxar-vos sota el sol. A més, la seva ubicació privilegiada al cor de l’ajuntament de Muros us ofereix accés ràpid i fàcil a totes les atraccions locals, incloses les pintoresques platges i els pintorescos passejos marítims.

En resum, aquesta casa de pedra a l’ajuntament de Muros ofereix l’equilibri perfecte entre encant rústic i comoditats modernes, convertint-la en el lloc ideal per gaudir d’unes vacances inoblidables a la vora del mar. No perdeu l’oportunitat de fer d’aquesta llar el vostre refugi d’estiu!

A la nostra pàgina web podreu fer una visita virtual a 360 graus de l’immoble.

Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris als números de telèfon o visiteu-nos a Santiago de Compostela a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo a la recerca.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.

#espanya #galícia #corunya #muros #casa #casa #habitatge #venda #immobiliària #optima #compravenda #immoble #bienesraices #inversion #família #vacances #llar #habitacions #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Pis 2 habitacions
Villarcayo, Villarcayo de Merindad de Castilla la Vieja, Burgos
En bon estat · 90m²
comprar
86.000 €
Piso en venta en Villarcayo distribuido en salón, cocina, dos dormitorio, dos baños y terraza.
Calefacción de gasoil y trastero
Piso amueblado para entrar a vivir, prácticamente nuevo.
Visítalo sin compromiso

Visita virtual en nuestra página web: (url oculto)
Contacte
Pis 1 habitació, Duplex
La Nucia Pueblo, Alicante
En bon estat · 72m²
comprar
112.000 €
Piso centrico en La Nucia. Aprox. 72m² construidos. 2ªplanta. Dispone de salon con salida a pequeño balcon, amplia cocina amueblada y equipada con galeria, habitacion con armario empotrado y baño completo.
Aire acondicionado en toda la casa. Cerca de todos los servicios.
Contacte
Casa 5 habitacions, Triplex
Melide (San Pedro), A Coruña
En bon estat · 114m²
comprar
150.000 €
OPORTUNITAT, PENSIÓ EN FUNCIONAMENT!
(Llicències, permisos de patrimoni, tot totalment en regla)
Tipus d’immoble i valor
Tipus Casa


Barri i zona
Melide
Casc històric
Zona Molt cèntrica


Característiques de limmoble
Any darrera reforma 2016
Superfície planta de l’edifici 36 m2
Superfície útil total 79,59 m2
Alçada sostre en planta baixa 2,94 metres i 2,50 en planta primera i segona
Número de pisos de l’edifici 3
Classe Urbà
Ús Comercial
Orientació façana principal Oest
Obra Segona mà
Molt bon estat
Immoble Exterior
Il·luminació bona
Estructura de pedra i formigó
Sense ascensor
Amb accés i habitació per a persones amb mobilitat reduïda


Fusteria exterior d’alumini amb obertura de corredissa amb trencament de pont tèrmic de color blanc, i sense vidres tipus Climalit
Fusteria interior de fusta de color blanc
Immoble amb mobles
1 rebedor
1 recepció
1 office equipat
5 dormitoris
3 banys, un adaptat a minusvàlids
Zona de rentadora
Traster
Certificació energètica en tràmit
Calefacció independent
Aigua calenta sanitària independent


Equipament
Porter automàtic amb control d’accés mitjançant codi
Accés a internet fibra òptica
Nevera
Microones
Rentadora
Llit doble
Llits individuals


Serveis
Centre de salut a 1 minut a peu
Ajuntament a 1 minut a peu
Farmàcia a 1 minut a peu
Supermercat a 1 minut a peu
Entitats bancàries a 1 minut a peu
Edificis administratius a 1 minut a peu
Cafeteria a 1 minut a peu
Comerços a 1 minut a peu
Albereda parc o plaça a 1 minut a peu
Aparcaments a 1 minut a peu
Parada de taxi a 1 minut a peu
Parada d’autobús a 1 minut a peu


A destacar
Immoble amb molta il·luminació
Funcionat a ple rendiment
Molt cèntric


Per a més informació o concertar una visita, contacta amb els nostres assessors immobiliaris als números de telèfon o visita’ns a Santiago de Compostel·la a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles per a tu i estarem encantats d’ajudar-te i mostrar-te més immobles.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Els nostres tècnics t’ajudaran a totes les teves consultes.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.

#spain #casa #venta #realestate #inmobiliaria #españa #townhouse #compraventa #familia #vacaciones #hogar #bienesraices #inversion #galicia #coruna #melide #amueblado #electrodomesticos #habitaciones #compra #arquitectura #casas #vivienda #realtor #holiday #home #tourism
Contacte
Àtic 3 habitacions
Torrelles de Foix, Barcelona
En bon estat · 86m²
Amb Garatge
comprar
154.000 €
Ático dúplex en venta Torrelles de Foix pueblo, Barcelona.

DISFRUTA DE ESTA VIVIENDA POR UNA CUOTA MENSUAL DE 565.15 EUROS AL MES, A 30 AÑOS. ¿Quieres saber cuánto dinero puedes ahorrar al mes si te conseguimos nuestra mejor hipoteca?. No te preocupes. Nosotros lo haremos por ti. Contacta con nosotros y te haremos un estudio gratuito.

DE ESTA PROPIEDAD, DEBES DE CONOCER.........

-Ático dúplex en venta Torrelles de Foix pueblo, Barcelona.
-Semi nuevo, exterior y superluminoso, son las principales características de esta propiedad que tienes que visitar ya¡¡¡.
-Construido en el año 2008, con excelentes visitas despejadas, dispone de una superficie construida de 114 metros, 86 útiles.
-Dispone de amplio salón comedor , cocina independiente, dos habitaciones dobles y baño completo.
-Ya en planta dúplex, amplia habitación de 14 metros, baño completo, y terraza tipo solarium de 14 metros.
-Plaza de aparcamiento y trastero en la misma finca, incluido en el precio de venta.


TE SORPRENDERÁ POR....

-Su excelente ubicación, próximo a centre vila y sus comercios, tiendas, etc
-Excelente comunicaciones, (autopista, etc)
-Su precio, es una GRAN OPORTUNIDAD DE COMPRA¡¡¡

SOBRE NOSOTROS....

En PLUSVILA Real Estate, somos Agentes de la Propiedad Inmobiliaria, que ofrecemos al propietario todos los servicios necesarios para que pueda vender su propiedad con el mejor servicio Inmobiliario del mercado. Plan de Marketing personalizado, la más avanzada tecnología del sector y los mejores profesionales, al servicio de nuestros clientes. Para más información, visítenos en plusvila.com
Contacte
Xalet / Torre 5 habitacions + 1 hab. auxiliar
La Granada, Barcelona
En bon estat · 185m²
Amb Garatge
comprar
357.000 €
Gran Chalet en venta La Granada del Penedés, Barcelona.

DISFRUTA DE ESTA VIVIENDA POR UNA CUOTA MENSUAL DE 1192.73 EUROS AL MES, A 30 AÑOS. ¿Quieres saber cuánto dinero puedes ahorrar al mes si te conseguimos nuestra mejor hipoteca?. No te preocupes. Nosotros lo haremos por ti. Contacta con nosotros y te haremos un estudio gratuito.

DE ESTA PROPIEDAD, DEBES CONOCER...

-Estupenda oportunidad de compra en La Granada del Penedés, Barcelona.
-Si estás buscando una gran propiedad para tu familia, debes de visitar este inmueble.
-Construido en el año 2008, totalmente exterior y de excelentes acabados, la vivienda dispone de una superficie construida de 267 metros, sobre un terreno de 152 metros.
-En la planta baja de la vivienda, disponemos de una amplia zona de aparcamiento de 65 metros, para aproximadamente 6 vehículos, salida a patio de 30 metros, trastero, sala de máquinas, y una cocina adicional, ideal como cocina de verano, etc.
-En planta primera, espectacular salón comedor, cocina oficce de 28 metros, con salida a terraza de 20 metros, baño, y chimenea de hogar.
-Ya en la planta segunda, disponemos de 4 habitaciones, ( una de ellas tipo suitte con baño), zona de despacho, baño con bañera de hidromasaje, dos balcones.
-En planta tercera, buhardilla, que dispone de salón comedor con cocina americana, con salida a dos solárium de 12 metros cada uno.
-Excelentes acabados, casa ideal para compartir con la familia, padres, hijos, en el cual cada uno dispondrá de un espacio independiente.
-Atención INVERSORES, posibilidad de alta rentabilidad por arrendamiento de las tres viviendas.


TE SORPRENDERÁ POR....

-Su excelente ubicación, donde podrás disfrutar de todos los servicios, etc.
-Excelentes comunicaciones.


SOBRE NOSOTROS....

En PLUSVILA Real Estate, somos Agentes de la Propiedad Inmobiliaria, que ofrecemos al propietario todos los servicios necesarios para que pueda vender su propiedad con el mejor servicio Inmobiliario del mercado. Plan de Marketing personalizado, la más avanzada tecnología del sector y los mejores profesionales, al servicio de nuestros clientes. Para más información, visítenos en plusvila.com
Contacte
Casa 6 habitacions
Negreira, A Coruña
En bon estat · 384m²
Amb Garatge
comprar
290.000 €
Oportunitat única a Negreira! Àmplia casa unifamiliar amb terreny en venda.

Somnis amb una casa espaiosa, plena de llum i llesta per entrar a viure? No busquis més! Aquesta propietat a Negreira és tot el que necessites i més.

L’habitatge, de 422 metres quadrats construïts, s’assenta sobre una parcel·la de 1.386 metres quadrats i ofereix un ampli espai exterior per gaudir de l’aire lliure.

Al seu interior, trobaràs:

6 habitacions lluminoses i acollidores, perfectes per a tota la família.
3 banys complets, un en suite.
Un ampli saló menjador, ideal per reunir-se amb familiars i amics.
Una cuina totalment equipada, llesta per crear els teus millors plats.
Un garatge pràctic per guardar fins a 2 vehicles.
Un magatzem útil per tenir-ho tot en ordre.

La casa està en perfecte estat de conservació, per la qual cosa et podràs mudar immediatament sense necessitat de reformes.

La seva ubicació al nucli urbà de Negreira, et brinda la comoditat de tenir tots els serveis essencials al teu abast, com ara supermercats, col·legis, centres mèdics i farmàcies.

A més, la zona és tranquil·la i familiar, perfecta per als que busquen un entorn tranquil i segur per viure-hi.

No perdis l’oportunitat d’adquirir aquesta propietat magnífica.

No t’ho pensis més! Aquesta casa pot ser la teva nova llar.

A la nostra pàgina web podreu fer una visita virtual a 360 graus de l’immoble.

Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris als números de telèfon o visiteu-nos a Santiago de Compostela a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo a la recerca.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.

#espanya #galicia #coruña #negreira #casa #casa #habitatge #venda #immobiliària #optima #compravenda #immoble #bienesraices #inversion #família #vacacions #llar #habitacions #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Apartament 2 habitacions
San Francisco, Louro (Santiago), Muros, A Coruña
En bon estat · 58m²
Amb Garatge
comprar
130.000 €
OPORTUNITAT PER A INVERSIONISTA
PREU NEGOCIABLE

TIPUS D’IMMOBLE
Tipus Immoble: Pis

BARRI I ZONA
Ajuntament: Murs
Barri: Louro
Zona: Urbà

CARACTERÍSTIQUES DE L’EDIFICI
Any de construcció de l’edifici: 1992
Any darrera reforma: Desconegut
Superfície a la planta de l’edifici: 351 m2
Número de pisos de l’edifici: 3 + 1
Classe: Urbà
Ús: Residencial
Orientació façana principal: Aquest
Tipus d’estructura: Formigó
Ascensor: No
Accés per a persones amb mobilitat reduïda: No
Despeses de comunitat: orientatius 45 euros/mes

CARACTERÍSTIQUES BÀSIQUES DE L’IMMOBLE
Superfície construïda de limmoble: 64 m2
Superfície útil estimada de limmoble: 58 m2
Alçada a sostre: 2,53 metres
Nivell: Primer
Tipus d’obra: Segona mà
Estat: Bé
Posició de limmoble respecte a ledifici: Exterior
Qualitat d’il·luminació: Bona
Fusteria exterior: Alumini amb obertura de corredissa amb trencament de pont tèrmic de color blanc, i vidres tipus Climalit
Fusteria interior: Fusta envernissades en to fosc
Equipament de limmoble: Amb mobles
Armaris de paret: No
Galeria: Sí
Safareig o pileta: No
Terres: Tarima de fusta i rajola
Calefacció: No
Aigua calenta sanitària: Independent
Certificació energètica: En tràmit

EQUIPAMENT
Porter automàtic: Sí
Accés a internet: Sí
Nevera: Sí
Forn: Sí
Microones: Sí
Rentadora: Sí
Assecadora: No
Rentaplats: Sí
Vitroceràmica: Sí
Campana extractora: Sí
Llit doble: Sí
Llit individual: Sí
Sofà: Sí
Taula menjador: Sí

ESTADES
Passadís
Saló menjador
Cuina
Galeria
Dormitori (2)
Bany (1)
Traster
Plaça de garatge

SERVEIS PROPERS
Farmàcia
Supermercat
Cafeteria
Aparcaments
Parada d’autobús

A DESTACAR
Immoble amb molta il·luminació
Assolellat
Ampli saló
Cuina integrada al saló
Zona turística
Vistes a: Edificis Pati Carrer

A la nostra pàgina web podreu fer una visita virtual a 360 graus de l’immoble.
Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris als números de telèfon o visiteu-nos a Santiago de Compostela a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo a la recerca.
Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.
Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.
Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.
#espanya #galicia #coruña #muros #pis #pisos #habitatge #venda #immobiliària #optima #compravenda #immoble #bienesraices #inversion #família #vacacions #llar #habitacions #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Casa 3 habitacions
A Estrada (San Paio P.), Pontevedra
En bon estat · 425m²
Amb Garatge
comprar
293.000 €
Bella Casa amb Finca en Venda a l’Ajuntament de l’Estrada, PREU NEGOCIABLE

Ubicada en una de les zones més cobejades de l’Ajuntament de l’Estrada, aquesta encantadora propietat ofereix una combinació perfecta de comoditat, estil i espai exterior. Amb una ubicació estratègica que ofereix privadesa i tranquil·litat, aquesta casa és ideal per a aquells que busquen escapar del tràfec i el bullici de la ciutat sense renunciar a les comoditats modernes.

Característiques Principals:

3 habitacions espaioses que ofereixen amplitud i lluminositat per garantir el descans i la relaxació.

2 banys complets amb moderns accessoris i acabats de qualitat, que brinden comoditat i funcionalitat.

Un acollidor saló dissenyat per gaudir de moments de convivència i relaxació en família o amb amics.

Un elegant menjador perfecte per a reunions i sopars formals, amb accés directe a la terrassa exterior.

Una cuina completament equipada amb electrodomèstics de primera qualitat i amplis espais demmagatzematge, ideal per satisfer les necessitats culinàries de qualsevol xef aficionat.

Una casa auxiliar que es pot adaptar per a diferents usos, com estudi, sala de jocs o espai de treball.

Una espectacular piscina coberta, que permet gaudir de refrescant capbussada durant tot l’any, independentment de les condicions climàtiques.

Un ampli jardí acuradament dissenyat i mantingut, amb una varietat de plantes i arbres que creen un entorn serè i harmoniós per relaxar-se i gaudir de l´aire lliure.

Extres Addicionals:

Sistema de calefacció central per garantir el confort a totes les estacions.

Garatge per a dos vehicles amb espai demmagatzematge addicional.

Sistema de reg automàtic per mantenir el jardí en condicions òptimes.

Àmplies terrasses i zones d´estar a l´aire lliure, perfectes per gaudir de barbacoes, reunions socials o simplement per contemplar les impressionants vistes de l´entorn natural que envolta la propietat.

Amb una combinació perfecta d’elegància, funcionalitat i espai exterior, aquesta casa amb finca representa una oportunitat única per a aquells que busquen un estil de vida tranquil i confortable al cor de la natura gallega. No perdis l’oportunitat de fer d’aquest lloc la teva propera llar. Contacti’ns avui mateix per programar una visita!

A la nostra pàgina web podreu fer una visita virtual a 360 graus de l’immoble.

Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris als números de telèfon o visiteu-nos a Santiago de Compostela a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo a la recerca.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.

#optima #espanya #galicia #pontevedra #l’estrada#casa #cases #habitatge #venda #immobiliària #compravenda #immoble #bienesraices #inversion #família #vacacions #llar #habitacions #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Casa 4 habitacions
San Andrés del Rabanedo, León
En bon estat · 642m²
Amb Garatge
comprar
900.000 €
Modus Vivendi vende Casa única a menos de 10 minutos en coche de la Plaza Santo Domingo.

En su gran parcela de 4.500m2 nos encontramos con tres edificaciones: Casa, taller-garaje y una edificación actualmente diáfana donde se encuentra zona de lavado y almacén.

La casa destinada a vivienda alberga unas magníficas proporciones solamente conseguibles gracias a la amplitud de la parcela sobre la que se sitúa. Su distribución es muy cómoda y accesible, gracias a que toda ella se encuentra en planta baja, con pasillos anchos y con estancias muy amplias. Iniciando su recorrido, nos encontramos a la izquierda, la zona de día donde se encuentra un luminoso salón, diferenciado en dos ambientes de estar y a continuación, una cocina muy cómoda con su despensa, totalmente amueblada y equipada. Posteriormente, nos encontramos con su zona de noche, con sus cuatro habitaciones, todas ellas muy amplias y sus dos baños. El dormitorio principal tiene baño en suite y la posibilidad, gracias a su amplitud, de hacer un gran vestidor.

Construcción de calidad que posee aislamiento PVC, dejando entrar gran cantidad de luz en sus estancias, suelo de gres, calefacción y ACS con caldera de gasoil. Orientación Este/Oeste.

La edificación anexa, cuya función actual es de garaje y taller tiene una gran capacidad para vehículos.

Existe la posibilidad de ampliación de la vivienda gracias a otra edificación que colinda con la vivienda y que se encuentra totalmente diáfana para poder distribuir a gusto de las necesidades de cada uno.

Subiendo desde una escalera al lado del porche de la casa, accedemos a una gran azotea practicable donde se podrá disfrutar de unas maravillosas vistas.
Contacte
Pis 3 habitacions, Duplex
Calvario, Centro, Torremolinos, Málaga
En bon estat · 70m²
comprar
215.000 €
Aquest immoble compta amb 3 dormitoris i 1 bany, a més d’una terrassa ideal per gaudir del bon clima de la Costa del Sol. El seu ampli saló-menjador i cuina independent ofereixen espais còmodes i funcionals.

A més, l’edifici compta amb zones enjardinades i piscina comunitària, perfectes per relaxar-se i gaudir en família. La ubicació al Calvari brinda tranquil·litat i comoditat, amb fàcil accés a serveis i transport públic.

Aquesta és una excel·lent oportunitat per a aquells que busquen una llar espaiosa i funcional en una zona turística i amb agermanaments platges. No perdis l’oportunitat d’obtenir més informació o concertar una visita.

En compliment del decret de la Junta d’ Andalusia 218-2005 de l’ 11 d’ octubre, s’ informa als clients que les despeses notarials, registrals i I. T. P. no estan incloses en el preu. Li recordem que com a consumidor té dret que se l’informi i lliuri la documentació informativa que correspongui, segons el cas, en base al que disposa el Decret 218/05 d’11 d’octubre que regula el Reglament d’Informació al Consumidor en la compravenda i arrendament d’habitatges a Andalusia.
Contacte
Local comercial
Els Monjos, Santa Margarida i els Monjos, Barcelona
En bon estat · 160m²
comprar
172.000 €
Local comercial en venta en santa margarida i els monjos , Barcelona

DE ESTA PROPIEDAD DEBES CONOCER...

-Estupenda oportunidad de compra en els monjos , Barcelona

-Local comercial situado en la planta baja de un edificio construido en el año 2005.
Se trata de una local habilitado como Bar- Restaurante, completamente EQUIPADO Y AMUEBLADO, listo para continuar con la actividad. Dispone de una superficie de 173m2. divididos en dos grandes salas: comedor polivalente, zona de bar/barra + TERRAZA exterior. Equipado con: calefacción, bomba de calor, aa/cc, gas natural, suelo de gres, mobiliario ,etc.

-Situado cerca de escuelas, supermercados, bancos, bibliotecas farmacias, oficina de correos, centro deportivo y la estación etc...

TE SORPRENDERÁ POR....

-Su excelente ubicación.
-Excelente comunicaciones,.
-Su precio, es una GRAN OPORTUNIDAD DE COMPRA¡¡¡

SOBRE NOSOTROS....

En PLUSVILA Real Estate, somos Agentes de la Propiedad Inmobiliaria, que ofrecemos al propietario todos los servicios necesarios para que pueda vender su propiedad con el mejor servicio Inmobiliario del mercado. Plan de Marketing personalizado, la más avanzada tecnología del sector y los mejores profesionales, al servicio de nuestros clientes. Para más información, visítenos en plusvila.com



OPORTUNIDAD DE NEGOCIO
Contacte
Pis 3 habitacions
Pedreguer, Alicante
En bon estat · 110m²
comprar
180.000 €
Os presentamos este magnífico piso en la zona de Pedreguer y el cual cuenta con todos los servicios necesarios cerca.
La vivienda cuenta con 110m2 distribuidos en 3 amplias habitaciones dobles, muy luminosas y con armarios empotrados, 2 baños completos siendo uno de ellos en suite, cocina independiente con galería exterior y salón comedor con salida directa a una pequeña terraza desde donde disfrutar de las vistas abiertas y al Montgó.
Cuenta con gran luminosidad en todas las estancias, pre-instalación del aire acondicionado en toda la casa, completamente amueblada y lista para entrar a vivir.
Pedreguer es una localidad que se encuentra cercana a Hospitales, Autopistas, Centro Comercial y Ocio, así como a 10min de Denia o Javea y sus playas....
Sin duda una gran oportunidad que no puedes dejar escapar..... contáctanos para reservar una visita.
Contacte
Pis 2 habitacions
Villarcayo, Villarcayo de Merindad de Castilla la Vieja, Burgos
En bon estat · 58m²
comprar
66.000 €
Bonito piso en villarcayo.
Situado en una zona tranquila y a la vez cerca del centro urbano.
El piso se divide en dos habitaciones, la principal amplia y con luz natural muy buena y otra con armario empotrado.
La cacina está totalmente amueblada y equipada. Dispone de un amplio salón en el cual puedes hacer una amplia zona de comedor.
El baño está completo con bañera.
Ven a verlo, no pierdas la oportunidad.

Para más infomación y video del inmueble visita nuestra web:

(url oculto)

o ponte en contacto en el telefono:

(teléfono oculto)

Nos encontrarás en :

C/ Allal 2 bajo
Villarcayo - Burgos
Contacte
Masia 4 habitació + 1 hab. auxiliar
Porto Cristo, Manacor, Mallorca
En bon estat · 352m²
Amb Piscina
comprar
3.200.000 €
Encantadora finca con vistas a la montaña y al mar.
La impecable construcción de piedra está como nueva y cuenta con todas las comodidades, incluyendo barbacoa y pozo de agua propio. Relájese en las terrazas rodeadas del jardín con piscina y árboles frutales.
Disfrute de la acogedora chimenea. Una buena opción para quienes buscan un estilo de vida sofisticado en un entorno natural.
Contacte
Estudi Estudi
Alcossebre, Castellón
En bon estat · 38m²
Amb Piscina
comprar
67.500 €
Inmobiliaria Danila presenta un bonito Estudio en la UR. GARDENIAS.
Esta situado a unos 5 minutos caminando de la playa Cala Blanca, playa de las Fuentes, Sierra de Irta ¡, en una zona muy tranquila sin agobio en verano.
La urbanización cuenta con jardín y piscina comunitaria.
EL ESTUDIO cuenta con una buena terraza para disfrutar del con la familia, salón-comedor-cocina americana -habitación todo junto con un armario empotrado al lado del baño, un baño completo con bañera.
El inmueble se vende amueblado sin las camas.
Dispone de aire acondicionado frio y calor.
Para mas información con nosotros.
Contacte
Encara no ha trobat l’immoble que busca?