App SUPERCASA
Descubre tu nuevo hogar
Obrir
61.600 Immobles per a
Filtres
Xalet / Torre 3 habitacions, Duplex
Callosa d'En Sarrià, Alicante
En bon estat · 325m²
Amb Garatge
comprar
275.000 €
Chalet independiente en Callosa muy bien situado cerca de los colegios. Vistas al mar. Tiene una vivienda toda en una planta de 170 m2 con 3 amplios dormitorios uno de ellos en suite. 3 baños. Cocina de 25m2. Salón grande con chimenea. Gran terraza con vistas al mar y montañas. Posibilidad de hacer piscina y barbacoa exterior. Gran garaje de 200m2 con mucha altura para coches o posibilidad de hacer altillo. Preinstalación de Aire Acondicionado en toda la vivienda. Trastero y aljibe.
Contacte
Casa 3 habitacions
Aiguaviva Parc, Vidreres, Girona
En bon estat · 102m²
comprar
199.000 €
Preciosa y cómoda casa totalmente reformada. Construida en una sola planta y en un jardín llano con posibilidad de construir una piscina, cuenta con 102 m2, 3 habitaciones, amplia cocina totalmente equipada con vistas al salón, salón comedor con chimenea y salida al porche y un baño con una gran ducha.

El jardín llano de 700 m2 rodeado de naturaleza, ofrece intimidad, comodidad y una agradable sensación de calma.

Situada en una tranquila urbanización a 6 km de Lloret de Mar, sus playas y todos los servicios (Costa Brava).

Consulte para el TOUR VIRTUAL.
Contacte
Local comercial
Prado (San Martiño A.), Lalín, Pontevedra
En bon estat · 92m²
comprar
60.000 €
Tipus d’immoble i valor
Tipus Immoble: Oficina

Barri i zona
Lalín
Barri
Zona Cèntrica

Característiques de l’edifici
Any de construcció de l’edifici: 1997
Superfície a la planta de l’edifici: 740 m2
Número de pisos de l’edifici: 5 + 1
Classe: Urbà
Ús: Oficines
Orientació façana principal: nord-est
Estructura de formigó
Amb ascensor
Amb accés per a persones amb mobilitat reduïda

Característiques bàsiques de limmoble
95 m2 construïts
92 m2 útils orientatius
Alçada sostre 2,50 metres
Entreplanta
Segona mà
Molt bon estat
Immoble exterior amb terrassa
Il·luminació molt bona
Fusteria exterior doble dʻobertura de corredissa amb trencament de pont tèrmic de color blanc, i amb vidres tipus Climalit
Fusteria interior de fusta envernissades en to fosc
Immoble amb mobles
1 rebedor
1 passadís
4 sales
1 lavabo
1 terrassa
Certificació energètica en tràmit
Sòls de rajola
Sense calefacció independent de gas natural
Aigua calenta sanitària independent
Immoble insonoritzat (abans era escola de música)

Equipament
Porter automàtic
Accés a internet de fibra òptica

Serveis
Col·legi o institut a 5 minuts a peu
Centre de salut a 3 minuts a peu
Ajuntament a 10 minuts a peu
Farmàcia a 5 minuts a peu
Supermercat a 2 minuts a peu
Entitats bancàries a 3 minuts a peu
Edificis administratius a 5 minuts a peu
Cafeteria a 1 minut a peu
Albereda parc o plaça a 3 minuts a peu
Aparcaments a 3 minuts a peu
Accés a autopista a 4 minuts amb cotxe

A destacar
Immoble amb molta il·luminació i insonoritzat
Assolellat
Àmplies sales
Fals sostre
Cèntric

Per a més informació o concertar una visita, contacta amb els nostres assessors immobiliaris als números de telèfon o visita’ns a Santiago de Compostel·la a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles per a tu i estarem encantats d’ajudar-te i mostrar-te més immobles.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual

Els nostres tècnics t’ajudaran a totes les teves consultes.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats
Contacte
Xalet / Torre 3 habitacions, Duplex
Centre Vila - La Geltrú, Vilanova i la Geltrú, Barcelona
En bon estat · 100m²
comprar
208.500 €
Atención compradores! Descubre esta Sorprendente Oportunidad de Compra en el Corazón de Vilanova i la Geltrù.

Esta Casa en Centre Vila es una verdadera joya que no querrás dejar escapar. Construida en 1953, este encantador hogar ofrece un solar de 76 metros cuadrados y una construcción de 111 metros cuadrados divididos en planta baja y primer piso.

Su ubicación estratégica te situará en el centro de la población, permitiéndote disfrutar de todos los servicios que necesitas a solo unos pasos de distancia. ¡La comodidad y la vida urbana estarán a tu alcance!

Aunque la vivienda es de origen, te sorprenderá su óptimo estado de conservación. En la planta baja, encontrarás un acogedor salón comedor, una cocina independiente con acceso a un agradable patio, dos habitaciones y dos baños para atender todas tus necesidades.

La planta primera te cautivará con un amplio salón comedor de 25 metros cuadrados, decorado con una encantadora chimenea que le da un toque acogedor. Desde aquí, podrás acceder a una magnífica terraza de 14 metros cuadrados, donde podrás disfrutar de momentos relajantes y vistas encantadoras. Además, esta planta también cuenta con una cocina, un baño y una zona de despensa o trastero.

Esta propiedad es la oportunidad perfecta para dar rienda suelta a tu creatividad y diseñar la casa de tus sueños a tu medida. ¡Una emocionante aventura para transformarla en el hogar perfecto que siempre imaginaste!

No solo su ubicación es excepcional, sino que también disfrutarás de excelentes comunicaciones gracias a su cercanía a la autopista, paradas de autobús y la estación de Renfe. ¡La conectividad será parte de tu día a día!

Y por si fuera poco, esta oportunidad de compra se destaca por su precio, ¡una verdadera GRAN OPORTUNIDAD que no puedes dejar pasar!

No esperes más, esta propiedad sorprendente no estará disponible por mucho tiempo. ¡Contacta ahora mismo para obtener más información y asegura tu oportunidad de compra antes de que sea tarde!
Contacte
Apartament 3 habitacions
Los Narejos, Los Narejos-Punta Calera, Los Alcázares, Murcia
En bon estat · 75m²
Amb Garatge
comprar
89.000 €
Imagina una encantadora casa de tres amplios dormitorios, situada en una esquina tranquila de un vecindario apacible. Desde el exterior, la casa destaca por su funcional diseño y su bien cuidado jardín frontal.

Al entrar, te recibirá un luminoso porche y acogedor , que te llevará a una sala de estar, decorada con un estilo moderno pero acogedor. Grandes ventanas exteriores inundan el espacio con luz natural y ofrecen vistas atractivas del entorno. La sala de estar está diseñada para ser un lugar de reunión cómodo para la familia y los amigos, con suficiente espacio para muebles y entretenimiento.

La cocina, que se encuentra al lado de la sala de estar, es un espacio funcional. Equipada con electrodomésticos de , es el lugar perfecto para preparar deliciosas comidas.
El salón cuenta con acceso directo a una terraza privada, ideal para disfrutar de comidas al aire libre o simplemente relajarse bajo el sol.

La casa cuenta con tres dormitorios de generosas dimensiones, cada uno con su propio carácter y encanto. Los dormitorios están diseñados para proporcionar un ambiente tranquilo y relajante, con amplios armarios empotrados en la habitación principal y grandes ventanas que permiten la entrada de luz natural. El baño es muy completo.

Uno de los aspectos destacados de esta casa es su patio privado, ubicado en la parte lateral de la propiedad. Este encantador espacio al aire libre ofrece un lugar perfecto para disfrutar del aire libre en total privacidad. Además, la casa cuenta con un trastero adicional en la esquina del patio, proporcionando espacio de almacenamiento adicional para herramientas, bicicletas u otros equipos.

En resumen, esta casa de tres dormitorios ofrece un ambiente cómodo y elegante, con amplios espacios interiores, una terraza encantadora y un patio privado, todo ello en una ubicación tranquila y conveniente. Es el hogar perfecto para aquellos que valoran el confort, la privacidad y el estilo de vida al aire libre.
Contacte
Sòl urbanitzat
Lañas (Santa Baia), A Baña, A Coruña
En bon estat · 1.675m²
comprar
38.500 €
Venda de solar urbà edificable a l’Ajuntament de Baña, Galicia

Es posa a la venda un solar estratègicament ubicat al cor de l’Ajuntament de Baña, Galícia, amb una superfície total de 1.675 metres quadrats. Aquest terreny ofereix una oportunitat única per al desenvolupament de projectes immobiliaris, gràcies a la condició de solar urbà edificable.

Característiques destacades:
1. **Ubicació privilegiada:** El solar es troba en una ubicació cèntrica i de fàcil accés a l’Ajuntament de Baña, cosa que el converteix en una opció ideal per a diverses propostes de desenvolupament.

2. **Àmplia superfície:** Amb una generosa extensió de 4.072 metres quadrats, aquest solar ofereix espai suficient per a la construcció de projectes residencials, comercials o mixtos, brindant flexibilitat a inversors i desenvolupadors.

3. **Infraestructura disponible:** El terreny compta amb accés a la infraestructura bàsica, com ara subministrament d’aigua, electricitat i connexió a serveis públics, cosa que facilita la planificació i execució de projectes immobiliaris.

4. **Zonificació favorable:** Aquest solar es troba zonificat com a urbà edificable, la qual cosa significa que compleix amb els requisits i normatives locals per al desenvolupament de construccions residencials o comercials, oferint seguretat i compliment normatiu.

5. **Potencial de creixement:** Aprofiteu el potencial de creixement en la demanda de propietats en aquesta regió en constant desenvolupament. Ja sigui per a la construcció d’habitatges, locals comercials o projectes mixtos, aquest solar ofereix una oportunitat excel·lent per a inversors visionaris.

No perdeu l’oportunitat d’adquirir aquest solar únic a l’Ajuntament de Baña. Per obtenir informació detallada, condicions de venda i coordinar visites al terreny, no dubteu a contactar-nos. Estem compromesos amb brindar les respostes més fiables per satisfer les seves necessitats al sector immobiliari.

A la nostra pàgina web podreu fer una visita virtual a 360 graus de l’immoble.

Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris als números de telèfon o visiteu-nos a Santiago de Compostela a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo a la recerca.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.

#espanya #galicia #coruña #abanya #solar #edificable #urbà #parcel·la #habitatge #venda #immobiliària #optima #compravenda #immoble #bienesraices #inversion #família #vacances #llar #habitacions #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Casa 3 habitacions
A Estrada (San Paio P.), Pontevedra
En bon estat · 425m²
Amb Garatge
comprar
293.000 €
Bella Casa amb Finca en Venda a l’Ajuntament de l’Estrada, PREU NEGOCIABLE

Ubicada en una de les zones més cobejades de l’Ajuntament de l’Estrada, aquesta encantadora propietat ofereix una combinació perfecta de comoditat, estil i espai exterior. Amb una ubicació estratègica que ofereix privadesa i tranquil·litat, aquesta casa és ideal per a aquells que busquen escapar del tràfec i el bullici de la ciutat sense renunciar a les comoditats modernes.

Característiques Principals:

3 habitacions espaioses que ofereixen amplitud i lluminositat per garantir el descans i la relaxació.

2 banys complets amb moderns accessoris i acabats de qualitat, que brinden comoditat i funcionalitat.

Un acollidor saló dissenyat per gaudir de moments de convivència i relaxació en família o amb amics.

Un elegant menjador perfecte per a reunions i sopars formals, amb accés directe a la terrassa exterior.

Una cuina completament equipada amb electrodomèstics de primera qualitat i amplis espais demmagatzematge, ideal per satisfer les necessitats culinàries de qualsevol xef aficionat.

Una casa auxiliar que es pot adaptar per a diferents usos, com estudi, sala de jocs o espai de treball.

Una espectacular piscina coberta, que permet gaudir de refrescant capbussada durant tot l’any, independentment de les condicions climàtiques.

Un ampli jardí acuradament dissenyat i mantingut, amb una varietat de plantes i arbres que creen un entorn serè i harmoniós per relaxar-se i gaudir de l´aire lliure.

Extres Addicionals:

Sistema de calefacció central per garantir el confort a totes les estacions.

Garatge per a dos vehicles amb espai demmagatzematge addicional.

Sistema de reg automàtic per mantenir el jardí en condicions òptimes.

Àmplies terrasses i zones d´estar a l´aire lliure, perfectes per gaudir de barbacoes, reunions socials o simplement per contemplar les impressionants vistes de l´entorn natural que envolta la propietat.

Amb una combinació perfecta d’elegància, funcionalitat i espai exterior, aquesta casa amb finca representa una oportunitat única per a aquells que busquen un estil de vida tranquil i confortable al cor de la natura gallega. No perdis l’oportunitat de fer d’aquest lloc la teva propera llar. Contacti’ns avui mateix per programar una visita!

A la nostra pàgina web podreu fer una visita virtual a 360 graus de l’immoble.

Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris als números de telèfon o visiteu-nos a Santiago de Compostela a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo a la recerca.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.

#optima #espanya #galicia #pontevedra #l’estrada#casa #cases #habitatge #venda #immobiliària #compravenda #immoble #bienesraices #inversion #família #vacacions #llar #habitacions #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Villa 2 habitacions, Duplex
Capistrano, Nerja, Málaga
En bon estat · 110m²
Vista Mar
comprar
479.000 €
EXCLUSIU AMB STELA MARE LUXURY REAL ESTATE!!!

Presentem aquesta bonica casa adossada a la bonica urbanització de Capistrano Village, a Nerja, envoltada de natura i amb impressionants vistes al mar i al poble.

Distribució de 2 nivells:

A la planta baixa, un ampli i lluminós saló, cuina independent, lavabo i una gran terrassa amb accés al jardí privat.
A la segona planta, 2 dormitoris amb terrassa privada, un bany complet amb dutxa i un petit balcó al passadís amb vistes a la zona verda de la urbanització.

La casa compta amb 2 entrades, una des del carrer i una altra des del jardí que dóna a la urbanització. A més, disposa d´un ampli traster sota la terrassa.

Ben situat, a pocs minuts de la platja Burriana ia 2 minuts de comerços, supermercats, restaurants i l’estació d’autobusos.

Una casa que ofereix privadesa en una zona molt tranquil·la i aire condicionat al saló i els 2 dormitoris.

La urbanització compta amb 2 piscines comunitàries per al gaudiment dels seus residents.

Recordeu que en l’adquisició de propietats de segona mà es considera un 10% addicional en la compra de propietats de segona mà, que cobreix l’ITP, honoraris d’advocats, despeses notarials, entre d’altres.

Descobreix aquesta oportunitat única amb Stela Mare Luxury Real Estate!
Contacte
Sòl urbà
Área de Ames, A Coruña
En bon estat · 7.434m²
comprar
200.000 €
Aquest solar excepcional de 7.434 metres quadrats es presenta com una oportunitat única al mercat immobiliari. Ubicat estratègicament a l’Ajuntament d’Ames, a les proximitats de Milladoiro, aquest terreny es destaca pel potencial edificable i la capacitat de segregació.

Característiques Principals:

Superfície total: 7.434 m².
Ús Edificable: El solar compta amb l’aprovació per a desenvolupament residencial o altre ús edificable, oferint flexibilitat en el disseny i la construcció.
Segregabilitat: La parcel·la es pot segregar segons les necessitats del comprador, brindant versatilitat per a projectes específics.
Ubicació Estratègica: Situat a una zona de creixent interès, prop de Milladoiro, el solar té accés a serveis, infraestructures i connexions de transport, garantint comoditat i accessibilitat.

Oportunitats de Desenvolupament:

Projecte Residencial: Ideal per al desenvolupament de vivendes unifamiliars, multifamiliars o complexos residencials.
Comerç o serveis: La seva ubicació estratègica també el fa atractiu per a projectes comercials o de serveis, aprofitant el flux de persones a la zona.

Documentació i Legalitat:

Documentació a Regla: Tots els documents necessaris per a la venda estan en regla, facilitant el procés d’adquisició.
Normatives Urbanístiques: Compleix les normatives i regulacions urbanístiques de l’Ajuntament d’Ames.

Aquest solar representa una inversió sòlida amb àmplies possibilitats de desenvolupament. Per obtenir informació addicional o programar una visita, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Estem compromesos a proporcionar informació precisa i fiable per facilitar la vostra decisió d’inversió.

A la nostra pàgina web podreu fer una visita virtual a 360 graus de l’immoble.

Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris als números de telèfon o visiteu-nos a Santiago de Compostela a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo a la recerca.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.

#espanya #galicia #coruña #ames #milladoiro #solar #parcel·la #habitatge #venda #immobiliària #optima #compravenda #immoble #bienesraices #inversion #família #vacances #llar #habitacions #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Xalet / Torre 4 habitacióes, Duplex
el Castell de Guadalest, Alicante
En bon estat · 250m²
Amb Garatge
comprar
699.000 €
ESPECTACULAR CHALET DE LUJO EN GUADALEST. 2 PLANTAS.519M² PARCELA Y 250M² CONSTRUIDOS. AMUEBLADO.DISPONE DE SALON-COMEDOR CON COCINA ABIERTA Y CHIMENEA , 4 DORMITORIOS CON ARMARIOS EMPOTRADOS, 2 BAÑOS COMPLETOS Y 1 ASEO. AMPLIO GARAJE, CALEFACCION RADIAL POR AEROTERMIA.VARIAS TERRAZAS, SOTANO-TRASTERO. MATERIALES DE CONSTRUCCIONDE ALTO STANDING.
PROYECTO PARA HACER PISCINA. VISTAS INMEJORABLES AL MAR Y MONTAÑA!!
Contacte
Dúplex 2 habitacions
Valle del Este, Urb.Golf Valle este, Vera, Almería
En bon estat · 82m²
Amb Garatge
llogar
800 €
Fantástico dúplex ¡ALQUILER PARA TODO EL AÑO! en el Valle del Este. Esta vivienda amueblada de tipo dúplex se encuentra distribuida en tres semi-plantas, ofreciendo un diseño moderno y funcional. En la planta baja, encontramos un luminoso salón-comedor, una cocina americana y un aseo. Desde la terraza, accedemos al jardín comunitario, perfecto para disfrutar del aire libre. En la planta primera, se encuentran dos amplias habitaciones dobles y un cuarto de baño completo. En la tercera planta, podemos disfrutar de un solarium con vistas panorámicas de la urbanización.

El inmueble cuenta con aire acondicionado frio/calor, plaza de aparcamiento y se encuentra en un residencial con piscina y amplios jardines. Además, su ubicación en el Valle del Este ofrece la posibilidad de disfrutar de un campo de golf y un hotel con spa en la zona. Con 90 m² construidos y 82 m² útiles, esta propiedad cuenta con todas las comodidades necesarias para una vida cómoda y relajada. No pierdas la oportunidad de adquirir este maravilloso dúplex en una zona residencial tranquila. ¡Llámanos para más información!
Contacte
Casa amb parcel·la 4 habitacions
Bielsa, Huesca
En bon estat · 130m²
comprar
205.000 €
Casa con jardín en la zona del Valle de Pineta Bielsa. La propiedad se levanta sobre una parcela de 355 m2.
Casa típica de alta montaña, fachada en piedra con techos y suelos en madera.
Con una superficie de 150 m2, se distribuye en dos plantas, en planta baja encontramos salón-comedor-cocina con chimenea acabada en piedra, dormitorio, baño y amplio garaje almacén de unos 44 m2.
En planta primera se distribuye en tres dormitorios y dos terrazas, una de ellas amplia con opción de colocar mesa y la segunda terraza es un espectacular mirador con vistas a la montaña.
La zona ajardinada rodea toda la propiedad.
Si busca una casa en la zona del valle de Pineta, esta puede ser una magnifica oportunidad.
Acabados combinando piedra y madera de la zona.
Calefacción mediante caldera de gasoil.
Contacte
Casa 6 habitacions
Codeso (Santa Baia), Boqueixón, A Coruña
En bon estat · 405m²
Amb Garatge
comprar
155.000 €
Descripció de l’ Immoble

Es ven una casa de segona mà al barri de Codeso, a l’ajuntament de Boqueixón, en una zona no urbana. La casa va ser construïda el 1990 i té una superfície construïda de 445 m2 segons el cadastre. L’ alçada a sostre és de 2,53 metres i la casa es distribueix en 3 nivells.

La casa està en estat de reforma i compta amb bona il·luminació. La façana principal està orientada a l’ est i l’ estructura de la casa és de formigó. No disposa d’ ascensor ni d’ accés per a persones amb mobilitat reduïda.

La fusteria exterior és d’alumini d’obertura de corredissa amb trencament de pont tèrmic de color verd alumini, i vidres tipus Climalit. La fusteria interior és de fusta envernissada en to fosc. La casa es ven amb mobles i compta amb armaris encastats. Els sòls són de terrat i rajola.

La casa té calefacció de gasoil i aigua calenta sanitària independent. La certificació energètica està en tràmit.

Equipament

La casa està equipada amb porter automàtic, portal motoritzat i accés a internet. La cuina està equipada amb nevera, forn, rentadora, rentaplats i campana extractora. La casa compta amb llit doble, llit individual, sofà i taula de menjador.

Estades

La casa consta d’ un rebedor, passadís, distribuïdor, saló menjador, cuina, sis dormitoris, dos banys, terrassa i garatge.

Serveis Pròxims

A prop de la casa hi ha un centre de salut, l’ajuntament, una farmàcia, un supermercat, una cafeteria i aparcaments.

A destacar

La casa té bona il·luminació, és molt assolellada i compta amb un ampli saló, àmplies habitacions i una àmplia cuina. Les vistes són a cases, carretera i muntanya.

A la nostra pàgina web podrà realitzar una visita virtual en 360 graus de l’immoble.

Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris en els números de telèfon o visítens a Santiago de Compostel·la en l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo en la recerca.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació pot posar-se en contacte amb nosaltres.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Imatges d’ Òptima immobiliària protegides per drets d’ autor. Tots els drets reservats.

#españa #galicia #coruña #boqueixon #casa #casas #vivienda #venta #inmobiliaria #optima #compraventa #inmueble #bienesraices #inversion #familia #vacaciones #hogar #habitaciones #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Casa 4 habitacions
El Montgó, Dénia, Alicante
En bon estat · 201m²
Amb Garatge
comprar
645.000 €
Chalet totalmente independiente con increíbles vistas al mar y al castillo, así como a la montaña, el
A menos de 2-3 minutos en coche de la playa y menos tiempo de los supermercados más cercanos.
Ubicado en un callejón prohibido, lo que significa que no hay tráfico ni ruido. No hay cable
Bloquee las vistas o pase el cursor sobre la propiedad.
Cuenta con una gran sala de estar con vistas increíbles, así como un comedor independiente con vistas no menos excelentes.
Cuatro dormitorios y cuatro baños. Dormitorio principal con un amplio walk-in closet y baño. Todos los baños son completos, es decir, lavabo, inodoro y ducha.
Garaje con espacio para dos coches, portón eléctrico con un sistema de seguridad superior a la media instalado.
Hay un piso 0 frente a la piscina que se puede transformar fácilmente en un apartamento independiente o un spa - sala de juegos - lo que quiera.
Los jardines que rodean la casa son fáciles de mantener, y las plantas han sido
específicamente para ser de bajo mantenimiento y para reducir el consumo de agua.
Otras comodidades: piscina, sistema de calefacción por radiadores en toda la casa, así como aire
condicionado.
Esta villa funciona en una sola planta, sin escaleras ni escalones, estando lista para vivir o con una gran base para nuevas actualizaciones.
¡Marque su visita ahora!
Contacte
Veure Telèfon
Casa 6 habitacions
Lema (San Pedro), Arzúa, A Coruña
En bon estat · 474m²
comprar
170.000 €
Benvingut a aquesta espectacular propietat a Arzúa! Aquesta impressionant casa ofereix una combinació perfecta despai, comoditat i natura, ideal per a aquells que busquen un estil de vida tranquil i luxós.

Ubicada en un terreny de 11.210 metres quadrats, aquesta residència es troba en un entorn serè i privat, envoltada de vegetació exuberant i aire fresc. Des del moment que arribes, seràs rebut per un paisatge impressionant i una sensació de pau que us convidarà a explorar cada racó d’aquest meravellós lloc.

La propietat en si compta amb una impressionant àrea construïda de 521 metres quadrats, distribuïts de manera intel·ligent per oferir el màxim confort i funcionalitat. A l´interior, trobaràs sis espaioses habitacions que ofereixen amplitud i privadesa per a tota la família o convidats. Dos banys complets garanteixen comoditat i conveniència, mentre que un lluminós saló menjador és el lloc perfecte per reunir-se i gaudir de moments inoblidables.

La cuina, dissenyada amb estil i equipada amb els millors electrodomèstics, és un paradís per als amants de la cuina, oferint un espai ampli i funcional per preparar deliciosos menjars. A més, un ampli terreny d’11.210 metres quadrats ofereix infinites possibilitats per a activitats a l’aire lliure, des de jardineria fins a recreació familiar.

Aquesta propietat també compta amb una ubicació privilegiada a Arzúa, oferint fàcil accés a totes les comoditats locals, com botigues, restaurants i serveis. A més, la seva proximitat a àrees naturals protegides i rutes de senderisme ofereix l’oportunitat de gaudir de la bellesa natural de Galícia en tota la seva esplendor.

En resum, aquesta casa a Arzúa és molt més que una propietat; és un oasi de tranquil·litat i confort, on cada dia es converteix en una experiència inoblidable. No perdis l’oportunitat de fer d’aquest lloc la teva nova llar. Contacta’ns avui mateix per programar una visita i descobrir tot allò que aquesta propietat té per oferir!

A la nostra pàgina web podreu fer una visita virtual a 360 graus de l’immoble.

Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris als números de telèfon o visiteu-nos a Santiago de Compostela a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo a la recerca.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.

#espanya #galicia #coruña #arzúa#casa #casa #habitatge #venda #immobiliària #optima #compravenda #immoble #bienesraices #inversion #família #vacacions #llar #habitacions #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Casa
Gata de Gorgos, Alicante
En bon estat · 340m²
comprar
225.000 €
En venta una casa única en cuanto a dimensiones, posibilidades y buenas condiciones, en la localidad de Gata de Gorgos
La casa tiene un total de 340 metros construidos en excepcionales condiciones de conservación y está dividida en dos alturas, pudiendo segregar la vivienda en dos casas independientes. También la casa es ideal para reconvertirla en un pequeño negocio Hotelero o similar.

La vivienda conserva muchos elementos antiguos que le confieren mucho carácter y hacen de ella una auténtica joya. Además tiene un patio y terraza bastante amplia que le da mucho valor a la propiedad
Contacte
Pis 3 habitacions, Duplex
Villarcayo, Villarcayo de Merindad de Castilla la Vieja, Burgos
En bon estat · 78m²
comprar
44.500 €
Altura pis 2n, pis superfície construïda 84 m², sup. útil 78 m², núm. hab. individ.: 1, habitacions dobles: 2, 1 bany/s, antiguitat més de 50 anys, calefacció (gas natural), fusteria exterior (alumini), estat conservació: bon estat, desp. comun.: entre 20 i 40€, núm. veïns per planta: 4, tipus de sòl: parquet, traster.
Contacte
Pis 3 habitacions
La Aurora, Cruz de Humilladero, Málaga
per a reformar · 105m²
Amb Garatge
comprar
275.000 €
Ampli i lluminós pis de 3 dormitoris i 2 banys a la venda a Màlaga capital. Distribuït en un gran salon-menjador, terrassa, cuina independent, 3 dormitoris dobles ( un d’ells amb vistes al mar i port de Màlaga), 1 bany complet, un lavabo i rebedor.

A més s’ofereix la possibilitat de subrogar una plaça de garatge de lloguer per 70€/mes.

En trobar-se en una planta 11, té unes vistes completament malmeses de la zona nord de la capital i la seva immillorable ubicació situa aquest habitatge en un entorn que ofereix totes les comoditats com ara: bus urbà, metro, centres comercials, col·legis, comerços de barri, centre de salut i una àmplia oferta d’oci en trobar-se a 15 minuts del centre de la ciutat i a 20 de la platja de Sant Andreu.

Si busques nova casa o inversió que ofereixi totes aquestes facilitats no dubtis a concertar una visita a aquesta propietat que té el luxe de trobar-se a la millor ciutat del món per viure segons la revista ’FORBES’.

En compliment del decret de la Junta d’ Andalusia 218-2005 de l’ 11 d’ octubre, s’ informa als clients que les despeses notarials, registrals i I. T. P. no estan incloses en el preu. Li recordem que com a consumidor té dret que se l’informi i lliuri la documentació informativa que correspongui, segons el cas, en base al que disposa el Decret 218/05 d’11 d’octubre que regula el Reglament d’Informació al Consumidor en la compravenda i arrendament d’habitatges a Andalusia.
Contacte
Casa de poble 7 habitacions
Gallejones, Valle de Zamanzas, Burgos
En bon estat · 640m²
Amb Garatge
comprar
90.000 €
Casa de piedra en Gallejones de Zamanzas.

Distribuida en planta baja con portal, bodega y taller;
Una primera planta con patio, cuadra y pajar; vivienda de dos alturas con siete dormitorios, dos baños, cocina y sala de estar.
En la tercera planta un ático diáfano.

Jardín propio en la parte trasera, fachada de sillería, estructura de madera en perfecto estado y tejado nuevo.
Llámanos merece la pena visitarla.

VISITA VIRTUAL EN LA WEB (url oculto)
Contacte
Àtic 1 habitació
Centre Vila, Vilafranca del Penedès, Barcelona
per a reformar · 37m²
comprar
79.900 €
Atico a reformar Centre Vila, Vilafranca del Penedes

DISFRUTA DE ESTA VIVIENDA POR UNA CUOTA MENSUAL DE 292.43 EUROS AL MES, A 30 AÑOS. ¿Quieres saber cuánto dinero puedes ahorrar al mes si te conseguimos nuestra mejor hipoteca?. No te preocupes. Nosotros lo haremos por ti. Contacta con nosotros y te haremos un estudio gratuito.

DE ESTA PROPIEDAD, DEBES CONOCER...

-Estupenda oportunidad de compra en venta Centre Vila, Vilafranca del Penedes.
-Si estas buscando una propiedad económica, en zona peatonal de Vilafranca, para reformar a tu gusto, o bien como inversión, te recomiendo que sigas leyendo este anuncio.
-Construida en una finca reggia del año 1800, y reformada recientemente, se trata de una vivienda, totalmente diáfana en la actualidad, para distribuir a tu gusto.
-Situado en una 4 planta sin ascensor, exterior y muy luminoso.
-Terraza comunitaria.
-Atención inversores, alta rentabilidad por alquiler despues de la reforma¡¡


TE SORPRENDERÁ POR....

-Su excelente ubicación, donde podrás disfrutar de todos los servicios, etc.
-Excelentes comunicaciones.


SOBRE NOSOTROS....

En PLUSVILA Real Estate, somos Agentes de la Propiedad Inmobiliaria, que ofrecemos al propietario todos los servicios necesarios para que pueda vender su propiedad con el mejor servicio Inmobiliario del mercado. Plan de Marketing personalizado, la más avanzada tecnología del sector y los mejores profesionales, al servicio de nuestros clientes. Para más información, visítenos en plusvila.com
Contacte
Xalet / Torre 7 habitacions
Bellver, Vilobí del Penedès, Barcelona
En bon estat · 300m²
Amb Garatge
comprar
850.000 €
Masia rural en venta Bellver, Vilobi del Penedes, Barcelona.


DISFRUTA DE ESTA VIVIENDA POR UNA CUOTA MENSUAL DE 1258.12 EUROS AL MES, A 30 AÑOS. ¿Quieres saber cuánto dinero puedes ahorrar al mes si te conseguimos nuestra mejor hipoteca?. No te preocupes. Nosotros lo haremos por ti. Contacta con nosotros y te haremos un estudio gratuito.

DE ESTA PROPIEDAD, DEBES CONOCER...

-Estupenda oportunidad de compra en Bellver, Vilobi del Penedés, Barcelona.
-Comercializamos este precioso conjunto residencial, en una zona exclusiva, rodeada de viñedos y en un marco incomparable.
-Construida sobre una parcela de 1400 metros cuadrados, en una finca rehabilitada recientemente, con excelentes acabados y diseños.
-Dispone de diferentes edificaciones (2), casa principal, zona polivalente y de ocio.
-En la zona comunitaria, podremos disfrutar de una gran zona ajardinada, con una gran piscina, zona de barbacoa, y sala de máquinas.
-La casa principal, se encuentra llena de carácter y todo tipo de detalles; dispone en planta de baja, gran salón comedor, sala diáfana, dos aseos, baño, lavadero, cocina independiente, cocina office, y amplia zona de aparcamiento.
-En planta primera, zona de noche, disponiendo de tres habitaciones tipo suite, salón comedor; vivienda tipo loft (totalmente amueblada y equipada), y habitación tipo suite.
-En planta segunda, terraza con amplio mirador a la zona comunitaria, y habitación doble.
-La vivienda se encuentra llena de todo tipo de detalles: dos chimeneas, hilo musical en toda la vivienda, fibra óptica, calefacción de gasoil y por Split, etc.
-En la segunda edificación, disponemos de una gran zona polivalente de 400 metros, ideal para cualquier tipo de uso ( sala de fiestas, gimnasio, despacho profesional etc).
-Ideal para alojamiento rural, vacacional, etc.

TE SORPRENDERÁ POR....

-Su excelente ubicación, donde podrás disfrutar de todos los servicios, etc.
-Excelentes comunicaciones.


SOBRE NOSOTROS....

En PLUSVILA Real Estate, somos Agentes de la Propiedad Inmobiliaria, que ofrecemos al propietario todos los servicios necesarios para que pueda vender su propiedad con el mejor servicio Inmobiliario del mercado. Plan de Marketing personalizado, la más avanzada tecnología del sector y los mejores profesionales, al servicio de nuestros clientes. Para más información, visítenos en plusvila.com
Contacte
Apartament 1 habitació
Calonge, Santanyí, Mallorca
En bon estat · 46m²
Amb Garatge
comprar
230.000 €
Impecable apartamento de 2 dormitorios en primera planta con vistas al mar. Totalmente equipado, aire acondicionado (frío/calor) plaza de garaje, y piscina comunitaria.
Contacte
Apartament 2 habitacions
Isla Del Fraile, Los Collados-Los Geraneos, Águilas, Murcia
En bon estat · 110m²
Amb Garatge
comprar
187.000 €
Bonito y exclusivo apartamento ubicado en un Residencial privado con piscinas y zonas ajardinadas.
Una vivienda en perfecto estado de conservación que ofrece calidades de lujo y grandes estancias.
Se distribuye en 2 amplios dormitorios con baños en suitte y vestidor en el dormitorio principal, gran salon comedor, cocina y lavadero. Dispone de una espaciosa terraza en planta con vistas despejadas y agradables.
La vivienda incluye en el precio plaza de garaje y trastero.
Es una oportunidad única para los amantes de la tranquilidad y el confort! Ven a visitarla.
Contacte
Pis 3 habitacions
Playa Morro de Gos, Zona Playa Morro de Gos, Oropesa del Mar / Orpesa, Castellón
En bon estat · 136m²
Amb Garatge
comprar
280.000 €
INMOBILIARIA DANILA presenta un piso en el Edificio Paris zona Morro del Gos . Primera linea de la playa FRONTAL.
La finca esta situada frente al paseo marítimo a unos 50 metros de la orilla del mar. En la zona encuentras de todo necesario, tiendas, farmacia, supermercados, barres, peluquerías, panaderías, etc. Una zona ideal para tener un piso para vivir todo el año. Estamos a 20 minutos de Castellon ciudad y 10 minutos del aeropuerto de Castellon.
La vivienda esta situada en la cuarta planta con vistas al mar esquina toda la vivienda tiene ventanas exterior.
Cuenta con:
- Recibidor entrada amplio con armarios empotrados
- Salón-comedor con salida terraza
- Cocina independiente con despensa
- Terraza vistas al mar
- Tres habitaciones una de ella con baño privado
- Dos baños completos con bañera.
Incluye plaza de garaje y trastero.
Para mas información contacte con nosotros.
Contacte
Casa amb parcel·la 3 habitacions
El Palmar, Cádiz
En bon estat · 90m²
160 €
!! PRIMERA QUINCENA DE AGOSTO LIBRE !!. CASA DE 3 DORMITORIOS CON JARDÍN A 100 METROS DE LA PLAYA DE EL PALMAR PARA ALQUILER VACACIONAL . Disponible por semanas en julio y por quincena en Agosto. Vivienda situada al principio del Camino de La Torre. La vivienda tiene 3 dormitorios, uno con 3 camas, otro con cama matrimonial y el tercero con cama de doble, amplio salón con chimenea, tiene cocina americana y el baño tiene una pequeña bañera, tiene un bonito jardín con 2 terrazas y zona de barbacoa. Esta vivienda está a tan sólo 100 metros de la playa, de la zona de bares y de los supermercados, farmacia, pescadería, etc... El alojamiento incluye material de surf , bicicletas para los inquilinos y parking para 2 coches.
Contacte
Encara no ha trobat l’immoble que busca?