App SUPERCASA
Descubre tu nuevo hogar
Obrir
61.573 Immobles per a
Filtres
Pis 3 habitacions
Pedreguer, Alicante
En bon estat · 110m²
comprar
180.000 €
Os presentamos este magnífico piso en la zona de Pedreguer y el cual cuenta con todos los servicios necesarios cerca.
La vivienda cuenta con 110m2 distribuidos en 3 amplias habitaciones dobles, muy luminosas y con armarios empotrados, 2 baños completos siendo uno de ellos en suite, cocina independiente con galería exterior y salón comedor con salida directa a una pequeña terraza desde donde disfrutar de las vistas abiertas y al Montgó.
Cuenta con gran luminosidad en todas las estancias, pre-instalación del aire acondicionado en toda la casa, completamente amueblada y lista para entrar a vivir.
Pedreguer es una localidad que se encuentra cercana a Hospitales, Autopistas, Centro Comercial y Ocio, así como a 10min de Denia o Javea y sus playas....
Sin duda una gran oportunidad que no puedes dejar escapar..... contáctanos para reservar una visita.
Contacte
Apartament 2 habitacions
Isla Del Fraile, Los Collados-Los Geraneos, Águilas, Murcia
En bon estat · 110m²
Amb Garatge
comprar
187.000 €
Bonito y exclusivo apartamento ubicado en un Residencial privado con piscinas y zonas ajardinadas.
Una vivienda en perfecto estado de conservación que ofrece calidades de lujo y grandes estancias.
Se distribuye en 2 amplios dormitorios con baños en suitte y vestidor en el dormitorio principal, gran salon comedor, cocina y lavadero. Dispone de una espaciosa terraza en planta con vistas despejadas y agradables.
La vivienda incluye en el precio plaza de garaje y trastero.
Es una oportunidad única para los amantes de la tranquilidad y el confort! Ven a visitarla.
Contacte
Xalet / Torre 4 habitacióes, Duplex
el Castell de Guadalest, Alicante
En bon estat · 250m²
Amb Garatge
comprar
699.000 €
ESPECTACULAR CHALET DE LUJO EN GUADALEST. 2 PLANTAS.519M² PARCELA Y 250M² CONSTRUIDOS. AMUEBLADO.DISPONE DE SALON-COMEDOR CON COCINA ABIERTA Y CHIMENEA , 4 DORMITORIOS CON ARMARIOS EMPOTRADOS, 2 BAÑOS COMPLETOS Y 1 ASEO. AMPLIO GARAJE, CALEFACCION RADIAL POR AEROTERMIA.VARIAS TERRAZAS, SOTANO-TRASTERO. MATERIALES DE CONSTRUCCIONDE ALTO STANDING.
PROYECTO PARA HACER PISCINA. VISTAS INMEJORABLES AL MAR Y MONTAÑA!!
Contacte
Masia 5 habitacions + 2 hab. auxiliars
Son Servera, Mallorca
En bon estat · 301m²
Amb Garatge
comprar
2.950.000 €
Propiedad exclusiva rodeada de un paisaje impresionante. Arquitectura elegante y materiales de alta calidad.
La piscina está perfectamente situada y rodeada de un césped verde bien cuidado. Los altos pinos y encinas brindan belleza natural y privacidad.
Contacte
Xalet / Torre 7 habitacions
Calabardina-Cope, Águilas, Murcia
En bon estat · 500m²
Amb Garatge
comprar
721.000 €
Hermosa villa (500 m²) muy bien cuidada y de diseño arquitectónico con 7 habitaciones, 3 baños, piscina y garaje subterráneo para al menos 4 autos, en una parcela de 874 m², situada a solo 200 m de la playa de Calabardina, Águilas ( Murcia).

La parcela totalmente cerrada tiene una puerta de entrada eléctrica para coches con una puerta peatonal al lado. La majestuosa escalera conduce a la puerta de entrada que se abre al vestíbulo de entrada con líneas de visión a través del patio andaluz hacia la piscina en la parte trasera.

En el ala izquierda se encuentra el salón-comedor con chimenea y acceso al patio y la terraza cubierta en la parte trasera. Adyacente a la sala de estar, entra a la amplia cocina totalmente equipada con acceso al lavadero.

La característica escalera del salón le lleva al primer piso. La puerta del rellano da acceso a la azotea. Esta planta tiene además una amplia suite con un gran dormitorio con vestidor que conduce al baño en suite con bañera. El balcón de este dormitorio da al patio andaluz.

De vuelta en la planta baja de esta hermosa villa, en el ala derecha, hay un total de 3 dormitorios dobles con armarios empotrados, uno con acceso a la terraza cubierta de la piscina y baño en suite con ducha a ras de suelo y un tercer baño familiar, también con plato de ducha.

El céntrico patio andaluz con fuente conduce a la terraza cubierta junto a la piscina. Un lugar ideal para cenar al aire libre. La piscina está rodeada por un amplio solárium con ducha y barbacoa.

El sótano, accesible a través de las escaleras en la sala de estar, tiene otros 3 dormitorios y un garaje muy espacioso, con puerta eléctrica, que puede acomodar al menos 4 coches.

Esta villa tiene un sistema de alarma, internet y una preinstalación de aire acondicionado central. La ubicación perfecta y las numerosas habitaciones lo hacen ideal para servir como una Casa Rural o posiblemente un Bed & Breakfast.
Contacte
Casa 4 habitacióes, Duplex
Salazar, Villarcayo de Merindad de Castilla la Vieja, Burgos
En bon estat · 300m²
comprar
89.000 €
Superfície construïda 374 m², casa rústica sup. solar 1500 m², sup. útil 300 m², núm. hab. individ.: 3, habitacions dobles: 1, 1 bany/s, antiguitat més de 50 anys, estat conservació: a reformar, núm. de plantes: 2.
Contacte
Aparellada 4 habitacions
Capistrano, Nerja, Málaga
En bon estat · 248m²
Amb Garatge
comprar
850.000 €
¡¡¡EXCLUSIU AMB STELA MARE LUXURY REAL ESTATE!!

Adeu al luxe i l’encant que ofereix aquesta espectacular vila, acuradament ubicada a la prestigiosa zona alta de Nerja, al costat de Capistrano.

Aquesta exclusiva propietat és un veritable tresor a la costa andalusa, amb un disseny arquitectònic impressionant. Cada racó d’aquesta propietat ha estat dissenyat pensant en la comoditat i l’elegància.

Consta de quatre dormitoris, incloent-hi dues suites que et brindaran la privacitat i el confort que et mereixes.

Amb quatre dormitoris, incloent-hi dues suites de luxe, gaudiràs de la privacitat que mereixes.

L’àmplia i lluminosa cuina està equipada amb electrodomèstics i es fusiona perfectament amb el menjador, on podràs gaudir de moments inoblidables amb els teus éssers estimats al voltant de la xemeneia.

Aquesta propietat ofereix una experiència de vida a l’aire lliure única amb set impressionants terrasses que envolten la propietat, cadascuna amb el seu propi encant i vistes panoràmiques que et deixaran sense alè.

A més, compta amb un garatge tancat amb porta automàtica, un traster espaiós i una llanyera, tot pensat per fer la teva vida més còmoda.

El jardí privat és el teu propi paradís, amb accés directe des del carrer privat i una altra porta que et porta a l’hermós jardí comunitari amb una piscina d’oci.

L’orientació sud assegura que gaudeixis de sol durant tot el dia, i la terrassa d’uns 50 m² et brinda vistes excepcionals al mar Mediterrani.

Aquesta propietat és la personificació del luxe i l’elegància en un dels llocs més codiciats de la Costa del Sol. Una oportunitat única per viure la vida dels teus somnis.

T’agradaria conèixer més detalls o visitar aquest racó de paradís a Nerja? No dubtis a contactar-nos. Som aquí per convertir els teus somnis en realitat.
Contacte
Xalet / Torre 4 habitacions
Sa Coma, Sant Llorenç des Cardassar, Mallorca
En bon estat · 275m²
Amb Garatge
comprar
899.000 €
Impecable chalet con piscina en el patio, en estado óptimo. Cocina exterior cubierta, 1 apartamento y 1 estudio con entrada independiente y acceso a la piscina. Incluye sauna y despacho en la 1ª planta con vistas impresionantes. Además, cuenta con placas solares.
Contacte
Casa 4 habitacions, Triplex
Son Servera, Mallorca
per a reformar · 260m²
comprar
360.000 €
Esta casa es atractiva también para inversores. Distribuida en tres alturas y ubicada en una calle peatonal, la propiedad destaca por su amplitud. Con un patio interno que ofrece la posibilidad de construir una piscina y proporciona una base sólida para crear un hogar personalizado en una ubicación privilegiada.
Contacte
Casa 5 habitacions, Duplex
Els Monjos, Santa Margarida i els Monjos, Barcelona
En bon estat · 120m²
Amb Garatge
comprar
269.900 €
¡Bienvenidos al hogar perfecto para tu familia en Santa Margarida i els Monjos, Barcelona!

Encontrar el lugar ideal para tu familia puede ser un desafío, ¡pero no busques más! Te presentamos esta encantadora casa de segunda mano, totalmente reformada y lista para recibirte con los brazos abiertos.

Con una superficie construida de 147 metros cuadrados útiles y ubicada sobre una parcela de 155 metros, tendrás espacio más que suficiente para crear momentos inolvidables junto a tus seres queridos.

En la planta baja, te sorprenderá un amplio salón comedor que se abre hacia un acogedor patio, el lugar perfecto para disfrutar de tardes relajantes o reuniones familiares. Además, encontrarás una habitación que podría convertirse en un espacio de trabajo, estudio o incluso una sala de juegos para los más pequeños. La joya de esta planta es la gran cocina independiente, completamente equipada y con acceso a una encantadora terraza, donde podrás disfrutar de deliciosos desayunos al aire libre.

Para aquellos que valoran la comodidad y la seguridad, esta casa cuenta con extras que te impresionarán: sistema de alarma, armarios empotrados para mantener todo organizado, calefacción de gas para mantener el calor en los días fríos, y una robusta puerta blindada para tu tranquilidad.

En la primera planta, encontrarás cuatro amplias habitaciones, lo que significa que cada miembro de tu familia tendrá su propio espacio privado. Además, un baño impecable y un balcón donde podrás disfrutar de la brisa y las vistas panorámicas de la zona.

Y eso no es todo, esta propiedad está ubicada en una zona con excelentes comunicaciones y servicios, lo que facilitará tu día a día y te permitirá disfrutar de todo lo que Santa Margarida i els Monjos tiene para ofrecer.

No pierdas esta oportunidad única de hacer de esta hermosa casa tu hogar para siempre. Ven a visitarla y descubre cómo esta propiedad se ajusta perfectamente a las necesidades y sueños de tu familia. ¡Te esperamos con los brazos abiertos! Contáctanos ahora mismo para programar una visita y asegurar tu futuro en esta maravillosa casa.

¡Tu felicidad familiar te espera en esta casa en Santa Margarida i els Monjos! ¡Ven a vivir la vida que mereces!
Contacte
Local comercial
Arrabal, Arrabal - Barrio Jesus, Zaragoza
En bon estat · 175m²
comprar
145.000 €
Se vende fantástico local comercial en Avenida San Juan de la Peña, en la zona del Arrabal.

Totalmente diáfano. De dos plantas, tiene 225 metros en total, 140 metros en planta calle, un sótano de uso no comercial de 35 metros y una estupenda fachada de 8 metros con gran visibilidad. Suelos de parquet flotante y carpintería interior y exterior de madera. Gastos de comunidad e IBI incluidos en precio. Dispone de split con aire acondicionado y bomba de calor. Ideal para montar tu propio negocio. Apto para academias, autoescuelas, centros de formación, zonas de ocio, pequeño y gran comercio, oficinas, etc...

No dejes pasar esta oportunidad, ¡llámanos y ven a visitarlo!.
Contacte
Apartament 3 habitacions + 1 hab. auxiliar
Sant Antoni, Cullera, Valencia
En bon estat · 61m²
Amb Garatge
comprar
160.000 €
Precioso apartamento en pleno centro de S. Antoni, a escasos metros de la playa y con todos los servicios alrededor como supermercado, restaurantes, etc.
El apartamento consta de 3 habitaciones, baño, aseo, trastero, cocina, amplio salón y una amplia terraza, teniendo mucha luz natural y siendo muy aireado por su cómoda disposición.
Además, el edificio tiene ascensor y accesos adaptados y la calle de acceso se está reformando, haciéndola mucho más atractiva.
¡OPORTUNIDAD!
Contacte
Casa 5 habitacions
As Buceleiras, Bugallido, Ames, A Coruña
En bon estat · 535m²
Amb Piscina
comprar
560.000 €
Xalet de luxe ubicat a la zona de Bugallido a 10 km de Santiago de Compostel·la, a 3 km de Bertamirans ia 6 km de Milladoiro, en entorn molt tranquil, amb bon accés i comunicació. - Parcel·la de 1000 m2 perfectament condicionada - Piscina privada - Tancament perimetral de la finca i elements d’atrezzo de jardineria_ Graella exterior- Porxo frontal molt ampli que permet l’estacionament de diversos vehicles, porxo lateral i del darrere al xalet- Entrada a la propietat per ferm totalment revestit de pedra.- Planta baixa que compta amb hall d’entrada, cuina àmplia i d’última generació amb tancament mòbil que permet unir-se amb el saló. Saló menjador molt ampli i amb gran alçada i xemeneia. Des d’aquesta estada s’accedeix al porxo del darrere ia la piscina. Continuant en planta baixa, passadís de distribució a les 4 habitacions, una amb vestidor i bany en suite. - A la planta alta una habitació oberta al saló i una altra estada tancada que actualment es fa servir com a traster* La propietat compta al seu torn de dues edificacions petites de 30m2 i cambra de bany i 20m2* La calefacció és de gasoil encara que també compta amb una instal·lació alternativa de calefacció elèctrica* Domòtica.* Sistema de Seguretat* Orientació perfecta de la casa que permet la presència de sol tot el dia. Si t’agrada, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per visitar-la sense cap compromís. Disposem a través de convenis nacionals amb les principals entitats bancàries que fan que els nostres clients gaudeixin de les millors condicions de finançament del mercat, amb condicions especials i avantatjoses, oferim la possibilitat de sumar els costos de reforma de l’habitatge al finançament, rebent un tracte ’prime’ que ens diferencia.

#spain #casa #venta #realestate #inmobiliaria #españa #townhouse #compraventa #familia #vacaciones #hogar #bienesraices #inversion #galicia #coruna #santiagodecompostela #amueblado #electrodomesticos #habitaciones #compra #arquitectura #casas #vivienda #realtor #holiday #home #tourism
Contacte
Pis 2 habitacions
Playa norte, Peñíscola, Castellón
En bon estat · 65m²
Amb Garatge
comprar
370.000 €
Espectacular piso en venta en la Av. Papa Luna, situado en la 7ª planta con impresionantes vistas al mar, montaña y al famoso Castillo de Peñíscola. Con una ubicación privilegiada a tan solo 10 metros de la playa, este inmueble ofrece comodidad y accesibilidad a todos los servicios necesarios como supermercados, restaurantes, farmacias, comercios y tiendas.

El edificio, construido en 2006, cuenta con ascensores, zona para aparcar bicicletas, piscinas y zona de aparcamiento. El piso, con orientación NORTE-ESTE, dispone de un luminoso salón-comedor con cocina americana equipada, lavadero con salida a la terraza y dos habitaciones completas exteriores con vistas al mar. Además, cuenta con un baño completo con bañera.

La terraza de 20 metros cuadrados ofrece unas vistas panorámicas al mar, montaña, ciudad y al imponente Castillo de Papa Luna. Con una superficie construida de 70 m² y 65 m² útiles, este inmueble ofrece espacio suficiente para disfrutar de una vida cómoda y relajada.

El piso cuenta con armarios empotrados, calefacción y aire acondicionado mediante bomba de frío/calor. Además, se encuentra en buen estado de conservación, siendo una vivienda de segunda mano. El acceso al edificio está adaptado para personas con movilidad reducida y la vivienda es apta para su uso por personas con movilidad reducida.

El precio incluye una plaza de garaje, y el edificio cuenta con piscina para disfrutar de momentos de relax y diversión. No pierdas la oportunidad de vivir en primera línea de playa en este magnífico piso. ¡Contacta ahora y descubre tu nuevo hogar!
Contacte
Apartament 3 habitacions
Avda Pescia - Ctra de Frigiliana, Nerja, Málaga
En bon estat · 78m²
Amb Garatge
comprar
212.000 €
A Stela Mare Luxury Real Estate, estem emocionats de presentar-te un excepcional apartament situat al cor de la pintoresca ciutat de Nerja, on la muntanya i el mar convergeixen en un impressionant espectacle natural.

Aquesta propietat de 3 dormitoris, ubicada en un edifici equipat amb quatre ascensors i dues entrades, et brinda una qualitat de vida excepcional gràcies a la seva perfecta ubicació i comoditats. Després d’entrar, seràs rebut per un acollidor rebedor que et portarà a un espaiós saló i menjador, on podràs gaudir de càlids moments en família o entretenir-te amb amics.

La cuina, moderna i funcional, va ser completament renovada fa aproximadament 12 anys juntament amb totes les instal·lacions elèctriques i de fontaneria de la casa, garantint així un espai segur i còmode per preparar els teus plats favorits.

Des de la terrassa, podràs apreciar espectaculars vistes al mar i a la muntanya, brindant-te una perspectiva única de la bellesa de Nerja. A més, en aquest espai a l’aire lliure trobaràs un pràctic safareig.

Per refrescar-te en els càlids dies d’estiu, podràs gaudir de la piscina comunitària. A més, no hauràs de preocupar-te per l’estacionament, ja que la propietat compta amb aparcament comunitari.

És important esmentar que les despeses associades a la compravenda, com l’ ITP, notaria, registre, gestoria i advocat, no estan incloses en el preu de venda.

Aquesta és la teva oportunitat de viure en un espai encantador que captura la veritable essència de la vida a Nerja. Contacta amb nosaltres a Stela Mare Luxury Real Estate per a més detalls. Ens comprometem a oferir-te un servei d’alta qualitat i a ajudar-te a fer realitat els teus somnis de viure a la costa del sol.
Contacte
Casa 6 habitacions
Codeso (Santa Baia), Boqueixón, A Coruña
En bon estat · 405m²
Amb Garatge
comprar
155.000 €
Descripció de l’ Immoble

Es ven una casa de segona mà al barri de Codeso, a l’ajuntament de Boqueixón, en una zona no urbana. La casa va ser construïda el 1990 i té una superfície construïda de 445 m2 segons el cadastre. L’ alçada a sostre és de 2,53 metres i la casa es distribueix en 3 nivells.

La casa està en estat de reforma i compta amb bona il·luminació. La façana principal està orientada a l’ est i l’ estructura de la casa és de formigó. No disposa d’ ascensor ni d’ accés per a persones amb mobilitat reduïda.

La fusteria exterior és d’alumini d’obertura de corredissa amb trencament de pont tèrmic de color verd alumini, i vidres tipus Climalit. La fusteria interior és de fusta envernissada en to fosc. La casa es ven amb mobles i compta amb armaris encastats. Els sòls són de terrat i rajola.

La casa té calefacció de gasoil i aigua calenta sanitària independent. La certificació energètica està en tràmit.

Equipament

La casa està equipada amb porter automàtic, portal motoritzat i accés a internet. La cuina està equipada amb nevera, forn, rentadora, rentaplats i campana extractora. La casa compta amb llit doble, llit individual, sofà i taula de menjador.

Estades

La casa consta d’ un rebedor, passadís, distribuïdor, saló menjador, cuina, sis dormitoris, dos banys, terrassa i garatge.

Serveis Pròxims

A prop de la casa hi ha un centre de salut, l’ajuntament, una farmàcia, un supermercat, una cafeteria i aparcaments.

A destacar

La casa té bona il·luminació, és molt assolellada i compta amb un ampli saló, àmplies habitacions i una àmplia cuina. Les vistes són a cases, carretera i muntanya.

A la nostra pàgina web podrà realitzar una visita virtual en 360 graus de l’immoble.

Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris en els números de telèfon o visítens a Santiago de Compostel·la en l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo en la recerca.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació pot posar-se en contacte amb nosaltres.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Imatges d’ Òptima immobiliària protegides per drets d’ autor. Tots els drets reservats.

#españa #galicia #coruña #boqueixon #casa #casas #vivienda #venta #inmobiliaria #optima #compraventa #inmueble #bienesraices #inversion #familia #vacaciones #hogar #habitaciones #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Sòl urbà
Luou (Santa María), Teo, A Coruña
En bon estat · 3.318m²
comprar
120.000 €
TIPUS D’IMMOBLE
Tipus Immoble: Solar

BARRI I ZONA
Ajuntament: Teo
Zona: Extrarradi

CARACTERÍSTICAS DEL TERRENO
Superfície de la parcel·la: 3.318 m2
Front principal de la parcel·la 110 metres
Classe: Urbà
Ús: Sòl sense edificar
Orientació façana principal: Oest
Qualitat d’il·luminació: Molt bona

EQUIPAMENT
Serveis de clavegueram de sanejament i aigua
Accés a internet: Sí

SERVEIS PROPERS
Centre de salut
Església
Farmàcia
Supermercat
Cafeteria
Parada d’autobús

A DESTACAR
Molt assolellat
Terreny pla
Vistes a: Cases, camí, muntanya i vall

A la nostra pàgina web podreu fer una visita virtual a 360 graus de l’immoble.
Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris als números de telèfon o visiteu-nos a Santiago de Compostela a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo a la recerca.
Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.
Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.
Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.
#espanya #galicia #coruña #teo #solar #parcel·la #habitatge #venda #immobiliària #optima #compravenda #immoble #bienesraices #inversion #família #vacacions #llar #habitacions #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Pis 2 habitacions
O Milladoiro, Ames, A Coruña
En bon estat · 64m²
Amb Garatge
comprar
140.000 €
TIPUS D’IMMOBLE
Tipus Immoble: Pis

BARRI I ZONA
Ajuntament: Ames
Barri: Milladoiro
Zona: Urbana, Cèntrica

CARACTERÍSTIQUES DE L’EDIFICI
Any de construcció de l’edifici: 2005
Superfície a la planta de l’edifici: 1804 m2
Número de pisos de l’edifici: 7
Classe: Urbà
Ús: Residencial
Orientació façana principal: Sud
Tipus d’estructura: Formigó
Ascensor: Sí (2)
Accés per a persones amb mobilitat reduïda: Sí

CARACTERÍSTIQUES BÀSIQUES DE L’IMMOBLE
Superfície construïda de limmoble: 70 m2
Superfície útil estimada de limmoble: 64 m2
Alçada a sostre: 2,32 metres
Nivell: Sisè
Tipus d’obra: Segona mà
Estat: Bon estat
Posició de limmoble respecte a ledifici: Exterior
Qualitat d’il·luminació: Molt bona
Fusteria exterior: finestra tipus VELUX amb trencament de pont tèrmic de color fosc, i amb vidres tipus Climalit
Fusteria interior: Fusta envernissades en to clar
Equipament de l´immoble Amb mobles
Armaris encastats: Sí
Galeria: No
Safareig o pileta: No
Terres: Tarima de fusta
Calefacció: Sí
Tipus: Gas natural
Aigua calenta sanitària: Comunitària
Certificació energètica: En tràmit

EQUIPAMENT
Porter automàtic: Sí
Accés a internet: Sí
Nevera: Sí
Forn: Sí
Microones: Sí
Rentadora: Sí
Assecadora: No
Rentaplats: Sí
Vitroceràmica: Sí
Campana extractora: Sí
Llit doble: Sí
Llit individual: Sí
Sofà: Sí
Taula menjador: Sí

ESTADES
Rebedor
Passadís
Saló, menjador
Cuina
Dormitori (2)
Bany (2)
Traster
Plaça de garatge

SERVEIS PROPERS
Col·legi o institut
Centre de salut
Farmàcia
Supermercat
Entitats bancàries
Cafeteria
Centres comercials
Albereda parc o plaça
Aparcaments
Parada de taxi
Parada d’autobús
Accés a autopista

A DESTACAR
Immoble amb molta il·luminació
Ampli saló
Plat de dutxa i banyera
Armaris de paret
Vistes a: Edificis, muntanya

A la nostra pàgina web podreu fer una visita virtual a 360 graus de l’immoble.
Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris als números de telèfon o visiteu-nos a Santiago de Compostela a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo a la recerca.
Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.
Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.
Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.
#espanya #galicia #coruña #ames #milladoiro #pis #pisos #habitatge #venda #immobiliària #optima #compravenda #immoble #bienesraices #inversion #família #vacances #llar #habitacions #compra #arquitectura #spain #realestatu #realtor #townhouse #holiday #home
Contacte
Villa 2 habitacions, Duplex
Capistrano, Nerja, Málaga
En bon estat · 110m²
Vista Mar
comprar
479.000 €
EXCLUSIU AMB STELA MARE LUXURY REAL ESTATE!!!

Presentem aquesta bonica casa adossada a la bonica urbanització de Capistrano Village, a Nerja, envoltada de natura i amb impressionants vistes al mar i al poble.

Distribució de 2 nivells:

A la planta baixa, un ampli i lluminós saló, cuina independent, lavabo i una gran terrassa amb accés al jardí privat.
A la segona planta, 2 dormitoris amb terrassa privada, un bany complet amb dutxa i un petit balcó al passadís amb vistes a la zona verda de la urbanització.

La casa compta amb 2 entrades, una des del carrer i una altra des del jardí que dóna a la urbanització. A més, disposa d´un ampli traster sota la terrassa.

Ben situat, a pocs minuts de la platja Burriana ia 2 minuts de comerços, supermercats, restaurants i l’estació d’autobusos.

Una casa que ofereix privadesa en una zona molt tranquil·la i aire condicionat al saló i els 2 dormitoris.

La urbanització compta amb 2 piscines comunitàries per al gaudiment dels seus residents.

Recordeu que en l’adquisició de propietats de segona mà es considera un 10% addicional en la compra de propietats de segona mà, que cobreix l’ITP, honoraris d’advocats, despeses notarials, entre d’altres.

Descobreix aquesta oportunitat única amb Stela Mare Luxury Real Estate!
Contacte
Pis 2 habitacions
Alcossebre, Castellón
En bon estat · 95m²
Amb Garatge
comprar
378.249 €
Inmobiliaria Danila presenta en exclusividad un gran propiedad en la primera linea de la playa Cargados.
Esta situado en la urbanización EL ROQUER MARTI.
Una gran oportunidad para comprar una vivienda en la mejor zona de ALCOSSEBRE, esta cerca de todos los servicios esenciales de la zona, supermercados, farmacia, tiendas, restaurantes, oficinas que ofrece todos los servicios esenciales (muy importante que están abiertas todo el año).
La urbanización cuenta con piscina comunitaria exterior, jardín, plazas de garaje, zonas comunes cómodas sin escalones ideal para personas con movilidad reducida.
VIVIENDA. Cuenta con salón-comedor-cocina americana ( una puerta corredora para cerrarla cuando quieras y una galería donde esta la lavadora y el termo), salida a una preciosa terraza amplia con vistas al mar( con toldos), 2 habitaciones con armarios empotrados( vistas al mar), 2 baños completos con bañera y plato de ducha(una habitación suite) y un recibidor.
Preinstalación aire acondicionado, posibilidad de hacer la tercera habitación(antes había una mas y se hizo el salón mas grande)
La vivienda se vende amueblada.
Incluye una plaza de garaje en el precio.

PLANIFICA Y ORGANIZA TUS VACACIONES
El municipio de Alcalà de Xivert-Alcossebre se sitúa en una zona privilegiada del litoral mediterráneo. Ubicado en la Costa de Castellón se extiende hasta el Maestrat e incluye parte del parque natural de la Serra d´Irta.

Allí, rodeada de historia, protegida por los montes de Irta y Murs nos encontramos con la villa de Alcalà de Xivert. En el litoral, nos encontramos la importante infraestructura turística de Alcossebre. Un cuidado modelo urbanístico que engloba Las Fuentes, Playa Cargador, Playa Romana y Cap i Corb.

El municipio ofrece un original paisaje, rico, diverso y lleno de contrastes, donde los llanos y las montañas alternan con las playas y zonas rocosas del litoral. Un entorno que hoy se nos presenta como único paisaje que conserva toda su autenticidad natural. Una extraordinaria riqueza que abarca desde la fauna y flora marina hasta la vegetación de montaña y costa que convierte el conjunto en un lugar idóneo para el veraneo y el descanso a lo largo de todo el año.
Contacte
Villa 3 habitacions, Duplex
El Peñoncillo, Torrox, Málaga
En bon estat · 256m²
Amb Garatge
comprar
699.000 €
Exclusiva Villa amb Stela Mare Luxury Real Estate.

Benvingut a aquesta espaiosa vila independent amb impressionants vistes al mar i molta llum natural!

Està situat en una zona molt sol·licitada i excepcionalment agradable de Peñoncillo, Torrox Costa, ¡a només 3 minuts en cotxe de la platja! La vila està en un carrer tancat per un extrem, per la qual cosa no hi ha trànsit.

Aquesta casa de dos nivells, a més de garatge, té piscina privada, terrat i un petit jardí amb arbres fruiters a la part posterior.

L’ ampli garatge i l’ habitació independent contigua, situats a nivell de carrer, estan connectats amb l’ interior de la casa a través d’ unes escales. L’habitació independent té aire condicionat i anteriorment s’utilitzava com a sala de cinema i entreteniment. Al costat hi ha una porta independent que permet l’ accés directe a l’ habitatge.

A la primera planta trobarà un ampli saló amb cuina integrada, un ampli dormitori, un bany i una gran terrassa orientada al sud, des d’on podrà gaudir de les martelloses i malmeses vistes al mar i a la zona verda circumdant. Té accés directe a la piscina privada tant des del saló com des del dormitori. La piscina i tota la terrassa han estat enrajolades amb gres resistent a la calor.

El segon pis consta de dos dormitoris addicionals, tots dos amb la seva pròpia terrassa privada i el seu propi bany en suite.

Des d’ aquesta planta, una escala condueix al terrat i al jardí del darrere privat.

Tot i que aquesta zona de la llevanta de Màlaga gaudeix de més de 300 dies de sol a l’any, aquesta propietat disposa de sòl radiant a la major part de la casa, a excepció del bany de la primera planta. A més, està equipat amb aire condicionat als dos dormitoris de dalt, el saló i l’habitació del carrer. El dormitori a la planta d’ entrada està preparat per afegir una unitat d’ aire condicionat. També hi ha un escalfador solar per a l’aigua calenta.

Recorda tenir en compte el 10% addicional en la compra de propietats de segona mà, que cobreix l’ ITP, honoraris d’ advocat, notari, etc.

Si estàs interessat en aquesta casa i vols saber si és el lloc perfecte per a tu, ¡contàctans! Estarem encantats de concertar una cita per demostrar-s’ho. Et sorprendrà!
Contacte
Villa 3 habitacions, Triplex
Jardines de Alhaurín-Huerta Alta-Fuensanguínea, Alhaurín de la Torre, Málaga
En bon estat · 227m²
Amb Garatge
comprar
499.000 €
Atenció amants del confort i la tranquil·litat! Es ven aquesta espectacular vila a Alhaurín de la Torre, que té tot per convertir-se en el teu llar ideal. Amb 3 dormitoris, 2 banys complets (un d’ells en suite), un pràctic lavabo, un ampli saló amb llar de foc per a aquelles nits acollidores, una sala d’estar perfecta per al relax, una cuina totalment equipada per als amants de la gastronomia i un soterrani amb garatge per a diversos cotxes, tindràs espai de sobres per a tota la família i més!

L’exterior no es queda enrere: gaudeix del porxo frontal per a aquells esmorzars al sol, 3 terrasses ideals per contemplar les vistes i un gran jardí on els nens poden córrer i els adults poden relaxar-se.

I parlem d’Alhaurín de la Torre: un poble encantador i tranquil a la província de Màlaga, on es respira pau i es viu l’autèntica vida espanyola. Amb la seva combinació perfecta de natura i comoditats urbanes, Alhaurín ofereix una qualitat de vida envejable. A més, la seva ubicació estratègica et permet estar a prop de la costa i de la ciutat, així que no hauràs de renunciar a res!

No deixis escapar aquesta oportunitat de viure en una vila de somni a Alhaurín de la Torre. Contacta’ns ja per a més informació i visita aquesta joia!

En compliment del decret de la Junta d’Andalusia 218-2005 del 11 d’octubre, s’informa als clients que les despeses notarials, registral i I. T. P. no estan incloses en el preu. Us recordem que com a consumidor teniu dret a ser informat i lliurat la documentació informativa que correspongui, segons el cas, en base al disposat al Decret 218/05 del 11 d’octubre que regula el Reglament d’Informació al Consumidor en la compra-venda i arrendament d’habitatges a Andalusia.
Contacte
Apartament 2 habitacions
San Francisco, Louro (Santiago), Muros, A Coruña
En bon estat · 58m²
Amb Garatge
comprar
130.000 €
OPORTUNITAT PER A INVERSIONISTA
PREU NEGOCIABLE

TIPUS D’IMMOBLE
Tipus Immoble: Pis

BARRI I ZONA
Ajuntament: Murs
Barri: Louro
Zona: Urbà

CARACTERÍSTIQUES DE L’EDIFICI
Any de construcció de l’edifici: 1992
Any darrera reforma: Desconegut
Superfície a la planta de l’edifici: 351 m2
Número de pisos de l’edifici: 3 + 1
Classe: Urbà
Ús: Residencial
Orientació façana principal: Aquest
Tipus d’estructura: Formigó
Ascensor: No
Accés per a persones amb mobilitat reduïda: No
Despeses de comunitat: orientatius 45 euros/mes

CARACTERÍSTIQUES BÀSIQUES DE L’IMMOBLE
Superfície construïda de limmoble: 64 m2
Superfície útil estimada de limmoble: 58 m2
Alçada a sostre: 2,53 metres
Nivell: Primer
Tipus d’obra: Segona mà
Estat: Bé
Posició de limmoble respecte a ledifici: Exterior
Qualitat d’il·luminació: Bona
Fusteria exterior: Alumini amb obertura de corredissa amb trencament de pont tèrmic de color blanc, i vidres tipus Climalit
Fusteria interior: Fusta envernissades en to fosc
Equipament de limmoble: Amb mobles
Armaris de paret: No
Galeria: Sí
Safareig o pileta: No
Terres: Tarima de fusta i rajola
Calefacció: No
Aigua calenta sanitària: Independent
Certificació energètica: En tràmit

EQUIPAMENT
Porter automàtic: Sí
Accés a internet: Sí
Nevera: Sí
Forn: Sí
Microones: Sí
Rentadora: Sí
Assecadora: No
Rentaplats: Sí
Vitroceràmica: Sí
Campana extractora: Sí
Llit doble: Sí
Llit individual: Sí
Sofà: Sí
Taula menjador: Sí

ESTADES
Passadís
Saló menjador
Cuina
Galeria
Dormitori (2)
Bany (1)
Traster
Plaça de garatge

SERVEIS PROPERS
Farmàcia
Supermercat
Cafeteria
Aparcaments
Parada d’autobús

A DESTACAR
Immoble amb molta il·luminació
Assolellat
Ampli saló
Cuina integrada al saló
Zona turística
Vistes a: Edificis Pati Carrer

A la nostra pàgina web podreu fer una visita virtual a 360 graus de l’immoble.
Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris als números de telèfon o visiteu-nos a Santiago de Compostela a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo a la recerca.
Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.
Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.
Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.
#espanya #galicia #coruña #muros #pis #pisos #habitatge #venda #immobiliària #optima #compravenda #immoble #bienesraices #inversion #família #vacacions #llar #habitacions #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Casa 4 habitacions
Cabanas, Cabanas (San Miguel), A Baña, A Coruña
En bon estat · 212m²
Amb Garatge
llogar
800 €
S’EXIGEIX GARANTIA DE LLOGUER

TIPUS D’IMMOBLE
Tipus Immoble: Casa

BARRI I ZONA
Ajuntament: A Banya
Barri: Cabanas
Zona: Rural

CARACTERÍSTIQUES BÀSIQUES DE L’IMMOBLE
Any de construcció: 1970
Superfície construïda de limmoble: 233 m2
Superfície útil estimada de limmoble: 212 m2
Alçada a sostre: 2,48 metres
Nivells: 2
Tipus d’obra: Segona mà
Estat: Molt bon estat
Qualitat d’il·luminació: Molt bona
Classe: Urbà
Ús: Residencial
Orientació façana principal: Aquest
Tipus d’estructura: Pedra i formigó
Ascensor: No
Accés per a persones amb mobilitat reduïda: No
Fusteria exterior: Alumini d’obertura oscil·lobatent amb trencament de pont tèrmic de color blanc, i amb vidres tipus Climalit
Fusteria interior: Fusta lacada en color blanc
Equipament de l´immoble Amb mobles
Armaris encastats: Sí
Galeria: No
Estenedor: Interior
Terres: Tarima flotant i rajola
Calefacció: Sí
Tipus de calefacció: Bomba de calor
Aigua calenta sanitària: Independent
Certificació energètica: En tràmit

EQUIPAMENT
Accés a internet: Sí
Nevera: Sí
Forn: Sí
Microones: Sí
Rentadora: Sí
Assecadora: No
Rentaplats: Sí
Vitroceràmica: Sí
Campana extractora: Sí
Llit doble: Sí
Llit individual: Sí
Sofà: Sí
Taula menjador: Sí

ESTADES
Rebedor
Passadís
Saló, menjador, cuina
Rebost
Bugaderia
Dormitori (4)
Bany (1)
Lavabo (1)
Terrassa
Traster
Garatge
Barbacoa

SERVEIS PROPERS
Cafeteria
Restaurant

A DESTACAR
Immoble amb molta il·luminació
Assolellat
Ampli saló
Àmplia cuina
Cuina amb electrodomèstics
Armaris de paret
Vistes a: Cases, carreteres, vall i muntanya

A la nostra pàgina web podreu fer una visita virtual a 360 graus de l’immoble.

Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris als números de telèfon o visiteu-nos a Santiago de Compostela a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo a la recerca.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.

#espanya #galicia #corunya #abanya #cabanes #casa #casa #habitatge #venda #immobiliària #optima #compravenda #immoble #bienesraices #inversion #família #vacacions #llar #habitacions #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Apartament 2 habitacions
San Juan de los Terreros, Almería
En bon estat · 79m²
comprar
139.000 €
Apartamento de 2 dormitorios con amplia terraza y vistas al mar
Situado en una urbanizacion privada con piscina, edificio dispone del ascensor.
Amplio y luminoso salon comedor con cocina tipo americana y pequeño cuarto lavadero. Salida directa a la terraza orientacion sur y vistas al mar. Dos dormitorios dobles con armarios empotrados. Cuarto de baño completo
Apartamento se vende con cocina amueblada y parcialmente equipada. A/A instalado. Mobiliario negociable
Contacte
Encara no ha trobat l’immoble que busca?