App SUPERCASA
Descubre tu nuevo hogar
Obrir
2003 Tot Gestio Nou SL
Avda La Pau, 26 1º Platja D'Aro 17250
Contactar agent Recibir los datos del anunciante
Adreça
Carrer Nostra Senyora de Fanals, 20 - Platja D'Aro
Veure més
79 Immobles per a 2003 Tot Gestio Nou SL
Filtres
Casa antiga 10 habitacions
Castell d'Aro, Castell-Platja d'Aro, Girona
En bon estat · 1.131m²
Amb Garatge
comprar
1.400.000 €
Es ven a Castell d’Aro una masia fortificada situada al centre del Baix Empordà catalogada com a monument històric construït l’any 1384. Els seus jardins i vistes obertes a la natura, la proximitat al mar configuren un lloc únic que es completa amb terres d’oliveres i camps de cultiu amb una superfície de 1.100 m² construïts, inclòs un torreó de defensa del segle XVII-XVIII, en una parcel·la urbana de 10.000 m² i altres 60.000 m² de rústic agrícola i bosc opcional.

Aquests 10.000 m² de solar urbà permeten una edificació addicional de 2.000 m² destinat a hotel, aparthotel, bungalows, etc., amb la qual cosa resulta un hotel de 3.000 m² amb jardins i espais verds de 8.000 m², més els camps de millora de natura.

Disposa de 10 habitacions i grans salons. Aquesta masia és una oportunitat única per viure en un entorn privilegiat, amb la possibilitat de gaudir de la tranquil·litat del camp i la proximitat al mar. No perdi l’oportunitat de convertir aquesta joia històrica en la seva llar ideal.
Contacte
Pis 3 habitacions
Platja d'Aro, Castell-Platja d'Aro, Girona
En bon estat · 111m²
comprar
345.000 €
Esplendido ático tipo dúplex situado en la 4 planta de edifici plurifamiliura en Platja d’Aro. Atico duplex en muy buen estad o de conservación. Distribuido en 2 dormitorios dobles y 1 de individual con una superficie total construida de 111 m² construidos que se ubica en dos plantas, con la zona de día en la planta inferior y la zona de noche en la planta superior.

Al acceso al piso, nos encontramos con el gran salón-comedor, un espacio muy
amplio y completamente diáfano rodeado por la terraza soleada y con vistas
al mar y a la montaña. En esta misma planta, se dispone la cocina equipada
con zona de lavadero y un aseo de cortesía.

A continuación, subiendo a la planta superior, se encuentra la zona de descanso, que
se distribuye de 3 dormitorios, 2 de ellos dobles con armarios empotrados y 2
baños completos. Todos los dormitorios tienen terraza y vistas al mar y la
montaña.
Plaza de aparcamiento opciopnal.

Este ático tiene una situacion privilegiada, a escasos 25 metros de la playa. Gracias a su excelente ubicación, en pleno centro de una de las mejores locadidad turística de la costa Brava, Platja d’Aro. Locadidad de gran interes por su centro comercial, restauración y oció. Tambíen se podra disfrutar de multitud de actividades lúdicas, culturales y deportiva, sobre todo de un buen baño en las mejores calas y playas de la Costa Brava.

No dejes de pasar esta gran oportunidad....... solicita visita y no te decepcionara.
Contacte
Turisme rural 10 habitacions
Castell d'Aro, Castell-Platja d'Aro, Girona
En bon estat · 1.131m²
Amb Garatge
comprar
1.400.000 €
Es ven a Castell d’Aro una Masia fortificada situada en el centre del Baix Empordà catalogada com a monument històric construït l’any 1384. Els seus jardins i vistes obertes a la naturalesa, la proximitat a la mar configuren un lloc únic que es completa amb terres d’oliveres i camps de cultiu amb una superfície de 1.100 m² construïts, inclosa una Torrassa de defensa del segle XVII-XVIII, en una parcel·la urbana de 10.000 m² i altres 60.000 m² de rústic agrícola i bosc opcional.

Aquests 10.000 m² de solar urbà, permeten una edificació addicional de 2.000 m² destinat a hotel, aparthotel, bungalous, etc., amb la qual cosa resulta un hotel de 3.000 m² amb jardins i espais verds de 8.000 m², més els camps de millora de naturalesa.

La *Masia per a HOTEL RURAL disposa a hora d’amb 10 habitacions tipus suite, grans salons de descans i lectura en un entorn tranquil i a 10 minuts de la platja i centre comercial de Platja d’Aro, població de gran interès turístic, i comercial, lloc de trobada per a activitats lúdiques a l’aire lliure, festes i gran espai per a servei de restaurant a l’aire lliure i en salons menjadors espaiosos.

Tot en conjunt resulta una propietat per a HOTEL RURAL singular i únic a un preu realment atractiu, amb qualificació urbanística hotelera, apte per a presentar projecte i llicència d’obertura immediata, prèvies reformes i actualització de les instal·lacions.
Contacte
Pis 3 habitacions
Sant Antoni de Calonge, Girona
En bon estat · 93m²
comprar
690.000 €
Precios i ampli apartament en venta en el passeig marítim de Sant Antoni de Calonge. Consta de 3 habitacions dobles, 1 bany, un bany de cortesia, una cuina totalment equipada, un ampli balcó amb vistes mar i al poble de Palamós, i a la part posterior del apartament amb vistes montanya.
Contacte
Apartament 3 habitacions, Duplex
Playa Larga, Platja d'Aro, Castell-Platja d'Aro, Girona
En bon estat · 72m²
Amb Garatge
llogar
875 €
Encantador apartament a dos minuts de la platja i a prop del centre urbà de Platja d’Aro, situat en planta baixa sense ascensor, amb bona il·luminació, moblat, amb calefacció i aire condicionat, compost de tres habitacions , dos dobles i una individual, un bany amb dutxa, Salon menjador, terrassa, cuina completa, zona de pàrquing comunitari. A 2 min del centre comercial, oci i restauració de Platja d’Aro.
Contacte
Bar / Restaurant
Fenals, Lloret de Mar, Girona
En bon estat · 87m²
comprar
180.000 €
Es ven un restaurant en ple centre de Lloret de Mar.
Local totalment equipat en zona de molt pas.
Tot en perfecte estat, amb totes les llicències i permisos.
Disposa d’ ampli menjador amb capacitat per a 38 persones + 17 m 2 de terrassa per a 4 mesos.
Té dos quarts de bany adaptats a persones amb discapacitat. Disposa d’ un magatzem molt ampli. Es ven amb tots immobles.
Lloret de Mar és una ciutat de la costa on vam trobar turisme en massa.
Va a trobar llums de neó, discoteques, molta gent passejant tant de dia com de nit i platges molt plenes.
Si vols obrir un negoci és el millor lloc!!!
Contacte
Pis 2 habitacions
Vilartagues i Tueda de Dalt, Sant Feliu de Guíxols, Girona
Nou · 59m²
Amb Garatge
comprar
175.500 €
Et presentem una excepcional oportunitat a Sant Feliu de Guíxols: magnífic pis d’obra nova amb dues habitacions i unes vistes panoràmiques que abasten tot l’encant d’aquesta localitat fins al mar.

Aquest pis, situat en una posició elevada, li garanteix lluminositat i sol, amb privacitat per absència d’edificis al voltant, que et brindarà una perspectiva única de Sant Feliu de Guíxols des de la comoditat de la teva llar. Una construcció d’ alta qualitat, amb climatització fred i calor, per sistema d’aerotèrmia, ascensor, piscina i zona comunitària. Pàrquing inclòs en el preu.

Aquest edifici d’obra nova representa una oportunitat de viure en el confort modern i amb l’ atractiu tradicional de Sant Feliu de Guíxols. No deixis escapar aquesta ocasió d’estrenar un habitatge en una ubicació privilegiada. Per a més detalls o per programar una visita, no dubtis a contactar-nos.

Agraïm la teva atenció i estem a la teva disposició per satisfer totes les teves necessitats immobiliàries.
Contacte
Terreny
Aiguaviva Parc, Vidreres, Girona
Nou · 1.407m²
comprar
60.000 €
Terrreno edificable situado en la urbanitzación Aiguaviva Park de Vidreres. Terreno de superficie 1.407 m2. Superficie edifiable de 562,80 m2. Se puede construir Planta Baja, Planta Piso 1 y Planta Piso 2, opción de planta sótano. Tipología de edificación vivienda unifamiliar aislada. ¡¡GRAN OPORTUNIDAD!!.
Contacte
Terreny
S'Agaro, Castell-Platja d'Aro, Girona
Nou · 7.063m²
comprar
1.200.000 €
Magnifíc terreny amb orientació sud, situat a S’Agarò municipi de Castell-Platja d’Aro. Situat en la millor zona de la Costa Brava sud, en un entorn natural i a pocs metres de les millors platjes i cales de la Costa Brava, a 5 min del centre turistic i comercial de Platja d’Aro, centre de gran demanda turistica i hotelera. Terreny de 7063 m2, per a ús Hoteler, Restauració i Recreatiu.

Condicions d’edificació:
Edificabilitat neta per parcel3la de 0.50 m2sostre/m2sòl........................... 3.531 m2sotre.
Ocupació màxima del 30% ................................................................................... 2.119 m2
Alçada màxima de 10.60 m corrsponent a Planta Baixa més ues Plantes Pis.
Sparació mínima a llindars de 5.00 m.

Terreny ideal per a INVERSORS del sector Hoteler, atès a la seva alta rentabilitat.

No esperis que t’ho expliquin!!!................... sigues el primer en visitar el que és una de les millors zones turístiques de la Costa Brava i fer realitat el teu negoci.
Contacte
Xalet / Torre 7 habitacions
Treumal de Dalt, Torre Valentina-Mas Vilar de La Mutxada-Treumal, Calonge, Girona
En bon estat · 587m²
comprar
1.200.000 €
Aquesta espaiosa vila està situada al límit entre Platja d’Aro i Sant Antoni de Calonge, al costat del Parc Treumal a la Costa Brava.

La casa té 4 nivells.
El nivell 0 té un garatge per a 2 cotxes. El garatge disposa d’un frigorífic/congelador de 4 m2 amb una temperatura constant de +6 graus per emmagatzemar aliments i vins.

Primer nivell: 2 dormitoris, cadascun amb el seu propi bany (dutxa), una àmplia sala d’estar. Totes les habitacions tenen accés a una terrassa amb esplèndides vistes al mar. Safareigs, safareig amb bany, sala de planxat, vestidor, sala de calderes i magatzem d’ estris. Totes les habitacions d’ aquesta planta tenen calefacció per sòl radiant, la resta de les plantes habitables tenen radiadors.

2n nivell: Cuina independent totalment equipada, ampli saló amb terrassa amb accés a la piscina i al jardí, dormitori principal amb bany en suite (dutxa), un dormitori en suite amb bany en suite (banyera) i accés a la piscina, lavabo de convidats. La cuina i el saló tenen magnífiques vistes al mar. Les habitacions tenen vistes a la piscina.

3.er nivell: 2 dormitoris, cadascun amb la seva pròpia cambra de bany (banyera), un dels dormitoris amb terrassa, saló de jocs amb finestres panoràmiques. Totes les habitacions tenen vistes al mar.

Totes les habitacions estan moblades, tenen aire condicionat i estan equipades amb televisió.
La calefacció és de gas.
La parcel·la té 3 nivells, les terrasses estan reforçades amb murs de contenció, pins, cedres, palmeres, oliveres, figues, bugada, mimosa, jardineria completa, reg automàtic.
Hi ha una piscina amb aigua climatitzada, un parc infantil amb ombra, un estany amb peixos.
El drenatge per a l’ evacuació d’ aigües pluvials està disposat en el perímetre de la casa.
La propietat ofereix unes vistes impressionants del mar, Palamós i les muntanyes.

La casa té 398 m² (excloent les terrasses).
7 habitacions.
8 banys.
3 sales d’ estar.
Contacte
Pis 2 habitacions
Villartagues, Vilartagues i Tueda de Dalt, Sant Feliu de Guíxols, Girona
Nou · 55m²
Amb Garatge
comprar
180.000 €
PISO NUEVO CON PARKING INCLUIDO

Te presentamos una excepcional oportunidad en Sant Feliu de Guíxols: magnífico piso de obra nueva con dos habitaciones y unas vistas panorámicas que abarcan todo el encanto de esta localidad hasta el mar.

Este piso, situado en una posición elevada, le garantiza luminosidad y sol, con privacidad por ausencia de edificios alrededor, que te brindará una perspectiva única de Sant Feliu de Guíxols desde la comodidad de tu hogar. Una construcción de alta calidad, con climatización frío y calor, por sistema de aerotermia, ascensor, piscina y zona comunitaria. Parking incluido en el precio. Esta cituado a dos kilometros de la playa con un servicio de transporte publico cada media hora durante todo año.

Este edificio de obra nueva representa una oportunidad de vivir en el confort moderno y con el atractivo tradicional de Sant Feliu de Guíxols. No dejes escapar esta ocasión de estrenar una vivienda en una ubicación privilegiada. Para más detalles o para programar una visita, no dudes en contactarnos.

Agradecemos tu atención y estamos a tu disposición para satisfacer todas tus necesidades inmobiliarias.
Contacte
Casa 4 habitacions
Platja d'Aro, Castell-Platja d'Aro, Girona
En bon estat · 146m²
Amb Garatge
comprar
745.000 €
Casa composta de 2 plantes , 335m2 construïts sobre terreny de 800m2.
Ubicada en urbanització vigilada, a un minut del centre de Platja d’ Aro i de la Platja.

Planta Baixa: saló gran, dormitori doble, safareig, lavabo, gimnàs i garatge.
Planta 1era: Salon i menjador amb doble alçada, cuina, lavabo amb dutxa hidromassatge i sauna, 2 habitacions dobles + 1 habitacion en suite, lavabo amb banyera hidromassatge, saló i dormitori suite amb sortida a gran balcon.
Jardin en planta primera amb zona de jocs i columpis, jardin amb piscina de 5x10 en planta baixa.

QUALITATS:
Sòls porcellanics tant a l’interior de l’habitatge (sòls brillants) com a l’exterior (porxos, escales) antilliscants.
escala de marmol de Zimbabwe, aire condicionat i bomba de calor. Totes les habitarions disposen d’armaris encastats, xarxa telefonica i connexió ràdio television. Persianes electriques i videoporter, les finestres són amb pont tèrmic que mantenen la casa tant la calor a l’hivern com el frec a l’estiu. Cuina completa de qualitat amb calaixos amb fre, portes lacades antihuella i encimera de silestone, amb electrodomestics integrats de primeres marques (Ariston,Frankie). Fusteria interior de fusta massissa lacada en blanc.
Habitacion suite i Salon amb parquet marca Quickstep.
Preparada la instal·lació de llar de foc en el saló.
La casa està dissenyada i preparada per ser habitatge sostenible de poc consum, tant electric com d’aigua.

No perdis aquesta oportunitat tan única. Contacta amb nosaltres per programar una visita!
Contacte
Pis 2 habitacions
Volta de l'Ametller, Sant Pol - Volta de l'Ametller, Sant Feliu de Guíxols, Girona
per a reformar · 74m²
Amb Garatge
comprar
200.000 €
Planta baixa més parking, situat a 5 min de la platja de Sant Pol i en una zona residencial privada. Planta baixa distribuïda en 2 habitacions dobles, un bany i cuina menjador-estar, amb una superficie de 74,50 m2. Planta baixa ideal per gaudir de la zona més idílica de la Costa Brava.

Zona residencial privada i tranquila.

Podràs disfrutar d’un passeig noctur sota la claror de la lluna per la platja de Sant Pol, així com poder tastar la gastronomia empordanesa en els diversos restaurants a la vora del Mar.

Si no tens prou, a 5 min pots a propar -te a la vila de Platja d’Aro o Sant Feliu de Guíxols, fins altes hores de la nit per les diverses terrasses i bars.

No deixis que t’ho expliquin, vine a veure-ho!!!

Les despeses de comunitat previstes per a l’exercici 2024-2025 són dos pagaments de 736€ cadascun.
Contacte
Terreny
Riufred, Calonge Poble, Girona
Nou · 767m²
comprar
132.000 €
Terrreny edificable en sòl urbà situat en l’urbanització Riufred de Calonge. Terreny de superficie 767 m2. Façana de 22 m. Superficie edifiable de 268 m2 sotre. Ocupació de 192 m2. Es pot construïr Plabta Baixa i Planta Pis, opció de planta soterrani. Tipologia d’edificació habitatge unifamiliar aïllat. GRAN OPPRTUNITAT!!.
Contacte
Local comercial
Sant Antoni de Calonge, Girona
En bon estat · 65m²
comprar
230.000 €
Es ven un local de 70 m2 dividit legalment en dos locals, en ple centre del Passeig Marítim de Sant Antoni de Calonge, davant de la platja, amb milers de passants durant la temporada.
Contacte
Terreny
L'Eixample, Sant Feliu de Guíxols, Girona
a demolir o reconstruir · 1.556m²
comprar
3.680.000 €
Finca en sòl urbà edificable al carrer del Mall de Sant Feliu de Guíxols, superficie de 1539 m2. Edificabilitat de 4513 m2 sotre, Densitat de 45 habitatges de régim lliure. Volumetria de planta baixa mes 3 plantes pis, opció de planta soterrani per a aparcament. Zona comunitaria amb piscina i zona d’esbarjo ús privatiu. Situat al centre de Sant feliu de Guíxols a 5 min de la platja. Immillorable situació vers al comerç, restauració, bars i oci a la Costas Brava. Ideal per a promotors i/o inversors.
Contacte
Masia 7 habitacions
Llagostera, Girona
En bon estat · 358m²
Amb Piscina
comprar
1.200.000 €
Espectacular masia històrica entre boscos i camps. La història de la pedra sobre la pedra que forma les arrels de l’Empordà s’encarna en una fantàstica propietat de 8 hectàrees.

El paisatge és verd i ple de la llum d’un impressionant cel blau, albirem els arrodonits pujols del Empordà coberts per boscos de sureres tipics de la regió. All terreny de la propietat hi ha amplis espais cultivables amb pous i diferents construccions multiús. També hi ha espais dedicats a l’esport, camp de futbol i de basket i una espectacular piscina.

En total hi ha 983 m² construïts. La masia, pròpiament dita té uns 715 m² amb un preciós porxo obert de 83 m². El jardi adjacent a la construcció principal està cobert d’una verda gespa amb decoracions i gronxadors que generen un agradable ambient familiar.

Els elements arquitectònics més tipics i autèntics estan presents en tota la construcció, sostres amb bigues de fusta, parets de pedra originals, portes amb volta i arcs. La distribució en dues plantes té zones diferenciades, en la planta baixa, cuina, salons, espais amb diferents utilitats en els quals viure el dia, i en la planta superior les habitacions i zones de descans.

Una ocasió excepcional d’adquirir una propietat única.
Contacte
Pis 2 habitacions
Vilartagues i Tueda de Dalt, Sant Feliu de Guíxols, Girona
Nou · 61m²
Amb Garatge
comprar
198.000 €
Et presentem una excepcional oportunitat a Sant Feliu de Guíxols: magnífic pis d’obra nova amb dues habitacions i unes vistes panoràmiques que abasten tot l’encant d’aquesta localitat fins al mar.

Aquest pis, situat en una posició elevada, li garanteix lluminositat i sol, amb privacitat per absència d’edificis al voltant, que et brindarà una perspectiva única de Sant Feliu de Guíxols des de la comoditat de la teva llar. Una construcció d’ alta qualitat, amb climatització fred i calor, per sistema d’aerotèrmia, ascensor, piscina i zona comunitària. Pàrquing inclòs en el preu.

Aquest edifici d’obra nova representa una oportunitat de viure en el confort modern i amb l’ atractiu tradicional de Sant Feliu de Guíxols. No deixis escapar aquesta ocasió d’estrenar un habitatge en una ubicació privilegiada. Per a més detalls o per programar una visita, no dubtis a contactar-nos.

Agraïm la teva atenció i estem a la teva disposició per satisfer totes les teves necessitats immobiliàries.
Contacte
Apartament 4 habitacions
Iglesia, Platja d'Aro, Castell-Platja d'Aro, Girona
En bon estat · 168m²
comprar
399.000 €
Descobreix el teu nou llar al cor de Platja d’Aro, amb una ubicació insuperable a menys de 100 metres de la platja i dues grans terrasses.

Aquest magnífic dúplex recentment renovat ofereix comoditat i estil, convertint-lo en el lloc ideal per viure.

Característiques destacades:

Ubicació privilegiada: Situat al centre de Platja d’Aro i a menys de 100 metres de la platja, gaudiràs de la comoditat de tenir-ho tot a l’abast de la mà.

Dúplex espaiós: Amb quatre habitacions, dues dobles i dues individuals, aquest dúplex ofereix un espai ampli i versàtil per satisfer totes les teves necessitats.

Terrasses i balcons: Gaudeix de l’aire fresc i del clima mediterrani a les dues grans terrasses, una d’elles equipada amb una barbacoa per a les teves trobades a l’aire lliure, i l’altra amb un solàrium per relaxar-te al sol. A més, compta amb dos balcons.

Reformat i modern: El pis ha estat renovat per oferir un ambient modern i acollidor. Els acabats de qualitat es combinen amb un disseny elegant.

Cuina totalment equipada: La cuina independent està totalment equipada.

Aire condicionat: Mantingues el confort en totes les estacions de l’any amb el sistema d’aire condicionat que es troba a tot el pis.

Ideal per compartir: Amb la seva distribució espaiosa i les comoditats ofertes, aquest pis és perfecte per compartir amb companys de pis, amics o familiars.

No perdis l’oportunitat de viure en aquest lloc únic. Posat en contacte amb nosaltres per programar una visita i fer d’aquest dúplex el teu nou llar a Platja d’Aro!
Contacte
Terreny
Cala Llevado, Santa Maria de Llorell, Tossa de Mar, Girona
Nou · 555m²
comprar
90.000 €
Terrreno edificable en la urbanitzación Punta Oeste de Llorell de Tossa de Mar. Terreno de superficie 555 m2. Superficie edificable de 333 m2 techo. Ocupación de 194,25 m2. Se puede construir Planta Sótano y Planta Baja. Tipologia de edificación vivienda unifamiliar aislada. ¡GRAN OPORTUNIDAD!
Contacte
Plaça de pàrquing
S'Agaro, Castell-Platja d'Aro, Girona
En bon estat · 14m²
comprar
24.000 €
Pàrquing de 14 metres a S’agaro, en una màgica localització, ja que es troba al parc de san ramon, la zona més cèntrica de s’agaro i més propera a platja de cèrcol, el pàrquing es troba al garatge comunitari . Compte amb proximitat de supermercats, platja, etc
Contacte
Casa amb parcel·la 4 habitacions
Les Bateries, Sant Feliu de Guíxols Centre, Girona
Nou · 589m²
comprar
1.950.000 €
¡No te pierdas esta oportunidad única! Se encuentra a la venta una hermosa casa con parcela en Sant Feliu de Guixols con las vistas espectaculares a S´Agaro y Palamos. Esta espaciosa vivienda de 589m2 cuenta con cuatro habitaciones espaciosas. Además, dispone de tres baños muy elaegantes decorados con marmol. Gran salón con chimenea y salida a la terraza, cocina totalmente equipada.

Podrás disfrutar de una amplia piscina donde refrescarte y relajarte, rodeada de un hermoso jardín en una parcela de 2057m2.

En ella podrás disfrutar de la tranquilidad y la serenidad que buscas, sin renunciar a la comodidad y cercanía a servicios y comodidades que brinda este entorno.

No dejes pasar la oportunidad de convertir esta casa en tu nuevo hogar.

¡Contáctanos ahora mismo para obtener más información y programar una visita! ¡No esperes más, esta casa está esperando a alguien como tú para hacerla suya y crear momentos inolvidables en un entorno encantador!
Contacte
Finca agrícola
Cantallops, Girona
En bon estat · 210m²
comprar
200.000 €
CANTALLOPS.- Finca de cultiu . Sita al territori anomenat les ’Les Tretes’ Composta per Olivares (uns 90 ), vinyes i hort. Hi ha una construcció composta per Menjador-Sala d’Estar (xemeneia), 3 habitacions, rentat, trasters i ampli garatge.
Contacte
Terreny
Cassà de la Selva, Girona
4.235m²
comprar
249.000 €
Gran oportunitat d’inversió! Es venen 3 parcel·les a la exclusiva zona residencial de Sangosta, situada a Cassà de la Selva. La primera parcel·la té una superfície gràfica de 1.355m2, la segona de 2.196m2 i la tercera de 362m2, totes classificades com a terreny urbà. La superfície total de les 3 parcel·les és impressionant, amb 4.235m2!

Aquest conjunt de parcel·les ofereix un potencial il·limitat per desenvolupar projectes. La seva ubicació estratègica i proximitat als serveis essencials garanteixen una gran demanda i rendibilitat a llarg termini.

No deixis escapar aquesta increïble oportunitat per invertir en un mercat immobiliari en auge. Posat en contacte amb nosaltres avui mateix per obtenir més detalls i assegurar la teva participació en aquesta prometedora inversió. No te la perdis!
Contacte
Casa 3 habitacions
Urb. Mas Trempat, Santa Cristina d'Aro, Girona
En bon estat · 172m²
comprar
650.000 €
Aquesta casa és ideal per a parelles o famílies que estiguin buscant primera o segona residència en un dels millors llocs de la Costa Brava, al costat de les millors platges i prop de tots els serveis.

Aquesta obra nova es troba actualment a la darrera face de construcció, amb acabats d’alta qualitat es troben les poblacions de Sant Feliu de Guixols i Santa Cristina d’Aro. Dissenyada en una sola planta d’uns 170 m2 en una parcel·la d’uns 550 m2, té entorn boscós. Ofereix privadesa, tranquil·litat i comoditat en un ambient lluminós i espaiós.

La casa té un menjador amb cuina americana totalment equipada, amb zona de chill-out exterior. Més endavant hi trobem tres dormitoris dobles, tots amb accés al balcó i tres banys.

A més, hi ha piscina connectada amb la zona de chile-out i pàrquing exterior amb capacitat per a tres cotxes.
Contacte
Encara no ha trobat l’immoble que busca?