App SUPERCASA
Descubre tu nuevo hogar
Obrir
2003 Tot Gestio Nou SL
Avda La Pau, 26 1º Platja D'Aro 17250
Contactar agent Recibir los datos del anunciante
Adreça
Carrer Nostra Senyora de Fanals, 20 - Platja D'Aro
Veure més
4 Immobles per a amb Piscina, 2003 Tot Gestio Nou SL
Filtres
Xalet / Torre 8 habitacions
Calonge Poble, Girona
En bon estat · 495m²
Amb Garatge
comprar
4.200.000 €
Luxosa casa en venda construïda amb materials d’alta qualitat i un disseny extraordinari. La vila té impressionants vistes al mar i està situada a la urbanització Treumal, Calonge. La casa disposa de 8 dormitoris i 6 banys (alguns amb hidromassatge). La superfície construïda és de 495 m2 i té un preciós jardí de 1455 m2. Totes les habitacions amb un disseny modern i acollidor disposen d’aire condicionat .

La planta baixa disposa de 2 dormitoris dobles amb els seus banys, saló menjador amb cuina. Accés directe al jardí i a la piscina.

La primera planta disposa de 3 dormitoris dobles amb dos banys (un amb hidromassatge), saló menjador i cuina. Meravelloses vistes al mar i sortida a les terrasses.

La segona planta disposa de 3 dormitoris (2 habitacions i 1 habitació) i 1 bany que disposa d’hidromassatge. A la planta superior hi ha una terrassa molt espaiosa - solàrium amb jacuzzi i impressionants vistes al mar, ideal per passar temps en un entorn familiar.

La casa disposa d’ascensor, alarma, tv - satèl·lit, internet, telèfon, etc.

Informació addicional:

Amb la compra d’aquesta casa podràs obtenir un visat que et permetrà sol·licitar un permís de residència a Espanya.
Contacte
Casa 3 habitacions
Urb. Mas Trempat, Santa Cristina d'Aro, Girona
En bon estat · 180m²
Amb Garatge
comprar
635.000 €
No et perdis aquesta oportunitat única! Es troba a la venda una preciosa casa a Santa Cristina d’Aro, que et captivarà amb el seu encant i comoditats. Aquesta àmplia vivenda de 180m2 disposa de tres dormitoris que et proporcionaran la privacitat i tranquil·litat que desitges. A més, compta amb tres banys, un d’ells equipat amb un relaxant jacuzzi, perquè puguis gaudir de moments de benestar veritable.

Però això no és tot, aquesta propietat també inclou un garatge perquè puguis protegir el teu vehicle de manera segura i còmoda. I per als dies assolellats, podràs gaudir d’una àmplia piscina on refrescar-te i relaxar-te, envoltada d’un bonic jardí en una parcel·la de 1255m2.

En aquesta casa podràs gaudir de la tranquil·litat i serenitat que busques, sense renunciar a la comoditat i proximitat als serveis i comoditats que ofereix aquest entorn.

No deixis escapar l’oportunitat de convertir aquesta casa en el teu nou llar. Contacta’ns ara mateix per obtenir més informació i concertar una visita! No esperis més, aquesta casa està esperant algú com tu per fer-la seva i crear moments inoblidables en un entorn encantador!
Contacte
Pis 2 habitacions
Vilartagues i Tueda de Dalt, Sant Feliu de Guíxols, Girona
Nou · 61m²
Amb Garatge
comprar
198.000 €
Et presentem una excepcional oportunitat a Sant Feliu de Guíxols: magnífic pis d’obra nova amb dues habitacions i unes vistes panoràmiques que abasten tot l’encant d’aquesta localitat fins al mar.

Aquest pis, situat en una posició elevada, li garanteix lluminositat i sol, amb privacitat per absència d’edificis al voltant, que et brindarà una perspectiva única de Sant Feliu de Guíxols des de la comoditat de la teva llar. Una construcció d’ alta qualitat, amb climatització fred i calor, per sistema d’aerotèrmia, ascensor, piscina i zona comunitària. Pàrquing inclòs en el preu.

Aquest edifici d’obra nova representa una oportunitat de viure en el confort modern i amb l’ atractiu tradicional de Sant Feliu de Guíxols. No deixis escapar aquesta ocasió d’estrenar un habitatge en una ubicació privilegiada. Per a més detalls o per programar una visita, no dubtis a contactar-nos.

Agraïm la teva atenció i estem a la teva disposició per satisfer totes les teves necessitats immobiliàries.
Contacte
Masia 7 habitacions
Llagostera, Girona
En bon estat · 358m²
Amb Piscina
comprar
1.200.000 €
Espectacular masia històrica entre boscos i camps. La història de la pedra sobre la pedra que forma les arrels de l’Empordà s’encarna en una fantàstica propietat de 8 hectàrees.

El paisatge és verd i ple de la llum d’un impressionant cel blau, albirem els arrodonits pujols del Empordà coberts per boscos de sureres tipics de la regió. All terreny de la propietat hi ha amplis espais cultivables amb pous i diferents construccions multiús. També hi ha espais dedicats a l’esport, camp de futbol i de basket i una espectacular piscina.

En total hi ha 983 m² construïts. La masia, pròpiament dita té uns 715 m² amb un preciós porxo obert de 83 m². El jardi adjacent a la construcció principal està cobert d’una verda gespa amb decoracions i gronxadors que generen un agradable ambient familiar.

Els elements arquitectònics més tipics i autèntics estan presents en tota la construcció, sostres amb bigues de fusta, parets de pedra originals, portes amb volta i arcs. La distribució en dues plantes té zones diferenciades, en la planta baixa, cuina, salons, espais amb diferents utilitats en els quals viure el dia, i en la planta superior les habitacions i zones de descans.

Una ocasió excepcional d’adquirir una propietat única.
Contacte
Encara no ha trobat l’immoble que busca?