App SUPERCASA
Descubre tu nuevo hogar
Obrir
2003 Tot Gestio Nou SL
Avda La Pau, 26 1º Platja D'Aro 17250
Contactar agent Recibir los datos del anunciante
Adreça
Carrer Nostra Senyora de Fanals, 20 - Platja D'Aro
Veure més
12 Habitatges/ Cases 2003 Tot Gestio Nou SL
Filtres
Casa antiga 10 habitacions
Castell d'Aro, Castell-Platja d'Aro, Girona
En bon estat · 1.131m²
Amb Garatge
comprar
1.400.000 €
Es ven a Castell d’Aro una masia fortificada situada al centre del Baix Empordà catalogada com a monument històric construït l’any 1384. Els seus jardins i vistes obertes a la natura, la proximitat al mar configuren un lloc únic que es completa amb terres d’oliveres i camps de cultiu amb una superfície de 1.100 m² construïts, inclòs un torreó de defensa del segle XVII-XVIII, en una parcel·la urbana de 10.000 m² i altres 60.000 m² de rústic agrícola i bosc opcional.

Aquests 10.000 m² de solar urbà permeten una edificació addicional de 2.000 m² destinat a hotel, aparthotel, bungalows, etc., amb la qual cosa resulta un hotel de 3.000 m² amb jardins i espais verds de 8.000 m², més els camps de millora de natura.

Disposa de 10 habitacions i grans salons. Aquesta masia és una oportunitat única per viure en un entorn privilegiat, amb la possibilitat de gaudir de la tranquil·litat del camp i la proximitat al mar. No perdi l’oportunitat de convertir aquesta joia històrica en la seva llar ideal.
Contacte
Xalet / Torre 8 habitacions
Calonge Poble, Girona
En bon estat · 495m²
Amb Garatge
comprar
4.200.000 €
Luxosa casa en venda construïda amb materials d’alta qualitat i un disseny extraordinari. La vila té impressionants vistes al mar i està situada a la urbanització Treumal, Calonge. La casa disposa de 8 dormitoris i 6 banys (alguns amb hidromassatge). La superfície construïda és de 495 m2 i té un preciós jardí de 1455 m2. Totes les habitacions amb un disseny modern i acollidor disposen d’aire condicionat .

La planta baixa disposa de 2 dormitoris dobles amb els seus banys, saló menjador amb cuina. Accés directe al jardí i a la piscina.

La primera planta disposa de 3 dormitoris dobles amb dos banys (un amb hidromassatge), saló menjador i cuina. Meravelloses vistes al mar i sortida a les terrasses.

La segona planta disposa de 3 dormitoris (2 habitacions i 1 habitació) i 1 bany que disposa d’hidromassatge. A la planta superior hi ha una terrassa molt espaiosa - solàrium amb jacuzzi i impressionants vistes al mar, ideal per passar temps en un entorn familiar.

La casa disposa d’ascensor, alarma, tv - satèl·lit, internet, telèfon, etc.

Informació addicional:

Amb la compra d’aquesta casa podràs obtenir un visat que et permetrà sol·licitar un permís de residència a Espanya.
Contacte
Casa 7 habitacions
Veinat de l'Estacio, Llambilles, Girona
En bon estat · 425m²
comprar
750.000 €
Disposem de fantàstica casa senyorial del 1600 totalment reformada i adaptada a la vida moderna, situada en un punt estratègic, ja que es troba a 10 minuts de Girona, a 20 minuts de les impressionants platges de la Costa Brava i a 15 minuts de l’aeroport. Lloc idoni per passar uns dies de relax, per poder fer rutes tant a peu com amb bicicleta ja que està al costat del carril bici. S’han restaurat totes les parets mestres, així com les llindes de les portes i les finestres, amb un terra de tova de pagès i uns sostres on s’alternen les bigues de fusta i les voltes catalanes.
Contacte
Casa 3 habitacions
Cabanyes-Mas Ambrós-Mas Pallí, Calonge, Girona
Nou · 117m²
Amb Garatge
comprar
595.000 €
Habitatge de nova construcció situada a l’Urbanització Mas Palli de Calonge. Urbanització en uns entorn natural i tranquil, a 10 min de Castell-Platja d’Aro i 5 min de la Vila de Calonge. Habitatge construït en una sola planta amb una superficie total útil de 117.49 m2 i una superficie construïda total de 173.06 m2, tot ella situada en una parcel·la de 1129 m2. Habitages orientat a Sud amb sol a la zona privada envoltat de jardí, un Spa i un petit hort. Per accedir a l’habitatge ho fem per un vestibul ampli que separa la zona de dia de la de nit. La zona de dia composta per una gran cuina sala-estar i menjador de 44,45 m2, cuina totalment equipada amb cuina tipus illa. Sal d’estar amplia amb una magnífica llar de foc per gaudir de les nits d’hivern. Amb vestibul d’entrada disposa de bany complert de 6.50 m2 compartit amb dues habitacions dobles de 10 m2 cada una, a continuació entrem al impressionat dormitori principal tipus suite de 29 m2 amb bany complert obert i vestidor ampli. També disposa de un rentador i espai tècnic que dona accés al garage. A l’exterior te un gran jardí amb zona Chill-Out i zona de solarium amb Spa i barbacoa. En un lateral hi ha un petit hort per a consum propi.
Contacte
Casa 3 habitacions
Urb. Mas Trempat, Santa Cristina d'Aro, Girona
En bon estat · 180m²
Amb Garatge
comprar
635.000 €
No et perdis aquesta oportunitat única! Es troba a la venda una preciosa casa a Santa Cristina d’Aro, que et captivarà amb el seu encant i comoditats. Aquesta àmplia vivenda de 180m2 disposa de tres dormitoris que et proporcionaran la privacitat i tranquil·litat que desitges. A més, compta amb tres banys, un d’ells equipat amb un relaxant jacuzzi, perquè puguis gaudir de moments de benestar veritable.

Però això no és tot, aquesta propietat també inclou un garatge perquè puguis protegir el teu vehicle de manera segura i còmoda. I per als dies assolellats, podràs gaudir d’una àmplia piscina on refrescar-te i relaxar-te, envoltada d’un bonic jardí en una parcel·la de 1255m2.

En aquesta casa podràs gaudir de la tranquil·litat i serenitat que busques, sense renunciar a la comoditat i proximitat als serveis i comoditats que ofereix aquest entorn.

No deixis escapar l’oportunitat de convertir aquesta casa en el teu nou llar. Contacta’ns ara mateix per obtenir més informació i concertar una visita! No esperis més, aquesta casa està esperant algú com tu per fer-la seva i crear moments inoblidables en un entorn encantador!
Contacte
Casa 4 habitacions
Sant Miquel D'aro, Urbanitzacions del nord, Santa Cristina d'Aro, Girona
En bon estat · 301m²
comprar
735.000 €
Magnífica casa a la venda, és difícil trobar una casa amb aquestes vistes i la tranquil·litat absoluta, sense soroll ni distraccions, on poder relaxar-se i gaudir de primera o segona residència.

La propietat consta d’una planta baixa amb dues habitacions, una suite gegant amb un bany complet i un lavabo. Menjador amb llar de foc, que comunica amb la part de dalt on trobem una altra suite i solàrium, cuina completa i terrassa que ens porta a la genial piscina i un jardí a dues altures.

La casa té detalls molt cuidats, ascensor interior que ens porta al gran pàrquing per a 4 cotxes i zona de gimnàs.

No deixis escapar aquesta espectacular casa on poder sentir goig de la Costa Brava des de la màxima calma.
Contacte
Casa
Cassà de la Selva, Girona
per a reformar · 415m²
comprar
170.000 €
Edifici d’habitatges al casc àntic de Cassà de la Selva, distribuit en 3 plantes amb un total de superficie construïda de145 m2 sobre un parcel·la de 256 m2. Pati de 100 m2 a la part posterior de la finca. Edifici per a reformar. Oportunitat per a inversos/promotors.
Contacte
Casa 4 habitacions
Platja d'Aro, Castell-Platja d'Aro, Girona
En bon estat · 146m²
Amb Garatge
comprar
745.000 €
Casa composta de 2 plantes , 335m2 construïts sobre terreny de 800m2.
Ubicada en urbanització vigilada, a un minut del centre de Platja d’ Aro i de la Platja.

Planta Baixa: saló gran, dormitori doble, safareig, lavabo, gimnàs i garatge.
Planta 1era: Salon i menjador amb doble alçada, cuina, lavabo amb dutxa hidromassatge i sauna, 2 habitacions dobles + 1 habitacion en suite, lavabo amb banyera hidromassatge, saló i dormitori suite amb sortida a gran balcon.
Jardin en planta primera amb zona de jocs i columpis, jardin amb piscina de 5x10 en planta baixa.

QUALITATS:
Sòls porcellanics tant a l’interior de l’habitatge (sòls brillants) com a l’exterior (porxos, escales) antilliscants.
escala de marmol de Zimbabwe, aire condicionat i bomba de calor. Totes les habitarions disposen d’armaris encastats, xarxa telefonica i connexió ràdio television. Persianes electriques i videoporter, les finestres són amb pont tèrmic que mantenen la casa tant la calor a l’hivern com el frec a l’estiu. Cuina completa de qualitat amb calaixos amb fre, portes lacades antihuella i encimera de silestone, amb electrodomestics integrats de primeres marques (Ariston,Frankie). Fusteria interior de fusta massissa lacada en blanc.
Habitacion suite i Salon amb parquet marca Quickstep.
Preparada la instal·lació de llar de foc en el saló.
La casa està dissenyada i preparada per ser habitatge sostenible de poc consum, tant electric com d’aigua.

No perdis aquesta oportunitat tan única. Contacta amb nosaltres per programar una visita!
Contacte
Xalet / Torre 4 habitacions
Les Bateries, Sant Feliu de Guíxols Centre, Girona
En bon estat · 244m²
Amb Garatge
comprar
2.000.000 €
Moderna vila en venda amb vistes panoràmiques al mar i a poca distància de les platges de Sant Pol, la Conca i S’Agaró a la més luxosa localitat de S’agaro i terme municipal de Sant Feliu de Guixols .
La vila es troba en una parcel·la de 600m2. La superfície habitable és de 500 m2.
La planta baixa consta d’ un ampli saló, escales que connecten amb la primera planta, saló-menjador amb accés a la terrassa i piscina, cuina moderna totalment equipada amb accés al jardí i un dormitori amb bany.
A la primera planta, tres dormitoris molt amplis, un dels quals és una suite que s’obre a una terrassa amb una impressionant vista de Sant Feliu de Guíxols.
A la tercera planta una terrassa panoràmica amb vistes al mar i a la ciutat per descansar i relaxar-se.
Al soterrani hi ha un garatge per a diversos cotxes, una sauna russa amb escodines, un quart de dutxa, una zona de relaxació i un gimnàs.
Tots els materials són de molt alta qualitat. Piscina al jardí. Calefacció gas natural.
Contacte
Casa 3 habitacions
Urb. Mas Trempat, Santa Cristina d'Aro, Girona
En bon estat · 172m²
comprar
650.000 €
Aquesta casa és ideal per a parelles o famílies que estiguin buscant primera o segona residència en un dels millors llocs de la Costa Brava, al costat de les millors platges i prop de tots els serveis.

Aquesta obra nova es troba actualment a la darrera face de construcció, amb acabats d’alta qualitat es troben les poblacions de Sant Feliu de Guixols i Santa Cristina d’Aro. Dissenyada en una sola planta d’uns 170 m2 en una parcel·la d’uns 550 m2, té entorn boscós. Ofereix privadesa, tranquil·litat i comoditat en un ambient lluminós i espaiós.

La casa té un menjador amb cuina americana totalment equipada, amb zona de chill-out exterior. Més endavant hi trobem tres dormitoris dobles, tots amb accés al balcó i tres banys.

A més, hi ha piscina connectada amb la zona de chile-out i pàrquing exterior amb capacitat per a tres cotxes.
Contacte
Casa amb parcel·la 4 habitacions
Les Bateries, Sant Feliu de Guíxols Centre, Girona
Nou · 589m²
comprar
1.950.000 €
¡No te pierdas esta oportunidad única! Se encuentra a la venta una hermosa casa con parcela en Sant Feliu de Guixols con las vistas espectaculares a S´Agaro y Palamos. Esta espaciosa vivienda de 589m2 cuenta con cuatro habitaciones espaciosas. Además, dispone de tres baños muy elaegantes decorados con marmol. Gran salón con chimenea y salida a la terraza, cocina totalmente equipada.

Podrás disfrutar de una amplia piscina donde refrescarte y relajarte, rodeada de un hermoso jardín en una parcela de 2057m2.

En ella podrás disfrutar de la tranquilidad y la serenidad que buscas, sin renunciar a la comodidad y cercanía a servicios y comodidades que brinda este entorno.

No dejes pasar la oportunidad de convertir esta casa en tu nuevo hogar.

¡Contáctanos ahora mismo para obtener más información y programar una visita! ¡No esperes más, esta casa está esperando a alguien como tú para hacerla suya y crear momentos inolvidables en un entorno encantador!
Contacte
Xalet / Torre 7 habitacions
Treumal de Dalt, Torre Valentina-Mas Vilar de La Mutxada-Treumal, Calonge, Girona
En bon estat · 587m²
comprar
1.200.000 €
Aquesta espaiosa vila està situada al límit entre Platja d’Aro i Sant Antoni de Calonge, al costat del Parc Treumal a la Costa Brava.

La casa té 4 nivells.
El nivell 0 té un garatge per a 2 cotxes. El garatge disposa d’un frigorífic/congelador de 4 m2 amb una temperatura constant de +6 graus per emmagatzemar aliments i vins.

Primer nivell: 2 dormitoris, cadascun amb el seu propi bany (dutxa), una àmplia sala d’estar. Totes les habitacions tenen accés a una terrassa amb esplèndides vistes al mar. Safareigs, safareig amb bany, sala de planxat, vestidor, sala de calderes i magatzem d’ estris. Totes les habitacions d’ aquesta planta tenen calefacció per sòl radiant, la resta de les plantes habitables tenen radiadors.

2n nivell: Cuina independent totalment equipada, ampli saló amb terrassa amb accés a la piscina i al jardí, dormitori principal amb bany en suite (dutxa), un dormitori en suite amb bany en suite (banyera) i accés a la piscina, lavabo de convidats. La cuina i el saló tenen magnífiques vistes al mar. Les habitacions tenen vistes a la piscina.

3.er nivell: 2 dormitoris, cadascun amb la seva pròpia cambra de bany (banyera), un dels dormitoris amb terrassa, saló de jocs amb finestres panoràmiques. Totes les habitacions tenen vistes al mar.

Totes les habitacions estan moblades, tenen aire condicionat i estan equipades amb televisió.
La calefacció és de gas.
La parcel·la té 3 nivells, les terrasses estan reforçades amb murs de contenció, pins, cedres, palmeres, oliveres, figues, bugada, mimosa, jardineria completa, reg automàtic.
Hi ha una piscina amb aigua climatitzada, un parc infantil amb ombra, un estany amb peixos.
El drenatge per a l’ evacuació d’ aigües pluvials està disposat en el perímetre de la casa.
La propietat ofereix unes vistes impressionants del mar, Palamós i les muntanyes.

La casa té 398 m² (excloent les terrasses).
7 habitacions.
8 banys.
3 sales d’ estar.
Contacte
Encara no ha trobat l’immoble que busca?