App SUPERCASA
Descubre tu nuevo hogar
Obrir
2003 Tot Gestio Nou SL
Avda La Pau, 26 1º Platja D'Aro 17250
Contactar agent Recibir los datos del anunciante
Adreça
Carrer Nostra Senyora de Fanals, 20 - Platja D'Aro
Veure més
2 Habitatges/ Cases Nou, 2003 Tot Gestio Nou SL
Filtres
Casa amb parcel·la 4 habitacions
Les Bateries, Sant Feliu de Guíxols Centre, Girona
Nou · 589m²
comprar
1.950.000 €
¡No te pierdas esta oportunidad única! Se encuentra a la venta una hermosa casa con parcela en Sant Feliu de Guixols con las vistas espectaculares a S´Agaro y Palamos. Esta espaciosa vivienda de 589m2 cuenta con cuatro habitaciones espaciosas. Además, dispone de tres baños muy elaegantes decorados con marmol. Gran salón con chimenea y salida a la terraza, cocina totalmente equipada.

Podrás disfrutar de una amplia piscina donde refrescarte y relajarte, rodeada de un hermoso jardín en una parcela de 2057m2.

En ella podrás disfrutar de la tranquilidad y la serenidad que buscas, sin renunciar a la comodidad y cercanía a servicios y comodidades que brinda este entorno.

No dejes pasar la oportunidad de convertir esta casa en tu nuevo hogar.

¡Contáctanos ahora mismo para obtener más información y programar una visita! ¡No esperes más, esta casa está esperando a alguien como tú para hacerla suya y crear momentos inolvidables en un entorno encantador!
Contacte
Casa 3 habitacions
Cabanyes-Mas Ambrós-Mas Pallí, Calonge, Girona
Nou · 117m²
Amb Garatge
comprar
595.000 €
Habitatge de nova construcció situada a l’Urbanització Mas Palli de Calonge. Urbanització en uns entorn natural i tranquil, a 10 min de Castell-Platja d’Aro i 5 min de la Vila de Calonge. Habitatge construït en una sola planta amb una superficie total útil de 117.49 m2 i una superficie construïda total de 173.06 m2, tot ella situada en una parcel·la de 1129 m2. Habitages orientat a Sud amb sol a la zona privada envoltat de jardí, un Spa i un petit hort. Per accedir a l’habitatge ho fem per un vestibul ampli que separa la zona de dia de la de nit. La zona de dia composta per una gran cuina sala-estar i menjador de 44,45 m2, cuina totalment equipada amb cuina tipus illa. Sal d’estar amplia amb una magnífica llar de foc per gaudir de les nits d’hivern. Amb vestibul d’entrada disposa de bany complert de 6.50 m2 compartit amb dues habitacions dobles de 10 m2 cada una, a continuació entrem al impressionat dormitori principal tipus suite de 29 m2 amb bany complert obert i vestidor ampli. També disposa de un rentador i espai tècnic que dona accés al garage. A l’exterior te un gran jardí amb zona Chill-Out i zona de solarium amb Spa i barbacoa. En un lateral hi ha un petit hort per a consum propi.
Contacte
Veure més Habitatges/ Cases Nou
Habitacions
Zonas
Encara no ha trobat l’immoble que busca?