App SUPERCASA
Descubre tu nuevo hogar
Obrir
59.332 Immobles per a
Filtres
Casa 6 habitacions, Duplex
Son Servera, Mallorca
402m²
comprar
590.000 €
Encantadora casa de pueblo del siglo XX con estilo rústico y ubicada a solo 10 Min. del mar, esta propiedad ofrece privacidad total en un entorno tranquilo. Podrás transformar esta joya histórica en tu hogar. Sus características originales, como vigas de madera y demás detalles arquitectónicos así como su amplio patio con jardín te transportarán a tiempos pasados que esperan tu toque personal para convertirse en un refugio único en la hermosa isla de Mallorca.
Contacte
Xalet / Torre 2 habitacions
Huerta Nueva, Los Gallardos, Almería
Nou · 102m²
Amb Piscina
comprar
239.000 €
Chalet nuevo de 2 dormitorios, 2 baños, piscina y parking privado, ubicado en parcela de 335 m² en Huerta Nueva, Los Gallardos (Almería).

A través de la puerta peatonal se llega a la puerta de entrada en el lateral de la casa, que da acceso al salón-comedor con puertas correderas a la terraza cubierta en la parte trasera. Luego ingresa a la cocina abierta con barra de desayuno y accede al lavadero con una puerta exterior al jardín delantero.

Una puerta corredera conecta el salón con los dormitorios. Aquí encontrará 2 dormitorios con armarios empotrados, el dormitorio principal tiene baño en suite con ducha y acceso directo a la terraza cubierta y al jardín con piscina. Esta villa está completada con un segundo baño familiar, también con ducha.

En el jardín de esta villa se encuentra la piscina privada de 4 x 6 metros, completa con ducha exterior e instalación de depuradora. A través de la puerta corredera en la parte delantera, puede estacionar su coche en la parcela completamente cercada.
Contacte
Turisme rural 10 habitacions
Castell d'Aro, Castell-Platja d'Aro, Girona
En bon estat · 1.131m²
Amb Garatge
comprar
1.500.000 €
Es ven a Castell d’ Aro una Masia fortificada situada al centre del Baix Empordà catalogada com a monument històric construït l’ any 1384. Els seus jardins i vistes obertes a la natura, la proximitat al mar configuren un lloc únic que es completa amb terres d’ oliveres i camps de conreu amb una superfície de 1.100 m ² construïts, inclòs un Torreó de defensa del segle XVII-XVIII, en una parcel.la urbana de 10.000 m ² i altres 30.000 m ² de rústic opcional.

Masia per a HOTEL RURAL amb 10 habitacions tipus suite, grans salons de descans i lectura en un entorn de tranquil·litat i a 10 min de la platja i centre comercial de Platja d’Aro, població de gran interès turístic, lloc de trobada per a activitats lúdiques a l’aire lliure, festes i gran espai per a servei de restaurant a l’aire lliure i en salons menjadors.

Tot en el seu conjunt resulta una propietat per a HOTEL RURAL singular i unic a un preu realment atractiu.
Contacte
Pis 3 habitacions
Centro Ciudad, Jávea / Xàbia, Alicante
En bon estat · 105m²
Amb Garatge
comprar
204.990 €
Estupendo piso en venta en la zona centro de Jávea, cerca de todos los servicios como restaurantes, comercios, ayuntamiento...
El piso está en perfectas condiciones y ha sido renovado y mantenido a lo largo de los últimos años.
La vivienda consta de tres habitaciones, una de ellas con baño en suite, salón comedor, baño completo de servicio y amplia cocina con salida a patio interior.
El apartamento está equipado con ascensor, aire acondicionado, frío/calor central por conductos con conexión a todas las estancias, incluido la cocina y armarios empotrados. Además, la vivienda se vende junto con un trastero ubicado en el entre suelo y una plaza de parking.
Contacte
Casa 4 habitacions
Donas (San Pedro), Boqueixón, A Coruña
En bon estat · 598m²
Amb Garatge
comprar
290.000 €
Benvingut a aquesta espectacular propietat en venda a l’ajuntament de Boqueixó. Aquesta casa de tres plantes ofereix un estil de vida luxós i còmode amb una impressionant varietat de comoditats. Amb un total de 4 habitacions i 4 banys, cada racó daquesta residència ha estat dissenyat amb atenció meticulosa als detalls.

La planta principal presenta un ampli saló, un menjador elegant i una cuina moderna i totalment equipada. La presència d´un bar afegeix un toc de sofisticació i és perfecte per a reunions socials. El despatx ofereix un espai dedicat a la feina des de casa, brindant la flexibilitat que s’adapta a les necessitats modernes.

La casa també compta amb una piscina privada, un oasi perfecte per relaxar-se i gaudir del clima assolellat. Ja sigui per nedar, prendre el sol o simplement gaudir de l´entorn, la piscina afegeix un element de luxe a la llar.

A més, aquesta propietat compta amb un celler, ideal per als amants del vi i aquells que volen tenir la seva pròpia col·lecció a casa. Un espai perfecte per a entreteniment i sopars elegants.

Amb un disseny arquitectònic impressionant, aquesta casa combina la comoditat moderna amb detalls clàssics. La distribució en tres plantes permet una separació clara entre les àrees públiques i privades i proporciona un equilibri perfecte per a la vida familiar.

Ubicada al pintoresc ajuntament de Boqueixón, aquesta propietat representa una oportunitat única al competitiu mercat immobiliari. No perdeu l’ocasió de trucar a aquesta casa la vostra llar i gaudir d’una vida de luxe i comoditat. Contacti’ns per programar una visita!

A la nostra pàgina web podreu fer una visita virtual a 360 graus de l’immoble.

Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris als números de telèfon o visiteu-nos a Santiago de Compostela a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo a la recerca.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.

#espanya #galicia #corunya #boqueixon #casa #cases #habitatge #venda #immobiliària #optima #compravenda #immoble #bienesraices #inversion #família #vacacions #llar #habitacions #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Pis 4 habitacions
La Carihuela, La Carihuela - Los Nidos, Torremolinos, Málaga
En bon estat · 235m²
Amb Garatge
comprar
1.200.000 €
¡Vive el lujo en primera línea de la Playa de La Carihuela!
Este espectacular piso de 270 metros cuadrados ofrece una ubicación privilegiada con vistas impresionantes al mar. Con exposición sur, este y oeste, disfrutarás de la luz del sol y las vistas panorámicas desde cada rincón de la casa.
Con cuatro amplias habitaciones y tres cuartos de baño, además de un aseo para invitados, este piso ofrece espacio y comodidad para toda la familia y los amigos.
¡No te preocupes por el estacionamiento! Este piso cuenta con dos plazas de parking y dos trasteros para guardar tus pertenencias de manera segura y conveniente.
En la comunidad, disfrutarás de una piscina para refrescarte en los días calurosos y una pista de tenis para mantenerte activo y saludable.
No dejes pasar esta oportunidad única de vivir el estilo de vida costero de tus sueños en uno de los destinos más deseados de la Costa del Sol! ¡Contáctanos hoy mismo para programar una visita!
Contacte
Habitatge adossat 3 habitacions
San Juan de los Terreros, Almería
En bon estat · 135m²
Amb Garatge
comprar
290.000 €
Casa adosada en PRIMERA LINEA DE MAR, Excelente oportunidad de adquirir esta espaciosa y luminosa vivienda situada en un enclave único de San Juan de Los Terreros. Amplia terraza de acceso con vistas al mar, gran salón comedor, cocina independiente con patio interior, baño y trastero. Tras acceder a la primera planta por una amplia y cómoda escalera encontramos el dormitorio principal con armarios empotrados, baño propio y gran terraza con orientación sur y espectaculares vistas al mar. En la misma planta tenemos dos dormitorios dobles, uno de ellos con armario empotrado, trastero y baño completo. Posibilidad de acceder a la azotea y disfrutar de un fabuloso solarium privado mediante la instalación de una escalera de acceso. La vivienda se vende amueblada y equipada. Dispone de aire acondicionado en el salón y preinstalación en las habitaciones. Incluido en el precio plaza de garaje para un coche.
Contacte
Estudi
Alcossebre, Castellón
En bon estat · 38m²
Amb Piscina
comprar
65.000 €
Inmobiliaria Danila presenta un bonito Estudio en la UR. GARDENIAS.
Esta situado a unos 5 minutos caminando de la playa Cala Blanca, playa de las Fuentes, Sierra de Irta ¡, en una zona muy tranquila sin agobio en verano.
La urbanización cuenta con jardín y piscina comunitaria.
EL ESTUDIO cuenta con una buena terraza para disfrutar del con la familia, salón-comedor-cocina americana -habitación todo junto con un armario empotrado al lado del baño, un baño completo con bañera.
El inmueble se vende amueblado sin las camas.
Dispone de aire acondicionado frio y calor.
Para mas información con nosotros.
Contacte
Dúplex 2 habitacions
Valle del Este, Urb.Golf Valle este, Vera, Almería
En bon estat · 82m²
Amb Garatge
llogar
800 €
Fantástico dúplex ¡ALQUILER PARA TODO EL AÑO! en el Valle del Este. Esta vivienda amueblada de tipo dúplex se encuentra distribuida en tres semi-plantas, ofreciendo un diseño moderno y funcional. En la planta baja, encontramos un luminoso salón-comedor, una cocina americana y un aseo. Desde la terraza, accedemos al jardín comunitario, perfecto para disfrutar del aire libre. En la planta primera, se encuentran dos amplias habitaciones dobles y un cuarto de baño completo. En la tercera planta, podemos disfrutar de un solarium con vistas panorámicas de la urbanización.

El inmueble cuenta con aire acondicionado frio/calor, plaza de aparcamiento y se encuentra en un residencial con piscina y amplios jardines. Además, su ubicación en el Valle del Este ofrece la posibilidad de disfrutar de un campo de golf y un hotel con spa en la zona. Con 90 m² construidos y 82 m² útiles, esta propiedad cuenta con todas las comodidades necesarias para una vida cómoda y relajada. No pierdas la oportunidad de adquirir este maravilloso dúplex en una zona residencial tranquila. ¡Llámanos para más información!
Contacte
Pis 6 habitacions
Castro (Santa María), Boiro, A Coruña
En bon estat · 194m²
Amb Garatge
comprar
160.000 €
TIPUS D’IMMOBLE
Tipus Immoble: Pis

BARRI I ZONA
Ajuntament: Boiro
Barri: Cap de Creu
Zona: Cèntrica

CARACTERÍSTIQUES DE L’EDIFICI
Any de construcció de l’edifici: 1972
Superfície a la planta de l’edifici: 179 m2
Número de pisos de l’edifici: 4
Classe: Urbà
Ús: Residencial
Orientació façana Nord
Tipus d’estructura: Formigó
Ascensor: No
Accés per a persones amb mobilitat reduïda: No
Despeses de comunitat: orientatives 50 euros/mes

CARACTERÍSTIQUES BÀSIQUES DE L’IMMOBLE
Superfície construïda de limmoble: 213 m2
Superfície útil estimada de limmoble: 194 m2
Alçada a sostre: 2,68 metres
Nivell: Primer
Tipus d’obra: Segona mà
Estat: Bon estat
Posició de limmoble respecte a ledifici: Exterior
Qualitat d’il·luminació: Bona
Fusteria exterior: Alumini d’obertura de projecció amb trencament de pont tèrmic de color blau alumini i sense vidres tipus Climalit
Fusteria interior: Fusta envernissades en to fosc
Equipament de limmoble: Amb mobles
Armaris de paret: No
Galeria: Sí
Safareig o pileta: Sí
Terres: Terratzo i rajola
Calefacció: Sí
Tipus de calefacció: Gasoil
Aigua calenta sanitària: Independent
Certificació energètica: En tràmit

EQUIPAMENT
Porter automàtic: Sí
Accés a internet: Sí
Nevera: Sí
Forn: Sí
Microones: Sí
Rentadora: Sí
Assecadora: No
Rentaplats: No
Vitroceràmica: Sí
Campana extractora: Sí
Llit doble: Sí
Llit individual: Sí
Sofà: Sí
Taula menjador: Sí

ESTADES
Rebedor
Passadís
Saló menjador
Cuina
Dormitori (6)
Bany (1)
Lavabo (1)
Traster
Plaça de garatge

SERVEIS PROPERS
Col·legi o institut
Centre de salut
Farmàcia
Supermercat
Entitat bancària
Cafeteria
Albereda parc o plaça
Aparcaments
Parada de taxi
Parada d’autobús
Accés a autopista (a 5 minuts)

A DESTACAR
Immoble amb molta il·luminació
Assolellat
Ampli saló i cuina
Àmplies habitacions
Cèntric
Cuina amb electrodomèstics

A la nostra pàgina web podreu fer una visita virtual a 360 graus de l’immoble.

Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris als números de telèfon o visiteu-nos a Santiago de Compostela a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo a la recerca.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.

#espanya #galicia #coruña #boiro #cabodecruz #pis #pisos #habitatge #venda #immobiliària #optima #compravenda #immoble #bienesraices #inversion #família #vacances #llar #habitacions #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Sòl urbà
Luou (Santa María), Teo, A Coruña
En bon estat · 3.318m²
comprar
120.000 €
TIPUS D’IMMOBLE
Tipus Immoble: Solar

BARRI I ZONA
Ajuntament: Teo
Zona: Extrarradi

CARACTERÍSTICAS DEL TERRENO
Superfície de la parcel·la: 3.318 m2
Front principal de la parcel·la 110 metres
Classe: Urbà
Ús: Sòl sense edificar
Orientació façana principal: Oest
Qualitat d’il·luminació: Molt bona

EQUIPAMENT
Serveis de clavegueram de sanejament i aigua
Accés a internet: Sí

SERVEIS PROPERS
Centre de salut
Església
Farmàcia
Supermercat
Cafeteria
Parada d’autobús

A DESTACAR
Molt assolellat
Terreny pla
Vistes a: Cases, camí, muntanya i vall

A la nostra pàgina web podreu fer una visita virtual a 360 graus de l’immoble.
Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris als números de telèfon o visiteu-nos a Santiago de Compostela a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo a la recerca.
Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.
Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.
Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.
#espanya #galicia #coruña #teo #solar #parcel·la #habitatge #venda #immobiliària #optima #compravenda #immoble #bienesraices #inversion #família #vacacions #llar #habitacions #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Casa 6 habitacions
Lema (San Pedro), Arzúa, A Coruña
En bon estat · 474m²
comprar
170.000 €
Benvingut a aquesta espectacular propietat a Arzúa! Aquesta impressionant casa ofereix una combinació perfecta despai, comoditat i natura, ideal per a aquells que busquen un estil de vida tranquil i luxós.

Ubicada en un terreny de 11.210 metres quadrats, aquesta residència es troba en un entorn serè i privat, envoltada de vegetació exuberant i aire fresc. Des del moment que arribes, seràs rebut per un paisatge impressionant i una sensació de pau que us convidarà a explorar cada racó d’aquest meravellós lloc.

La propietat en si compta amb una impressionant àrea construïda de 521 metres quadrats, distribuïts de manera intel·ligent per oferir el màxim confort i funcionalitat. A l´interior, trobaràs sis espaioses habitacions que ofereixen amplitud i privadesa per a tota la família o convidats. Dos banys complets garanteixen comoditat i conveniència, mentre que un lluminós saló menjador és el lloc perfecte per reunir-se i gaudir de moments inoblidables.

La cuina, dissenyada amb estil i equipada amb els millors electrodomèstics, és un paradís per als amants de la cuina, oferint un espai ampli i funcional per preparar deliciosos menjars. A més, un ampli terreny d’11.210 metres quadrats ofereix infinites possibilitats per a activitats a l’aire lliure, des de jardineria fins a recreació familiar.

Aquesta propietat també compta amb una ubicació privilegiada a Arzúa, oferint fàcil accés a totes les comoditats locals, com botigues, restaurants i serveis. A més, la seva proximitat a àrees naturals protegides i rutes de senderisme ofereix l’oportunitat de gaudir de la bellesa natural de Galícia en tota la seva esplendor.

En resum, aquesta casa a Arzúa és molt més que una propietat; és un oasi de tranquil·litat i confort, on cada dia es converteix en una experiència inoblidable. No perdis l’oportunitat de fer d’aquest lloc la teva nova llar. Contacta’ns avui mateix per programar una visita i descobrir tot allò que aquesta propietat té per oferir!

A la nostra pàgina web podreu fer una visita virtual a 360 graus de l’immoble.

Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris als números de telèfon o visiteu-nos a Santiago de Compostela a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo a la recerca.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.

#espanya #galicia #coruña #arzúa#casa #casa #habitatge #venda #immobiliària #optima #compravenda #immoble #bienesraices #inversion #família #vacacions #llar #habitacions #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Xalet / Torre 4 habitacions
Guadacorte, Los Barrios, Cádiz
En bon estat · 160m²
Amb Garatge
comprar
310.000 €
CHALET DE UNA SOLA PLANTA DE 4 DORMITORIOS Y 3 BAÑOS CON PISCINA Y CASA DE INVITADOS EN GUADACORTE. La vivienda consta de una sola planta, en la que tenemos 2 amplios salones, uno de ellos con chimenea y despacho en altillo, cocina independiente, 3 amplios dormitorios con armarios empotrados, el dormitorio principal con vestidor y baño en suite y otro baño a compartir en el pasillo con ducha, en la parte frontal de la vivienda nos encontramos con un garaje techado para 2 coches, una zona de entrada ajardinada y un trastero, en la parte lateral de la vivienda tenemos zona de lavadero y tendido de ropa, en la parte trasera de la vivienda nos encontramos con un amplio jardín con pérgola y una bonita piscina frente al apartamento de invitados de unos 50 m2 con un moderno baño con ducha. La vivienda se encuentra en una calle privada con 3 chalets, a un minuto caminando del lago de Guadacorte.
La Urbanización Guadacorte se encuentra justo al lado de la zona comercial de Palmones, con 2 club deportivos en ella y al lado de el centro comercial de ocio de Palmones con restaurantes, bolera, sala de cines, sala de juegos, zona infantil,etc. Todas las necesidades de una familia: colegio, hospital, supermercados, todas las grandes superfices comerciales están a 2 minutos. Las playas de Palmones y Guadarranque están a tan solo 4 minutos y el aeropuerto de Gibraltar a 16 minutos.
Contacte
Casa 5 habitacions, Duplex
O Milladoiro, Ames, A Coruña
En bon estat · 286m²
Amb Garatge
comprar
307.000 €
Tipus d’immoble i valor
Tipus Immoble: Chalé


Barri i zona
Ames
Urbanització As Mimosas
Zona Extrarradi


Característiques de l’edifici
Any de construcció de l’edifici 1989
Superfície de parcel·la 673 m2
Nombre de pisos del xalet 3
Classe Urbà
Ús Residencial
Orientació façana principal Est
Estructura de Formigó
Sense ascensor
No adaptat a persones amb mobilitat reduïda
Despeses de comunitat orientatives 50 euros/mes


Característiques bàsiques de limmoble
315 m2 construïts
286 m2 útils orientatius
Alçada sostre 2,56 metres
Obra segona mà
Bon estat
Immoble Exterior
Il·luminació Bona
Fusteria exterior d’alumini amb obertura de corredissa amb trencament de pont tèrmic de color blanc i vidres tipus Climalit
Fusteria interior de fusta d’envernissades en to fosc
Immoble amb mobles
1 rebedor
1 passadís
1 cuina equipada / sense equipar
5 dormitoris
3 banys
Armaris de paret
Cambra de rentadora independent
Estenedor interior
Terrassa
Diverses places de garatge
Certificació energètica en tràmit
Terres de tarima de fusta i rajoles
Calefacció independent gasoil
Aigua calenta sanitària independent


Equipament
Porter automàtic
Accés a internet fibra òptica
Nevera
Forn elèctric
Rentadora
Vitroceràmica
Campana extractora
Llit doble
Llits individuals
Sofà
Menjador


Serveis
Campus universitari a 5 minuts amb cotxe
Col·legi o institut a 5 minuts amb cotxe
Centre de salut a 5 minuts amb cotxe
Ajuntament a 10 minuts amb cotxe
Farmàcia a 3 minuts a peu
Supermercat a 3 minuts a peu
Entitats bancàries a 5 minuts a peu
Edificis administratius a 15 minuts a peu
Cafeteria a 3 minuts a peu
Aparcaments a 0 minuts a peu
Parada d’autobús a 1 minut a peu


A destacar
Immoble amb bona il·luminació
Molt assolellat
Ampli saló
Cuina amb electrodomèstics
Plat de dutxa i banyera
Armaris de paret
Vistes a altres xalets i carrer

Per a més informació o concertar una visita, contacta amb els nostres assessors immobiliaris als números de telèfon o visita’ns a Santiago de Compostel·la a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles per a tu i estarem encantats d’ajudar-te i mostrar-te més immobles.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Els nostres tècnics t’ajudaran a totes les teves consultes.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.

#spain #casa #venta #realestate #inmobiliaria #españa #townhouse #compraventa #familia #vacaciones #hogar #bienesraices #inversion #galicia #coruna #ames #amueblado #electrodomesticos #habitaciones #compra #arquitectura #casas #vivienda #realtor #holiday #home #tourism
Contacte
Habitatge aparellat 6 habitacions
Urbanización Santa Rosa, Torrox, Málaga
En bon estat · 154m²
Amb Garatge
comprar
289.000 €
?Una càlida benvinguda a aquesta agradable casa aparellada en la tranquil·la i familiar urbanització de Cortijo Amaya, a Torrox Costa.

La propietat es troba a 10 minuts caminant ?de la platja i comerços.
Té sol de matí a l’entrada de la casa i des de la terrassa de dalt li dona el sol tot el dia.

Xalet aparellat amb piscina comunitària per a 6 veïns.

L’habitatge té una superfície construïda de 154 m2 , disposa de nivell de carrer, soterrani i terrassa al terrat amb vistes al poble.

Es distribueix en 6 dormitoris?, 2 banys?, saló, cuina? ? , garatge obert per a 3 cotxes , i diverses terrasses.
Àmplia zona d’ entrada.

Es ven moblada , en bon estat, estupenda ubicació per a una casa familiar o de vacances, zona molt tranquil·la amb gent que viu tot l’any.

És benvingut per a més informació i fer una visita. ?

La informació facilitada és orientativa, no té caràcter vinculant i manca de valor contractual. S’ informa al client que les despeses notarials, registrals, ITP i altres despeses inherents de la compra no estan incloses.

La màxima d’STELA MARE és EQUILIBRI, l’equilibri que caracteritza una sèrie de principis irrefutables com són el COMPROMÍS, la TRANSPARÈNCIA, la CONFIDENCIALITAT, la FORMACIÓ i l’EXIGÈNCIA d’un treball ben fet.
Contacte
Apartament 2 habitacions
El Calón - Pozo Esparto, Cuevas del Almanzora, Almería
En bon estat · 78m²
Amb Garatge
comprar
170.000 €
Ver el mar desde todas las ventanas?
Estar a pasos de la playa?
Este absolutamente perfecto apartamento se encuentra en una urbanizacion privada con piscina y pista de padel.
Edificio de 5 alturas, con ascesores; con salida directa hacia playa y zona de piscina
Apartamento totalmente reformado recientemente, estilo elegante ibicenco, con grandes ventanales , luminoso y funcional.
Amplio salon comedor con cocina integrada , equipada con electrodomesticos de primeras marcas. Dos dormitorios con salida a la Terraza con vistas al mar y la montaña. El dormitorio principal tiene una amplia ventana con vistas frontales al mar. Una gran terraza con vistas al mar despejadas y a la montaña. Cuarto de baño con ducha .. Plaza de garaje y trastero incluidos en el precio.
Perfecta manera en invertir en tus vacaciones!
Y para amantes de deporte - A pocos minutos de uno de los mejores campos de 18 hoyos GOLF AGUILON, DESERT SPRINGS, campo de VALLE DEL ESTE . Ademas - deportes acuaticos, rutas senderistas ....
Contacte
Casa 8 habitacions
Canyelles - Montgoda, Lloret de Mar, Girona
En bon estat · 464m²
Amb Garatge
comprar
840.000 €
Consulte para el TOUR VIRTUAL
Cuenta con LICENCIA TURÍSTICA

Excepcional casa de 8 habitaciones en una ubicación privilegiada, a menos de 500 metros de la encantadora playa de Cala Trons y Cala Tortuga. Vistas panorámicas al mar desde prácticamente todas las estancias, amplias y luminosas durante todo el día.
Con 464 m2 construidos la vivienda se distribuye en dos plantas con todas las comodidades:
- En la planta sótano encontramos el garaje con espacio para 4 coches, además de espacio de almacenamiento y un baño. Conectada por el interior con la vivienda.
- En la planta inferior encontramos 3 habitaciones (una de ellas actualmente es un trastero), un gran salón comedor dividido en dos estancias con salida al porche y chimenea, desde el que disfrutar de las vistas al mar, una gran cocina con salida al porche, otra cocina y un baño.
- En la planta superior encontramos 5 habitaciones (4 de ellas con salida a las terrazas e impresionantes vistas al mar) y dos baños.
En el exterior podrás disfrutar del amplio jardín de 1.000 m2 totalmente llano, con piscina, barbacoa, césped y árboles frutales, porche cubierto.
Ubicación inmejorable en la urbanización La Montgoda, una calle residencial a la que solo acceden los vecinos. Acceso directo a bonitos senderos en los que pasear, al Camí de Ronda y varias playas típicas de la Costa Brava. Un oasis de paz, tranquilidad y naturaleza a 1 km (20 minutos a pie) de Lloret de Mar y todos los servicios.
Contacte
Casa 4 habitacions
San Andrés del Rabanedo, León
En bon estat · 642m²
Amb Garatge
comprar
1.150.000 €
Modus Vivendi vende Casa única a menos de 10 minutos en coche de la Plaza Santo Domingo.

En su gran parcela de 4.500m2 nos encontramos con tres edificaciones: Casa, taller-garaje y una edificación actualmente diáfana donde se encuentra zona de lavado y almacén.

La casa destinada a vivienda alberga unas magníficas proporciones solamente conseguibles gracias a la amplitud de la parcela sobre la que se sitúa. Su distribución es muy cómoda y accesible, gracias a que toda ella se encuentra en planta baja, con pasillos anchos y con estancias muy amplias. Iniciando su recorrido, nos encontramos a la izquierda, la zona de día donde se encuentra un luminoso salón, diferenciado en dos ambientes de estar y a continuación, una cocina muy cómoda con su despensa, totalmente amueblada y equipada. Posteriormente, nos encontramos con su zona de noche, con sus cuatro habitaciones, todas ellas muy amplias y sus dos baños. El dormitorio principal tiene baño en suite y la posibilidad, gracias a su amplitud, de hacer un gran vestidor.

Construcción de calidad que posee aislamiento PVC, dejando entrar gran cantidad de luz en sus estancias, suelo de gres, calefacción y ACS con caldera de gasoil. Orientación Este/Oeste.

La edificación anexa, cuya función actual es de garaje y taller tiene una gran capacidad para vehículos.

Existe la posibilidad de ampliación de la vivienda gracias a otra edificación que colinda con la vivienda y que se encuentra totalmente diáfana para poder distribuir a gusto de las necesidades de cada uno.

Subiendo desde una escalera al lado del porche de la casa, accedemos a una gran azotea practicable donde se podrá disfrutar de unas maravillosas vistas.
Contacte
Casa amb parcel·la 4 habitacions
Bielsa, Huesca
En bon estat · 130m²
comprar
205.000 €
Casa con jardín en la zona del Valle de Pineta Bielsa. La propiedad se levanta sobre una parcela de 355 m2.
Casa típica de alta montaña, fachada en piedra con techos y suelos en madera.
Con una superficie de 150 m2, se distribuye en dos plantas, en planta baja encontramos salón-comedor-cocina con chimenea acabada en piedra, dormitorio, baño y amplio garaje almacén de unos 44 m2.
En planta primera se distribuye en tres dormitorios y dos terrazas, una de ellas amplia con opción de colocar mesa y la segunda terraza es un espectacular mirador con vistas a la montaña.
La zona ajardinada rodea toda la propiedad.
Si busca una casa en la zona del valle de Pineta, esta puede ser una magnifica oportunidad.
Acabados combinando piedra y madera de la zona.
Calefacción mediante caldera de gasoil.
Contacte
Casa 3 habitacions
A Estrada (San Paio P.), Pontevedra
En bon estat · 425m²
Amb Garatge
comprar
293.000 €
Bella Casa amb Finca en Venda a l’Ajuntament de l’Estrada, PREU NEGOCIABLE

Ubicada en una de les zones més cobejades de l’Ajuntament de l’Estrada, aquesta encantadora propietat ofereix una combinació perfecta de comoditat, estil i espai exterior. Amb una ubicació estratègica que ofereix privadesa i tranquil·litat, aquesta casa és ideal per a aquells que busquen escapar del tràfec i el bullici de la ciutat sense renunciar a les comoditats modernes.

Característiques Principals:

3 habitacions espaioses que ofereixen amplitud i lluminositat per garantir el descans i la relaxació.

2 banys complets amb moderns accessoris i acabats de qualitat, que brinden comoditat i funcionalitat.

Un acollidor saló dissenyat per gaudir de moments de convivència i relaxació en família o amb amics.

Un elegant menjador perfecte per a reunions i sopars formals, amb accés directe a la terrassa exterior.

Una cuina completament equipada amb electrodomèstics de primera qualitat i amplis espais demmagatzematge, ideal per satisfer les necessitats culinàries de qualsevol xef aficionat.

Una casa auxiliar que es pot adaptar per a diferents usos, com estudi, sala de jocs o espai de treball.

Una espectacular piscina coberta, que permet gaudir de refrescant capbussada durant tot l’any, independentment de les condicions climàtiques.

Un ampli jardí acuradament dissenyat i mantingut, amb una varietat de plantes i arbres que creen un entorn serè i harmoniós per relaxar-se i gaudir de l´aire lliure.

Extres Addicionals:

Sistema de calefacció central per garantir el confort a totes les estacions.

Garatge per a dos vehicles amb espai demmagatzematge addicional.

Sistema de reg automàtic per mantenir el jardí en condicions òptimes.

Àmplies terrasses i zones d´estar a l´aire lliure, perfectes per gaudir de barbacoes, reunions socials o simplement per contemplar les impressionants vistes de l´entorn natural que envolta la propietat.

Amb una combinació perfecta d’elegància, funcionalitat i espai exterior, aquesta casa amb finca representa una oportunitat única per a aquells que busquen un estil de vida tranquil i confortable al cor de la natura gallega. No perdis l’oportunitat de fer d’aquest lloc la teva propera llar. Contacti’ns avui mateix per programar una visita!

A la nostra pàgina web podreu fer una visita virtual a 360 graus de l’immoble.

Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris als números de telèfon o visiteu-nos a Santiago de Compostela a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo a la recerca.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.

#optima #espanya #galicia #pontevedra #l’estrada#casa #cases #habitatge #venda #immobiliària #compravenda #immoble #bienesraices #inversion #família #vacacions #llar #habitacions #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Pis 4 habitacions
A Estrada (San Paio P.), Pontevedra
per a reformar · 120m²
comprar
58.000 €
IMMOBLE AMB TRASTER DE MATEIXA SUPERFÍCIE A sobre DEL PIS I POSSIBILITAT D’UNIÓ PER A DÚPLEX

Tipus d’immoble i valor
Tipus Immoble Pis


Barri i zona
L’Estrada
Zona Cèntrica


Característiques de l’edifici
Any de construcció de l’edifici 1987
Any darrera reforma 2018
Superfície planta de l’edifici 480 m2
Número de pisos de l’edifici 5
Classe Urbà
Ús Residencial
Orientació façana principal Nord-oest
Estructura de Formigó
Sense ascensor
Sense accés per a persones amb mobilitat reduïda
No hi ha despeses de comunitat


Característiques bàsiques de limmoble
133 m2 construïts
120 m2 útils orientatius
Alçada sostre 2,63 metres
Planta Quarta
Segona mà
A reformar
Immoble Exterior
Il·luminació Bona
Fusteria exterior doble d´alumini amb finestres exteriors d´obertura de corredissa i finestres interiors de projecció amb trencament de pont tèrmic de color blanc les finestres exteriors i alumini les interiors, i vidres tipus Climalit
Fusteria interior de fusta envernissades en to fosc
Immoble Sense mobles
1 rebedor
1 passadís
1 cuina sense equipar
4 dormitoris
1 banys
Armaris de paret
Terrassa
Galeria
Safareig
Estenedor exterior
Traster
Certificació energètica En tràmit
Sòls de terratzo
Calefacció comunitària de gasoil
Aigua calenta sanitària independent


Equipament
Porter automàtic
Accés a internet fibra òptica
Campana extractora


Serveis
Conservatori de música a 0 minuts a peu
Col·legi o institut a 12 minuts a peu
Centre de salut a 2 minuts a peu
Ajuntament a 2 minuts a peu
Farmàcia a 2 minuts a peu
Supermercat a 4 minuts a peu
Entitats bancàries a 4 minuts a peu
Edificis administratius a 1 minut a peu
Cafeteria a 1 minuts a peu
Centres o galeries comercials a 4 minuts a peu
Albereda parc o plaça a 1 minut a peu
Aparcaments a 1 minut a peu
Estació d’autobusos a 0 minuts a peu
Parada de taxi a 4 minuts a peu


A destacar
Immoble amb traster de mateixes dimensions a sobre del pis amb possibilitat d´unió per escala
Molta il·luminació
Molt assolellat
Ampli saló
Àmplies habitacions
Àmplia cuina
Molt cèntric
Armaris de paret
Vistes a edificis, pati, carrer i muntanya

Per a més informació o concertar una visita, contacta amb els nostres assessors immobiliaris als números de telèfon o visiti’ns a Santiago de Compostel·la a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles per a tu i estarem encantats d’ajudar-te i mostrar-te més immobles.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Els nostres tècnics t’ajudaran a totes les teves consultes.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.

#spain #casa #venta #realestate #inmobiliaria #españa #townhouse #compraventa #familia #vacaciones #hogar #bienesraices #inversion #galicia #pontevedra #aestrada #electrodomesticos #habitaciones #compra #arquitectura #casas #vivienda #realtor #home
Contacte
Pis 3 habitacions
Pedreguer, Alicante
En bon estat · 110m²
comprar
180.000 €
Os presentamos este magnífico piso en la zona de Pedreguer y el cual cuenta con todos los servicios necesarios cerca.
La vivienda cuenta con 110m2 distribuidos en 3 amplias habitaciones dobles, muy luminosas y con armarios empotrados, 2 baños completos siendo uno de ellos en suite, cocina independiente con galería exterior y salón comedor con salida directa a una pequeña terraza desde donde disfrutar de las vistas abiertas y al Montgó.
Cuenta con gran luminosidad en todas las estancias, pre-instalación del aire acondicionado en toda la casa, completamente amueblada y lista para entrar a vivir.
Pedreguer es una localidad que se encuentra cercana a Hospitales, Autopistas, Centro Comercial y Ocio, así como a 10min de Denia o Javea y sus playas....
Sin duda una gran oportunidad que no puedes dejar escapar..... contáctanos para reservar una visita.
Contacte
Casa 5 habitacions
Salazar, Villarcayo de Merindad de Castilla la Vieja, Burgos
En bon estat · 270m²
comprar
99.000 €
Superficie construida 287 m², casa sup.útil 270 m², antiguitat més de 50 anys, estat conservació: a reformar.
Contacte
Xalet / Torre 3 habitacions, Duplex
Callosa d'En Sarrià, Alicante
En bon estat · 325m²
Amb Garatge
comprar
275.000 €
Chalet independiente en Callosa muy bien situado cerca de los colegios. Vistas al mar. Tiene una vivienda toda en una planta de 170 m2 con 3 amplios dormitorios uno de ellos en suite. 3 baños. Cocina de 25m2. Salón grande con chimenea. Gran terraza con vistas al mar y montañas. Posibilidad de hacer piscina y barbacoa exterior. Gran garaje de 200m2 con mucha altura para coches o posibilidad de hacer altillo. Preinstalación de Aire Acondicionado en toda la vivienda. Trastero y aljibe.
Contacte
Casa 4 habitacions
La Granadella, La Granadella - Costa Nova, Jávea / Xàbia, Alicante
En bon estat · 195m²
comprar
569.950 €
En venta una OPORTUNIDAD ÚNICA de casa a los pies de una de las más prestigiosas playas de Europa y del mundo como es la playa de la Granadella de Javea. Elegida como mejor playa del España en diferentes ocasiones por usuarios y visitantes, tenemos el placer de ofrecerles en EXCLUSIVA una auténtica casa mediterránea de pescadores y ganaderos que antiguamente era utilizada por los lugareños de las localidades de Benitachell y Javea como estancia y refugio en los largos días de invierno como en verano.
La exclusividad de esta vivienda de 147 metros de parcela no solo reside en su ubicación única a 50 metros de la playa, sino también por la excepcionalidad de venta de una de estas pocas casas que hay en este enclave único y privilegiado, sino también por qué es muy rara la ocasión en que una de estas viviendas sale al mercado inmobiliario.
La casa consta de dos alturas con dos viviendas independientes, ampliando así sus posibilidades como negocio, hogar.....
En la planta baja de unos 85 metros podemos encontrar una luminosa sala de estar abierta al salón comedor desde el que tenemos acceso a una bonita y amplia cocina, en la parte posterior encontramos un baño y una habitación doble más una pequeña estancia que puede ser aprovechada como bodega o trastero.
En la primera planta de unos 110 metros encontramos un amplio salón comedor, cocina independiente, tres habitaciones dobles, un baño y otro salón comedor con orientación norte que hará las delicias en las calurosas jornadas de verano y playa desde la que podremos acceder a una terraza privada de 40 metros que en caso también puede ser utilizada como parking privado. La parte superior de la casa es una amplísima terraza o solárium de unos 105 metros.
No dejes pasar esta ÚNICA oportunidad de casa en una de las playas mas bonitas del mundo ;););)
Contacte
Encara no ha trobat l’immoble que busca?