App SUPERCASA
Descubre tu nuevo hogar
Obrir
59.839 Immobles per a
Filtres
Xalet / Torre 5 habitacions, Triplex
Barranco Hondo-Varadero, la Nucia, Alicante
En bon estat · 250m²
Amb Garatge
comprar
340.000 €
Chalet independiente en La Nucia- Pinar de Garaita. 3 plantas. 250m² construidos y 550m² parcela. 5 dormitorios, pequeño gimnasio ,2 baños completos y aseo. 2 salones con chimenea, cocina independiente . Precioso jardin ,2 patios con cocina de verano y barbacoa, garaje cerrado. Aire acondicionado en todas las estancias, placas solares. Amueblado y equipado. Ideal para familias amplias . Muy bien comunicado.
Contacte
Xalet / Torre 5 habitacions, Triplex
La Alcaidesa, Cádiz
En bon estat · 320m²
Amb Garatge
comprar
885.000 €
IMPRESIONANTE CHALET DE 5 DORMITORIOS Y 4 BAÑOS, CON VISTAS AL MAR, EN URBANIZACIÓN PRIVADA DE ALCAIDESA CON PISCINAS, ZONAS VERDES Y PISTAS DEPORTIVAS.
esta maravillosa y exclusiva vivienda, tiene salón comedor con salida al jardín, cocina equipada completamente, cuatro dormitorios y cuatro baños ( todos con armarios empotrados),salón de juegos y sala de cine, además de 6 plazas para vehículos, zona de barbacoa y climatización centralizada. La vivienda tiene 320m construidos y 850m de parcela.
Gastos de comunidad 110€/mensuales e IBI anual de 1600€.
Contacte
Bungalow 3 habitacions, Duplex
Pedreguer, Alicante
En bon estat · 115m²
Amb Garatge
comprar
289.000 €
¡DISPONE DE TOUR VIRTUAL EN LYTPROPERTIES.COM!

En LYT Properties os presentamos este magnífico y coqueto bungalow adosado, ubicado en la zona de Monte Pedreguer.
La vivienda se encuentra a solo unos minutos de Pedreguer y Gata de Gorgos.
Cuenta con 115m2 de superficie distribuidos en dos plantas en las cuales encontramos 3 amplias habitaciones, 2 baños completos, cocina office, salón-comedor con acceso directo al exterior y sala de estar.
La casa cuenta con calefacción por hidroestufa, otorgando así de gran calidez a todas las estancias, además de un gran ahorro económico.
En el exterior de la vivienda puedes disfrutar de la zona estilo chill out, en la que pasar buenos ratos con amigos y familia, al mismo tiempo que preparáis un gran festín en la zona de BBQ.
Cuenta con una gran piscina comunitaria y área de restauración.
Se vende completamente amueblada.

Reserva ya tu visita en (email oculto)
Contacte
Pis 3 habitacions
La Aurora, Cruz de Humilladero, Málaga
per a reformar · 105m²
Amb Garatge
comprar
275.000 €
Ampli i lluminós pis de 3 dormitoris i 2 banys a la venda a Màlaga capital. Distribuït en un gran salon-menjador, terrassa, cuina independent, 3 dormitoris dobles ( un d’ells amb vistes al mar i port de Màlaga), 1 bany complet, un lavabo i rebedor.

A més s’ofereix la possibilitat de subrogar una plaça de garatge de lloguer per 70€/mes.

En trobar-se en una planta 11, té unes vistes completament malmeses de la zona nord de la capital i la seva immillorable ubicació situa aquest habitatge en un entorn que ofereix totes les comoditats com ara: bus urbà, metro, centres comercials, col·legis, comerços de barri, centre de salut i una àmplia oferta d’oci en trobar-se a 15 minuts del centre de la ciutat i a 20 de la platja de Sant Andreu.

Si busques nova casa o inversió que ofereixi totes aquestes facilitats no dubtis a concertar una visita a aquesta propietat que té el luxe de trobar-se a la millor ciutat del món per viure segons la revista ’FORBES’.

En compliment del decret de la Junta d’ Andalusia 218-2005 de l’ 11 d’ octubre, s’ informa als clients que les despeses notarials, registrals i I. T. P. no estan incloses en el preu. Li recordem que com a consumidor té dret que se l’informi i lliuri la documentació informativa que correspongui, segons el cas, en base al que disposa el Decret 218/05 d’11 d’octubre que regula el Reglament d’Informació al Consumidor en la compravenda i arrendament d’habitatges a Andalusia.
Contacte
Apartament 2 habitacions
Hornillo, Águilas, Murcia
En bon estat · 135m²
Amb Garatge
comprar
195.000 €
Estupendo apartamento en la urbanización Isla del Fraile cerca de La Playa Amarilla. La vivienda cuenta con amplio hall de entrada, cocina totalmente equipada, salón-comedor con terraza, dos dormitorios dobles, baño con ducha y otro baño todo en marmol trabertino. Dispone de aire acondicionado, suelos de marmol, plaza de parking, trastero,.. . La urbanización cuenta con piscinas comunitarias, bonitos jardines y un campo de golf con 9 hoyos par 3.
Contacte
Habitatge aparellat 3 habitacions, Duplex
Capistrano, Nerja, Málaga
En bon estat · 146m²
Amb Piscina
comprar
695.000 €
EXCLUSIU AMB STELA MARE LUXURY REAL ESTATE!

Estem orgullosos de presentar aquesta magnífica vila a la prestigiosa zona de Capistrano a Nerja. Aquesta espaiosa propietat de tres dormitoris, dos d’ells en suite, és altament eficient en termes energètics gràcies a les seves plaques solars fotovoltaiques.

Gaudeix d’impressionants vistes al mar i una orientació sud, el que garanteix sol durant tot el dia, creant l’ambient perfecte per gaudir. La propietat compta amb dos quarts de bany en línia amb els dormitoris i un lavabo.

A l’exterior, trobaràs una piscina privada climatitzada per gaudir durant tot l’any, així com una barbacoa per a les teves reunions a l’aire lliure i una àmplia taula de menjador per compartir moments inoblidables.

A l’interior, un acollidor saló amb xemeneia et brinda l’espai perfecte per relaxar-te. A més, la vila compta amb accés a dues piscines i jardins comunitaris perquè gaudeixis en el teu temps lliure.

Aquesta vila d’estil escandinau, distribuïda en dues plantes i amb múltiples portes d’accés, ofereix tot el que necessites per viure còmodament i gaudir de la teva llar a Nerja. Contacta amb nosaltres per a més detalls!
Contacte
Plaça de pàrquing
Castiñeiriño - Cruceiro do Sar, Santiago de Compostela, A Coruña
En bon estat · 14m²
comprar
14.000 €
PREU NEGOCIABLE

Es ven plaça de garatge en una ubicació privilegiada a prop d’El Corte Inglés, oferint comoditat i accessibilitat. La plaça compta amb una superfície útil de 14 metres quadrats, proporcionant un espai ampli i funcional per estacionar el vehicle.

L’estat de la plaça de garatge és impecable, destacant-ne el manteniment acurat i el perfecte estat estructural. La superfície es troba revestida amb materials duradors i resistents, garantint la longevitat i la protecció del sòl.

La ubicació estratègica a prop d’El Corte Inglés afegeix un valor addicional, permetent un accés fàcil a serveis i compres. A més, la proximitat a punts d’interès contribueix a la seguretat i la conveniència de la plaça de garatge.

Aquesta oportunitat és ideal per a aquells que busquen un espai segur i ben mantingut per estacionar el vehicle en una zona d’alta demanda. No perdeu l’oportunitat d’adquirir aquesta plaça de garatge en perfectes condicions i gaudir de la comoditat que ofereix. Contacti’ns per a més detalls i per programar una visita!

A la nostra pàgina web podreu fer una visita virtual a 360 graus de l’immoble.

Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris als números de telèfon o visiteu-nos a Santiago de Compostela a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo a la recerca.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.

#espanya #galicia #coruña #santiagodecompostela #plazadegaraje #parking #plaça #venda #immobiliària #optima #compravenda #immoble #bienesraices #inversion #família #vacances #negoci #business #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Apartament 3 habitacions
Ensanche, Ensanche - Sar, Santiago de Compostela, A Coruña
En bon estat · 97m²
Amb Garatge
comprar
290.000 €
Tipus d’immoble i valor
Tipus Immoble: Pis

Barri i zona
Ajuntament: Santiago de Compostel·la
Barri: Eixample
Zona: Molt cèntrica

Característiques de l’edifici
Any de construcció de l’edifici: 1977
Superfície a la planta de l’edifici: 3.641 m2
Número de pisos de l’edifici: 8 + 1
Classe: Urbà
Ús principal: Residencial
Orientació façana principal: Nord-oest
Estructura de Formigó
Amb ascensor
Amb accés per a persones amb mobilitat reduïda
Despeses de comunitat orientatives 160 euros/mes

Característiques bàsiques de limmoble
106 m2 construïts
88 m2 útils orientatius
Alçada sostre 2,53 metres
Planta: Primera
Segona mà
Estat: Bé
Immoble: Interior
Il·luminació: Bona
Fusteria exterior de fusta amb obertura de projecció envernissades en to fosc
Fusteria interior de fusta envernissades en to fosc
Immoble: Sense mobles
1 rebedor
1 passadís
1 cuina equipada
1 saló menjador
3 dormitoris
2 banys
Certificació energètica: En tràmit
Sòls de fusta
Calefacció de gasoil
Aigua calenta sanitària

Equipament
Porter automàtic
Porteria
Accés a internet fibra òptica
Nevera
Forn
Microones
Rentadora
Vitroceràmica
Campana extractora

Serveis
Campus universitari a 3 minuts a peu
Col·legi o institut a 1 minuts a peu
Centre de salut a 3 minuts a peu
Ajuntament a 10 minuts a peu
Farmàcia a 1 minuts a peu
Supermercat a 0 minuts a peu
Entitats bancàries a 2 minuts a peu
Edificis administratius a 5 minuts a peu
Cafeteria a 1 minuts a peu
Centres comercials a 7 minuts amb cotxe
Alameda parc o plaça a 5 minuts a peu
Aparcaments a 1 minuts a peu
Estació de tren a 3 minuts a peu
Parada de taxi a 2 minuts a peu
Parada d´autobús a 1 minuts a peu
Aeroport a 17 minuts amb cotxe
Accés a autopista a 5 minuts amb cotxe

A destacar
Molt cèntric
Vistes a edificis, pati i carrer

Per a més informació o concertar una visita, contacta amb els nostres assessors immobiliaris als números de telèfon o visita’ns a Santiago de Compostel·la a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles per a tu i estarem encantats d’ajudar-te i mostrar-te més immobles.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Els nostres tècnics t’ajudaran a totes les teves consultes.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.

#spain #pis #venda #realestate #immobiliària #espanya #townhouse #compravenda #família #vacances #llar #bienesraices #inversion #galicia #coruna #santiagodecompostela #moblat #electrodomestics #habitacions #compra #arquitectura #pisos #habitatge #realtor #holiday #home #tourism
Contacte
Villa 3 habitacions, Triplex
Jardines de Alhaurín-Huerta Alta-Fuensanguínea, Alhaurín de la Torre, Málaga
En bon estat · 227m²
Amb Garatge
comprar
520.000 €
Atenció amants del confort i la tranquil·litat! Es ven aquesta espectacular vila a Alhaurín de la Torre, que té tot per convertir-se en el teu llar ideal. Amb 3 dormitoris, 2 banys complets (un d’ells en suite), un pràctic lavabo, un ampli saló amb llar de foc per a aquelles nits acollidores, una sala d’estar perfecta per al relax, una cuina totalment equipada per als amants de la gastronomia i un soterrani amb garatge per a diversos cotxes, tindràs espai de sobres per a tota la família i més!

L’exterior no es queda enrere: gaudeix del porxo frontal per a aquells esmorzars al sol, 3 terrasses ideals per contemplar les vistes i un gran jardí on els nens poden córrer i els adults poden relaxar-se.

I parlem d’Alhaurín de la Torre: un poble encantador i tranquil a la província de Màlaga, on es respira pau i es viu l’autèntica vida espanyola. Amb la seva combinació perfecta de natura i comoditats urbanes, Alhaurín ofereix una qualitat de vida envejable. A més, la seva ubicació estratègica et permet estar a prop de la costa i de la ciutat, així que no hauràs de renunciar a res!

No deixis escapar aquesta oportunitat de viure en una vila de somni a Alhaurín de la Torre. Contacta’ns ja per a més informació i visita aquesta joia!

En compliment del decret de la Junta d’Andalusia 218-2005 del 11 d’octubre, s’informa als clients que les despeses notarials, registral i I. T. P. no estan incloses en el preu. Us recordem que com a consumidor teniu dret a ser informat i lliurat la documentació informativa que correspongui, segons el cas, en base al disposat al Decret 218/05 del 11 d’octubre que regula el Reglament d’Informació al Consumidor en la compra-venda i arrendament d’habitatges a Andalusia.
Contacte
Xalet / Torre 3 habitacions
Baviera Golf, Caleta de Vélez, Málaga
En bon estat · 150m²
Amb Garatge
comprar
389.900 €
Ref.: GREEN9SM. Xalet adossat a Baviera Golf, Caleta de Vélez, Màlaga, Costa del Sol, Espanya.

Us presentem un xalet amb estil modern.

Tenim tres dormitoris, un saló, una cuina, dos banys , un lavabo, piscina, jardí i garatge privat.

La propietat té vistes al mar i a la muntanya, amb orientació oest, sol de tarda i sol de matí per l’ entrada de garatge i un dormitori, per la qual cosa és molt lluminós.

Aquesta propietat té 150 m2 estan construïts, més 15.59 m2 de terrassa i 10 m2 de garatge aprox.

Aquesta zona té pistes de golf.

1.- Distància a la platja: 1.4km.
2.- Distància al centre de la ciutat: 1.4km.
3.- Distància als comerços: 0.9km.
4.- Distància a l’ aeroport: 44km.
5.- Distància al supermercat: 1km.
6.- Distància al camp de golf: 0 km.
7.- Distància al port:3.7km .

La informació facilitada és orientativa, no té caràcter vinculant i manca de valor contractual. S’ informa al client que les despeses notarials, registrals, ITP i altres despeses inherents de la compra no estan incloses.

És benvingut a contactar-nos per a més informació i fer una visita!
Contacte
Apartament 2 habitacions
El Calón - Pozo Esparto, Cuevas del Almanzora, Almería
En bon estat · 78m²
Amb Garatge
comprar
170.000 €
Ver el mar desde todas las ventanas?
Estar a pasos de la playa?
Este absolutamente perfecto apartamento se encuentra en una urbanizacion privada con piscina y pista de padel.
Edificio de 5 alturas, con ascesores; con salida directa hacia playa y zona de piscina
Apartamento totalmente reformado recientemente, estilo elegante ibicenco, con grandes ventanales , luminoso y funcional.
Amplio salon comedor con cocina integrada , equipada con electrodomesticos de primeras marcas. Dos dormitorios con salida a la Terraza con vistas al mar y la montaña. El dormitorio principal tiene una amplia ventana con vistas frontales al mar. Una gran terraza con vistas al mar despejadas y a la montaña. Cuarto de baño con ducha .. Plaza de garaje y trastero incluidos en el precio.
Perfecta manera en invertir en tus vacaciones!
Y para amantes de deporte - A pocos minutos de uno de los mejores campos de 18 hoyos GOLF AGUILON, DESERT SPRINGS, campo de VALLE DEL ESTE . Ademas - deportes acuaticos, rutas senderistas ....
Contacte
Pis 4 habitacions
San Mamés- La Palomera, León
En bon estat · 125m²
Amb Garatge
comprar
330.000 €
Modus Vivendi vende precioso dúplex reformado a capricho con las mejores calidades y al lado de la zona nueva del Colegio de las Agustinas y de todo tipo de servicios. Destaca por su exquisita selección de materiales de alto nivel y una geometría de espacios muy estudiada.

Según accedemos a la vivienda nos encontramos pequeño hall donde se encuentra la zona de día. Cocina de alta gama con muebles de madera y equipada totalmente y desde la que entramos a un amplio salón de fácil amueblamiento donde se diferencia su zona de comedor y su zona de estar con acceso a una pequeña terrazita con vistas. También en su planta baja nos encontramos con un aseo de cortesía con doble función, ya que allí están instaladas la lavadora y secadora.

Seguidamente a través de su escalera de madera, nos encontramos con un hall distribuidor donde se encuentra su zona de noche con sus cuatro habitaciones donde su zona abuhardillada no condiciona su aprovechamiento por el gran tamaño de las estancias. Todas ellas tienen armarios empotrados de madera maciza de puertas abatibles y con gran capacidad de almacenaje. La suite principal cuenta con vestidor con acceso a baño principal de diseño y amueblamiento, sanitarios y grifería de calidades altas.

Es un piso muy luminoso por su orientación sur. Todos los velux tienen persiana siendo la de la habitación principal eléctrica. Tiene plaza de garaje muy amplia, trastero y accesibilidad en el portal. Calefacción de gasoil con contador individual. Los gastos de comunidad incluyen el agua caliente

Vísitelo sin compromiso y si quiere ver su visita virtual, se la ofrecemos en (url oculto)
Contacte
Habitatge adossat 3 habitacions
San Juan de los Terreros, Almería
En bon estat · 135m²
Amb Garatge
comprar
290.000 €
Casa adosada en PRIMERA LINEA DE MAR, Excelente oportunidad de adquirir esta espaciosa y luminosa vivienda situada en un enclave único de San Juan de Los Terreros. Amplia terraza de acceso con vistas al mar, gran salón comedor, cocina independiente con patio interior, baño y trastero. Tras acceder a la primera planta por una amplia y cómoda escalera encontramos el dormitorio principal con armarios empotrados, baño propio y gran terraza con orientación sur y espectaculares vistas al mar. En la misma planta tenemos dos dormitorios dobles, uno de ellos con armario empotrado, trastero y baño completo. Posibilidad de acceder a la azotea y disfrutar de un fabuloso solarium privado mediante la instalación de una escalera de acceso. La vivienda se vende amueblada y equipada. Dispone de aire acondicionado en el salón y preinstalación en las habitaciones. Incluido en el precio plaza de garaje para un coche.
Contacte
Apartament 2 habitacions
Maro - Cuevas de Nerja, Málaga
En bon estat · 77m²
comprar
320.000 €
Experimenta la vida en la seva màxima expressió amb aquest magnífic pis ubicat a Maro, un lloc on el mar i la muntanya creen un espectacle panoràmic de bellesa natural. Aquesta propietat és un llenç blanc per somiar, relaxar-se i gaudir de cada dia.

El pis està situat en una tercera planta, i tot i que no compta amb ascensor, l’escalada es veu recompensada amb ensopides vistes panoràmiques al mar i a la muntanya. Consta de 2 confortables dormitoris, una cambra de bany, un ampli saló i una cuina equipada amb rebost.

El veritable protagonista és la seva generosa terrassa, un espai obert que convida a prendre una tassa de cafè en amanir, a llegir un bon llibre o a sopar a la fresca mentre el sol es pon.

La ubicació és un altre dels punts forts d’ aquesta propietat. Es troba a Maro, a tan sols 5 minuts en cotxe de Nerja, el que et permet gaudir de la tranquil·litat de l’entorn i alhora estar a prop de totes les comoditats. La famosa platja de Maro i les Coves de Nerja es troben a poca distància, oferint entreteniment i marors naturals al teu abast. A més, l’accés a l’autovia és ràpid i fàcil, i l’aeroport de Màlaga està a només 45 minuts en cotxe.

A Stela Mare Luxury Real Estate, ens complau presentar-te aquesta oportunitat única de viure entre el mar i la muntanya. Volem recordar que les despeses associades a la compravenda, com l’IVA, l’AJD, els costos de notaria, registre, gestoria i advocat, no estan incloses en el preu de venda. El nostre equip és aquí per ajudar-te a entendre i navegar per tots els aspectes de la teva compra, oferint-te un servei transparent i de qualitat. No dubtis a contactar-nos per obtenir més detalls sobre aquesta propietat i fer-ne la teva nova llar.
Contacte
Casa 3 habitacions
Campus norte - S.Caetano, Santiago de Compostela, A Coruña
En bon estat · 290m²
comprar
200.000 €
TIPUS D’UNMUEBLE
Tipus immoble: Casa

BARRI I ZONA
Ciutat: Santiago de Compostel·la
Barri: A Sionlla
Camp

CARACTERÍSTIQUES BÀSIQUES D’INMUEBLE
Any de construcció: 1988
Superfície edificable: 120 m2
Superfície útil estimada de l’habitatge: 109 m2
Alçada al sostre: 2,30 metres
Nivells: 1
Tipus de treball: Segona mà
Estat: Reformat en bon estat
Situació de l’edifici respecte a l’edifici: Exterior
Qualitat de la il·luminació: Bona
Classe: Urbana
Ús: Residencial
Orientació façana principal: Oest
Tipus d’estructura: Hormigón
Ascensor: No
Accés per a persones amb mobilitat reduïda: No
Fusteria exterior: Alumini amb obertura corredissa amb trencament de pont tèrmic blanc, i amb vidre tipus Climalit
Fusteria interior: Fusta blanca i granja fosca
Equipament de mobles amb mobles
Armaris encastats: Sí
Galeria: No
Rentadora o pileta: No
Sòls: Fusta i baldosa tarima
Calefacció: Sí
Tipus de calefacció: elèctrica
Aigua calenta sanitària: Independent
Certificació energètica: En curs

EQUIPAMENT
Portador automàtic: No
Accés a Internet: Sí
Nevera: Sí
Horno: Sí
Rentadora: Sí
Lavavajillas: Sí
Vitroceràmica: Sí
Campana extractora: Sí
Llit de matrimoni: Sí
Llit individual: Sí
Sofà: Sí
Taula de menjador: Sí

ESTÀNCIES
Receptor
Pasillo
Menjador
Cuina
Dormitori (3)
Bany (1)

SUBRATLLAR
Impermeable amb bona il·luminació
Soleado
Enllumenat públic: Sí
Vistes de: Cases, carrer i muntanya

A la nostra web podeu realitzar una visita virtual en 360 graus de l’edifici.

Per a més informació, o per concertar una visita, poseu-vos en contacte amb els nostres Consultors Immobiliaris als números de telèfon o visitants de Santiago de Compostel·la a l’Avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Óptima Inmobiliaria tenim més propietats i estarem encantats d’ajudar-te en la teva recerca.

Per la seguretat dels nostres clients, no publiquem imatges exteriors dels nostres edificis, per accedir a aquesta informació podeu contactar amb nosaltres.

Aquest anunci és informatiu i pot contenir errors. No té caràcter contractual.

Imatges d’Óptima inmobiliaria protegides per copyright. Tots els drets reservats.

#españa #galicia #coruña #santiagodecompostela #casa #casas #vivienda #renta #inmobiliaria #optima #compraventa #inmueble #bienesraices #inversion #familia #vacaciones #hogar #habitaciones #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #casa #turisme
Contacte
Casa 5 habitacions
Rois (San Mamede), A Coruña
En bon estat · 273m²
Amb Garatge
comprar
260.000 €
**Viu en un entorn natural incomparable! Casa de somni a Rois amb 1.320 m² de terreny i 300 m² construïts**

**Busca una casa espaiosa, lluminosa i amb un ampli jardí en un entorn tranquil i envoltat de natura?** No busquis més! Aquesta encantadora propietat a l’ajuntament de Rois, amb 1.320 m² de terreny i 300 m² construïts, és la llar perfecta per a tu i la teva família.

**Ubicació idíl·lica:**

* Situada en una zona tranquil·la i residencial del municipi de Rois, a només 30 minuts de Santiago de Compostela.
* Envoltada de **paisatges naturals de gran bellesa**, amb vistes impressionants a les muntanyes i al riu Ulla.
* **Entorn perfecte per gaudir de la natura i la tranquil·litat**, ideal per a famílies amb nens o persones que busquen allunyar-se de l’enrenou de la ciutat.

**Característiques de la casa:**

* Superfície de la parcel·la: 1.320 m²
* Superfície construïda: 300 m²
* 5 habitacions àmplies i lluminoses
* 2 banys complets
* Ampli saló menjador
* Cuina totalment equipada
* Garatge per a 2 cotxes
* Magatzem
* Jardí privat amb barbacoa i zona d’estar

**Ideal per a:**

* **Famílies amb nens:** Ampli espai interior i exterior per jugar i gaudir.
* **Amants de la natura:** Entorn tranquil i envoltat de paisatges impressionants.
* **Persones que busquen una vida tranquil·la:** Allunyat de l’enrenou de la ciutat, però amb totes les comoditats a prop.

**No deixis escapar aquesta oportunitat única d’adquirir una casa de somni en un entorn natural incomparable.**

Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris als números de telèfon o visiteu-nos a Santiago de Compostela a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo a la recerca.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.

#espanya #galicia #corunya #rois #casa #casa #habitatge #venda #immobiliària #optima #compravenda #immoble #bienesraices #inversion #família #vacances #llar #habitacions #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Casa 3 habitacions
A Estrada (San Paio P.), Pontevedra
En bon estat · 425m²
Amb Garatge
comprar
293.000 €
Bella Casa amb Finca en Venda a l’Ajuntament de l’Estrada, PREU NEGOCIABLE

Ubicada en una de les zones més cobejades de l’Ajuntament de l’Estrada, aquesta encantadora propietat ofereix una combinació perfecta de comoditat, estil i espai exterior. Amb una ubicació estratègica que ofereix privadesa i tranquil·litat, aquesta casa és ideal per a aquells que busquen escapar del tràfec i el bullici de la ciutat sense renunciar a les comoditats modernes.

Característiques Principals:

3 habitacions espaioses que ofereixen amplitud i lluminositat per garantir el descans i la relaxació.

2 banys complets amb moderns accessoris i acabats de qualitat, que brinden comoditat i funcionalitat.

Un acollidor saló dissenyat per gaudir de moments de convivència i relaxació en família o amb amics.

Un elegant menjador perfecte per a reunions i sopars formals, amb accés directe a la terrassa exterior.

Una cuina completament equipada amb electrodomèstics de primera qualitat i amplis espais demmagatzematge, ideal per satisfer les necessitats culinàries de qualsevol xef aficionat.

Una casa auxiliar que es pot adaptar per a diferents usos, com estudi, sala de jocs o espai de treball.

Una espectacular piscina coberta, que permet gaudir de refrescant capbussada durant tot l’any, independentment de les condicions climàtiques.

Un ampli jardí acuradament dissenyat i mantingut, amb una varietat de plantes i arbres que creen un entorn serè i harmoniós per relaxar-se i gaudir de l´aire lliure.

Extres Addicionals:

Sistema de calefacció central per garantir el confort a totes les estacions.

Garatge per a dos vehicles amb espai demmagatzematge addicional.

Sistema de reg automàtic per mantenir el jardí en condicions òptimes.

Àmplies terrasses i zones d´estar a l´aire lliure, perfectes per gaudir de barbacoes, reunions socials o simplement per contemplar les impressionants vistes de l´entorn natural que envolta la propietat.

Amb una combinació perfecta d’elegància, funcionalitat i espai exterior, aquesta casa amb finca representa una oportunitat única per a aquells que busquen un estil de vida tranquil i confortable al cor de la natura gallega. No perdis l’oportunitat de fer d’aquest lloc la teva propera llar. Contacti’ns avui mateix per programar una visita!

A la nostra pàgina web podreu fer una visita virtual a 360 graus de l’immoble.

Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris als números de telèfon o visiteu-nos a Santiago de Compostela a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo a la recerca.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.

#optima #espanya #galicia #pontevedra #l’estrada#casa #cases #habitatge #venda #immobiliària #compravenda #immoble #bienesraices #inversion #família #vacacions #llar #habitacions #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Casa 6 habitacions, Triplex
Polop, Alicante
En bon estat · 504m²
Amb Garatge
comprar
445.000 €
Casa de pueblo centrica en Polop repartida en 2 viviendas independientes y garaje. 3 plantas. 504m² construidos y 220m² parcela.
Planta baja: 181m² , 4 dormitorios, 3 baños, amplia cocina independiente , salon con chimenea y balcon con vistas espectaculares.
Planta alta: 181m² , 2 amplios dormitorios, baño completo , salon con chimenea y cocina americana, terraza de 25m.
Garaje muy amplio para 5 coches, aparte zona de estar con chimenea, cocina y barbacoa.
Toda la vivienda esta completamente amueblada con estancias amplias y luminosas, aire acondicionado.
Ideal para amplia familia o negocio.
Muchas pòsibilidades!
Contacte
Apartament 2 habitacions
Sa Coma, Sant Llorenç des Cardassar, Mallorca
en construcció · 77m²
Amb Garatge
comprar
395.000 €
Condominio de 29 Apartamentos de 2 y 3 dormitorios. Aire acondicionado por aerotermia mediante conductos. Suelo radiante eléctrico en los baños. Piscina, jacuzzi. Área de juegos. Zona ajardinada. Orientación sur.
Incluidos plaza de aparcamiento exterior y/o en sótano con trastero.
Posibilidad de personalización.
Entrega: 15 abril 2024
Contacte
Àtic 4 habitacióes, Duplex
La Quinta, Benahavís, Málaga
Nou · 499m²
Amb Garatge
comprar
2.650.000 €
Ático, insertado en la Urbanización The View Marbella, con unos 500 m2 de superficie total que se divide en unos 218,79 m2 de superficie interior y 280,88 m2 de zona exterior dividida en 2 terrazas, 1 en la planta inferior del apartamento y otra ocupando todo el ático.

El ático consta de 1 gran salón con cocina, 4 suites, 1 aseo de invitados y 1 lavadero.
Tanto el salón como las suites tienen acceso directo a la terraza de 153,32 m2

En la azotea hay otro salón y la otra terraza con 127,58 m2.

También hay 2 plazas de garaje y 1 trastero.

Los propietarios de estas propiedades tienen acceso a un conjunto de servicios y comodidades exclusivas para que puedan vivir de la mejor manera posible en la Costa del Sol:

- HEALTH CLUB - Un spa premium; Gimnasio y zona infantil;
- EXTERIOR - Piscina para adultos y niños (piscina de 25 metros), zona de yoga y parque infantil;
- SEGURIDAD - Vigilancia en el lugar con seguridad las 24 horas, comunidad cerrada con acceso por video;
- CONSERJE - Administración de la propiedad, asistencia en viajes, reservas de cenas y eventos, personal privado.

The View Marbella Developments es un lujoso y único complejo residencial donde podrás relajarte y disfrutar de la vida al máximo.

Calidad, estilo, confort e innovación son los principios rectores en el diseño y construcción de 49 espaciosas residencias, donde cada apartamento ofrece fantásticas vistas panorámicas al mar.

Disfruta de The View, con una amplia gama de servicios y comodidades a tu disposición.

Apartamentos versátiles, modernos y luminosos.

La uniformidad y la continuidad generan el flujo entre sus espacios interiores y exteriores

Se ha prestado especial atención a la luz, asegurando que todos los espacios habitables estén radiantes de luz natural.

La perfecta integración entre la terraza y el espacio interior crea un hogar excepcional.

THE VIEW MARBELLA está convenientemente situado entre MARBELLA y BENAHAVÍS y ambas vías de acceso ofrecen un acceso rápido y fácil a las playas y al centro de la ciudad.

La excelencia arquitectónica garantiza un complejo íntimo que brinda seguridad, privacidad y vistas panorámicas sobre las montañas, inserto en un entorno tranquilo, rodeado de naturaleza.
Contacte
Veure Telèfon
Pis 2 habitacions
Canyelles, Canyelles - Montgoda, Lloret de Mar, Girona
Reformat · 70m²
comprar
160.000 €
Acollidor apartament molt ben situat amb vistes panoràmica al mar i a la muntanya; proper a la platja de Canyelles, ha estat reformat recentment. L’entrada és independent i hi ha espai d’aparcament al mateix carrer. La distribució consisteix en una cambra d’estar, una bonica cuina-menjador equipada, suite amb banyera d’hidromassatge, habitació de convidats i un segon bany. La terrassa és d’ ús comunitari.

’En compliment de la llei 3/2917 del 13 de febrer de 2018 del CODI CIVIL DE CATALUNYA, pel qual s’aprova el Reglament d’Informació al Consumidor en la compravenda i arrendament d’habitatges a Catalunya, s’informa al client que les despeses notarials, registrals i impostos que li siguin d’aplicació (ITP o IVA + AJD) i altres despeses inherents a la compravenda no estan incloses en el preu.’’
Contacte
Masia
Son Carrío, Sant Llorenç des Cardassar, Mallorca
per a reformar · 176m²
comprar
690.000 €
Casa de campo para reformar con un aire acogedor y campestre, en una zona bonita y tranquila, no muy lejos de la playa y con una parcela adicional edificable que podría destinarse a casa de invitados.
Contacte
Casa 5 habitacions, Duplex
O Milladoiro, Ames, A Coruña
En bon estat · 286m²
Amb Garatge
comprar
307.000 €
Tipus d’immoble i valor
Tipus Immoble: Chalé


Barri i zona
Ames
Urbanització As Mimosas
Zona Extrarradi


Característiques de l’edifici
Any de construcció de l’edifici 1989
Superfície de parcel·la 673 m2
Nombre de pisos del xalet 3
Classe Urbà
Ús Residencial
Orientació façana principal Est
Estructura de Formigó
Sense ascensor
No adaptat a persones amb mobilitat reduïda
Despeses de comunitat orientatives 50 euros/mes


Característiques bàsiques de limmoble
315 m2 construïts
286 m2 útils orientatius
Alçada sostre 2,56 metres
Obra segona mà
Bon estat
Immoble Exterior
Il·luminació Bona
Fusteria exterior d’alumini amb obertura de corredissa amb trencament de pont tèrmic de color blanc i vidres tipus Climalit
Fusteria interior de fusta d’envernissades en to fosc
Immoble amb mobles
1 rebedor
1 passadís
1 cuina equipada / sense equipar
5 dormitoris
3 banys
Armaris de paret
Cambra de rentadora independent
Estenedor interior
Terrassa
Diverses places de garatge
Certificació energètica en tràmit
Terres de tarima de fusta i rajoles
Calefacció independent gasoil
Aigua calenta sanitària independent


Equipament
Porter automàtic
Accés a internet fibra òptica
Nevera
Forn elèctric
Rentadora
Vitroceràmica
Campana extractora
Llit doble
Llits individuals
Sofà
Menjador


Serveis
Campus universitari a 5 minuts amb cotxe
Col·legi o institut a 5 minuts amb cotxe
Centre de salut a 5 minuts amb cotxe
Ajuntament a 10 minuts amb cotxe
Farmàcia a 3 minuts a peu
Supermercat a 3 minuts a peu
Entitats bancàries a 5 minuts a peu
Edificis administratius a 15 minuts a peu
Cafeteria a 3 minuts a peu
Aparcaments a 0 minuts a peu
Parada d’autobús a 1 minut a peu


A destacar
Immoble amb bona il·luminació
Molt assolellat
Ampli saló
Cuina amb electrodomèstics
Plat de dutxa i banyera
Armaris de paret
Vistes a altres xalets i carrer

Per a més informació o concertar una visita, contacta amb els nostres assessors immobiliaris als números de telèfon o visita’ns a Santiago de Compostel·la a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles per a tu i estarem encantats d’ajudar-te i mostrar-te més immobles.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Els nostres tècnics t’ajudaran a totes les teves consultes.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.

#spain #casa #venta #realestate #inmobiliaria #españa #townhouse #compraventa #familia #vacaciones #hogar #bienesraices #inversion #galicia #coruna #ames #amueblado #electrodomesticos #habitaciones #compra #arquitectura #casas #vivienda #realtor #holiday #home #tourism
Contacte
Sòl urbà
La Nucia Pueblo, Alicante
En bon estat · 1.035m²
comprar
630.000 €
SOLAR URBANO CENTRICO EN LA NUCIA -PUEBLO. CON VIVIENDA DE 212M² Y 1.035M² SOLAR. 4 HABITACIONES, A/A,3 BAÑOS, SALON, COCINA ,TERRAZA Y GARAJE CERRADO.SOLAR IDEAL PARA CONSTRUCCION DE VIVIENDAS, LOCALES Y GARAJES.
MUCHAS POSIBILIDADES...
POSIBILIDAD de VENTA DE LA CASA CON PARCELA DE 550m2 POR 400.000.-€
Contacte
Sòl urbanitzat
Lañas (Santa Baia), A Baña, A Coruña
En bon estat · 4.072m²
comprar
75.000 €
Venda de solar urbà edificable a l’Ajuntament de Baña, Galicia

Es posa a la venda un solar estratègicament ubicat al cor de l’Ajuntament de Baña, Galícia, amb una superfície total de 4.072 metres quadrats. Aquest terreny ofereix una oportunitat única per al desenvolupament de projectes immobiliaris, gràcies a la condició de solar urbà edificable.

Característiques destacades:
1. **Ubicació privilegiada:** El solar es troba en una ubicació cèntrica i de fàcil accés a l’Ajuntament de Baña, cosa que el converteix en una opció ideal per a diverses propostes de desenvolupament.

2. **Àmplia superfície:** Amb una generosa extensió de 4.072 metres quadrats, aquest solar ofereix espai suficient per a la construcció de projectes residencials, comercials o mixtos, brindant flexibilitat a inversors i desenvolupadors.

3. **Infraestructura disponible:** El terreny compta amb accés a la infraestructura bàsica, com ara subministrament d’aigua, electricitat i connexió a serveis públics, cosa que facilita la planificació i execució de projectes immobiliaris.

4. **Zonificació favorable:** Aquest solar es troba zonificat com a urbà edificable, la qual cosa significa que compleix amb els requisits i normatives locals per al desenvolupament de construccions residencials o comercials, oferint seguretat i compliment normatiu.

5. **Potencial de creixement:** Aprofiteu el potencial de creixement en la demanda de propietats en aquesta regió en constant desenvolupament. Ja sigui per a la construcció d’habitatges, locals comercials o projectes mixtos, aquest solar ofereix una oportunitat excel·lent per a inversors visionaris.

No perdeu l’oportunitat d’adquirir aquest solar únic a l’Ajuntament de Baña. Per obtenir informació detallada, condicions de venda i coordinar visites al terreny, no dubteu a contactar-nos. Estem compromesos amb brindar les respostes més fiables per satisfer les seves necessitats al sector immobiliari.

A la nostra pàgina web podreu fer una visita virtual a 360 graus de l’immoble.

Per a més informació, o per concertar una visita, contacteu amb els nostres Consultors immobiliaris als números de telèfon o visiteu-nos a Santiago de Compostela a l’avinguda Romero Donallo, 23 baix. A Òptima Immobiliària tenim més immobles i estarem encantats d’ajudar-lo a la recerca.

Per la seguretat dels nostres clients no publiquem imatges exteriors dels nostres immobles, per accedir a aquesta informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aquest anunci és de caràcter informatiu i pot contenir errors. No és de caràcter contractual.

Imatges d’Òptima immobiliària protegides pels drets d’autor. Tots els drets reservats.

#espanya #galicia #coruña #abanya #solar #edificable #urbà #parcel·la #habitatge #venda #immobiliària #optima #compravenda #immoble #bienesraices #inversion #família #vacances #llar #habitacions #compra #arquitectura #spain #realestate #realtor #townhouse #holiday #home #tourism
Contacte
Encara no ha trobat l’immoble que busca?