Creeu un anunci!
Introduïu el vostre espai personal Llista d’immobles

Assistència Online:

Assistència Comercial Offline Parla amb nosaltres ¡Faci clic aquí!

Horari d’Atenció:
09:30 - 14:00 | 15:30 - 19:00 GMT +2
Dilluns a Dissabte

Assistència Tècnica:

Telèfon

E-mail: soporte@inmofocus.com

Assistència Comercial:

Telèfon

E-mail: comercial@inmofocus.com

General:

Telèfon: (+34) 931 845 807

Què és CasaSapo?

CasaSapo és el portal immobiliari líder a Portugal fa set anys. CasaSapo, un mercat electrònic d'oferta i demanda d'immobles, amb més de 400 mil immobles anunciats i més de 500 mil visitants únics, tots els mesos.

En el primer semestre de 2008 casa.sapo.pt va registrar mensualment

• Més de 19.000.000 de Pàgines Vistes
• Més de 850.000 Visites
• Més de 41.000 Sol•licituds de Contacte
• Més de 470.000 Immobles en Cartera.

Com va néixer CasaSapo?

CasaSapo va néixer l'any 2000, fruit d'una societat entre Janela Digital, Portugal Telecom i el portal SAPO, convertint-se en el canal immobiliari del major portal a Internet de Portugal.

La idea de crear un portal immobiliari va néixer del creixent nombre d'immobles en cartera de professionals que utilitzaven el programari Inmofocus, encara avui l'únic programa de gestió i publicació immobiliària que exporta automàticament immobles a CasaSapo.

Es va detectar una demanda creixent de mediadors que necessitaven un espai de publicació d'immobles a Internet, no solament perquè els medis tradicionals ja no oferien una bona relació entre el cost i els contactes, sinó que la societat exigia noves formes de consulta de l'oferta immobiliària, basada en les noves tecnologies.

Què ofereix CasaSapo?

CasaSapo ha evolucionat al llarg dels anys, responent i satisfent les necessitats dels seus usuaris, tant de professionals com de particulars.

CasaSapo són cercadors immobiliaris fonamentalment per vendre i comprar casa, però pemet publicar l'oferta immobiliària d'habitatges, locals, oficines, trasters, magatzems, naus industrials, de compra, lloguer, venda, traspàs, o permuta a Espanya, Portugal , Cap verd, Angola i el Brasil, anunciar promocions d'obra nova, notícies del sector immobiliari. Usat, nou, en venda o lloguer, lloguer de vancances, lloguer temporal, intercanvi, d’apartaments, pisos, cases, villa, bungalows, masies, parcel•les, terrenys o solars.

Què pot trobar CasaSapo?

CasaSapo conté informació sobre immobles que mediadors publiquen, per a contactar amb potencials clients.

Poden ser apartaments de diversos tipus, des d'estudis o lofts a immobles amb 6 habitacions o més, habitatges tipus unifamiliars, cases, torres, villa, o terrenys tipus solars o parcel•les, locals comercials amb negoci, finques rústiques, immobles de luxe, i garatges o pàrquings. Pot trobar un Edifici d'habitatges amb locals, oficines i pàrquings. Un Habitatge Antic, o Casa de Fusta, Casa de Muntanya o una Casa de Camp. Pot trobar immobles amb negoci en un Centre Comercial, de tipus Restaurant, Cafè Bar, o bé, un Hotel, o Fàbrica. També parcel•les tipus: parcel•la residencial, parcel•la urbanitzable, parcel•la industrial, o sòl urbà. Una Finca rústica tradicional, com una Masia, un Caserío o un Cortijo. Els habitatges poden ser unifamiliars aïllades, adossades, aparellades o plurifamiliars de tipus àtics, estudis, plantes baixes, o dúplex. Si està buscant un Palauet o un habitatge antic és en CasaSapo on ha de buscar, per comprar o llogar; o bé, Hisendes, Finques Senyorials a Madrid, fins i tot immobles en Ruïna, o fins a Pazos de La Corunya.

A CasaSapo trobaran terreny rústic, sòl urbà, sòl industrial, l'elecció és seva. Aquests immobles són oferts sota diverses opcions per a: venda, lloguer, lloguer garantit, lloguer temporal, lloguer amb opció a compra o permuta.

També trobarà proposades de traspàs, en venda o en lloguer, cessions de Posició Contractual, cessions de quotes i subhasta. Els immobles poden ser nous o 2ª mà, en projecte o en construcció, reformats, per a reformar, rehabilitats o a rehabilitar. S'indica també la superfície útil, bruta, i del terreny o parcel•la. Els immobles contenen diapositives, fotos 360º, i videos, molt importants per a il•lustrar millor el que es ven i es lloga. Les imatges poden ser de plànols o de visites virtuals, també es pot utilitzar la georeferenciació d'un immoble per a documentar millor els serveis i accessos, o la seva ubicació aproximada o exacta quan es té exclusiva. Visualitzar a vista d'ocell els edificis limítrofs o límits de les parcel•les.

Els immobles anunciats també poden tenir una descripció detallada del seu entorn i les seves característiques com, per exemple, si està en el centre de la ciutat o població, prop del mar, de parcs, camps de golf, escoles, centres comercials, transports públics o farmàcies, si està equipat amb extractors, aire condicionat, gas natural o microones, calefacció central, ascensor, pàrquing o garatge, piscina, jardí, i tot tipus d'informació útil per a la decisió de compra o, almenys, per a sol•licitar informació addicional o marcar una visita.

El nom del mediador i dades de contacte es relaciona amb l'immoble i és sempre alertat mitjançant formularis emplenats per l'interessat amb nom, e-mail, telèfon i camp de comentaris per a afegir més dades de contacte.

També és possible enviar la fitxa de l'immoble a un amic, imprimir la informació o agregar-lo als seus favorits.

CasaSapo disposa d'un servei de missatgeria on-line entre venedors i compradors, així com un directori de professionals immobiliaris. D'aquesta forma, qui busca un immoble, al consultar la descripció en el portal immobiliari, podrà entrar immediatament en contacte amb el mediador immobiliari, sense haver de trucar o enviar un e-mail o sol•licitud d'informació. N'hi ha prou amb un clic sobre Contactar Agent i entrarà en contacte, a través del Messenger Inmofocus, amb qui publica l'immoble i li aclarirà tots els seus dubtes. I, si busca un professional immobiliari en una determinada zona del país, pot buscar-ho en el directori d'agents immobiliaris i visualitzar tots els immobles en cartera de l'agència immobiliària o oferir-li la seva propietat per posar en venda o de lloguer. Ràpid i senzill, només amb un clic.

Immobles amb Negoci

La secció d'Immobles amb Negoci a CasaSapo va ser la resposta a la necessitat de molts clients de publicar negocis amb una determinada activitat comercial ja atribuïda, com és el cas de cafès, supermercats, gimnasos, hotels, hostals, clubs de vídeo, tallers, restaurants, papereries, llibreries, floristeries, escoles, clíniques, perruqueries, salons de bellesa, bars i altres.

A CasaSapo pots comprar, vendre, llogar o traspassar, un negoci per a començar o donar continuïtat a la seva pròpia agència immobiliària o Agència de Viatges. Un complex sencer de locals comercials, apartaments, bungalows o oficines. El seu Taller, un Molí, Cafè Bar o Restaurant. Si el que necessita és una Residència Geriátrica, està en CasaSapo. Però també una Casa amb Granja, un Supermercat, una Fleca o Pastisseria, un Institut de Bellesa o una Clínica, unVídeoclub, una Discoteca. Altres tipus, una Drogueria, un Despatx, un Estudi de fotografia, vídeo o cinema, una Acadèmia. Una Finca Rústica, o l'Hostal i Alberg per a Turisme Rural.

Comerços com Botigues, Merceries, Floristeries, Fleques, Pastisseries, Llibreries, Peixateries, o Perfumeries en baixos comercials de Centres Comercials o Galeries.

En aquesta secció, poden veure ofertes d'immobles amb negoci per a venda, lloguer o traspàs, a Madrid, Barcelona, València, Sevilla, Bilbao, i resta d'Espanya.

Canal Brasil

El Canal Brasil de CasaSapo és l'espai ideal per a la divulgació immobiliària d'immobles localitzats al Brasil i per a la venda o lloguer.

En aquest espai, l'oferta d'apartaments, pisos, habitatges, finques - fazendas brasileres - per a venda o lloguer, són propostes temptadores i que atreuen cada vegada més, sigui per a vacances o per a residència permanent. Els tipus d'immobles que pot trobar al Canal Brasil són: Apartaments, Naus, Cases, Locals, Oficines, Garatges, immobles am negoci, Edificis, Finques Rústiques i Terrenys.

Buscar immobles al Canal Brasil és molt fàcil, n'hi ha prou amb seleccionar l'Estat i la ciutat al Brasil on desitja consultar l'immoble, definir tipus i la quantitat d'habitacions per obtenir un llistat dels immobles disponibles. L'elecció de la Regió és seva: Alagoas, Bahia, Ceará, Paraíba, Pernambuco, Rio de Janeiro, Rio Grande do Nord o Sao Paulo, tots són al Canal Brasil.

El Canal Brasil és la forma més fàcil de llogar o comprar immobles a Brasil, es pot escollir la casa dels seus somnis des de la comoditat del seu ordinador.

CasaSapo Cap Verd i CasaSapo Angola

Per als mediadors i promotors, els Portals CasaSapo Cap Verd i Angola, són portals immobiliaris dedicats a publicar Promocions d’Obra Nova i immobles a Cap Verd i Angola, augmentant la seva divulgació per internet.

Aquests portals pretenen oferir la qualitat de serveis on la marca CasaSapo ja és habitual a professionals portuguesos. El Portal CasaSapo PT és vist per més de 850 000 usuaris amb origen a 143 països.

Per a qui busca invertir al sector Immobiliari a Cap Verd i Angola, pot trobar vivenda permanent o per a vacances, és un buscador immobiliari on es concentra les ofertes dels principals agents immobiliaris i promotors.

Promocions d’Obra Nova

La secció d’anuncis de Promocions d’Obra Nova de CasaSapo és punt de trobada, on es concentra la publicació de l'oferta d’Obra Nova, ja construïdes, en projecte o en construcció. La informació, essencialment gràfica està basada en les més recents tecnologies aplicades a la publicació immobiliària a Internet, presentant de manera completa i detallada els immobles, mostren interiors i exteriors, especialment les opcions arquitectòniques i el seu entorn.

La secció on es publiquen Promocions destacades a CasaSapo estan disponibles vídeos de presentació, amb la informació més completa i amb pàgines webs de la Promoció especialment concebudes per al projecte.

Trobar l'apartament o habitatge que pretén és simple i directe. N'hi ha prou amb seleccionar la Promoció d'Obra Nova i visualitzarà els pisos edificats, distribució, imatges, informació de localització i altres detalls. Si desitja més informació, n'hi ha prou amb omplir i enviar el formulari de sol•licitud d'informació, i en breu es posaran en contacte amb les persones encarregades.

Si és Mediador o Promotor immobiliari i desitja més informació sobre Inmofocus Software i/o com publicar immobles o propietats a CASASAPO - Portal Immobiliari, segueixi el link o contacti amb el nostre Dep. Comercial trucant al (+34) 931 845 807 o per e-mail, comercial@inmofocus.com